- Πόντοι
- 18
Προς ολους τους κι8αριστες η guitar geeks θα ελεγα περισσοτερο!Για τις ατελειωτες ωρες που περναμε ψαχνοντας σε ολα τα πιθανα sites του κοσμου για κι8αρες,ενισχυτες,πεταλια και οτιδηποτε αλλαζει τον ηχο μας.Για τις υπεραρκετες σκεψεις και διλληματα που εχουμε σχετικα με συγκρισεις που βλεπουμε η κανουμε οταν θελουμε να αγορασουμε κατι απο ολα αυτα.Για την αγαπη που τρεφουμε προς ολα μας τα μουσικα αντικειμενα και κυριως για το οργανο μοναχα.Για το δεσιμο που διατηρει δυνατη τη σχεση μας με το οργανο και μας ωθει να τζαμμαρουμε μονοι μας μη δινοντας σημασια στον χρονο που πρεπει να εξασκηθουμε γιατι στην τελικη θελουμε να γινουμε βιρτουοζοι!
Για ολα αυτα που ειπωθηκαν παραπανω,και κυριως για την αδυναμια ολων των υπολοιπων να μας καταλαβουν,ακομοι και των hobby guitarists,ενα μεγαλω μπραβο και δυνατο χειροκροτημα απο μενα(...χειροκτοτημα...)!!!Ειμαι σε αυτη τη φαση και παντα πιστευω θα ειμαι,ομως μολις το καλοσκεφτω χαιρομαι και καμαρωνω.
Υ.Γ. Λογω αυτης της ατελειωτης ερευνας για την αναζητηση της "τελειοτητας" εχω καταφερει να κανω πολυ καλες αγορες για της οποιες δεν μετανιωσα κα8ολου,και η πιο προσφατη απο αυτες ειναι η ολοκαινουργια μου B.C. RICH MOCKINGBIRD ST σε χρωμα transparent red το οποιο τρεις μερες μετα την αγορα της απο τη γερμανια εξαντλη8ηκε λογω πωλησεων!περαιτερω για την κιθαρα θα πω σχετικα με ερωτησεις απο κατω!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ χαχαχ!
Για ολα αυτα που ειπωθηκαν παραπανω,και κυριως για την αδυναμια ολων των υπολοιπων να μας καταλαβουν,ακομοι και των hobby guitarists,ενα μεγαλω μπραβο και δυνατο χειροκροτημα απο μενα(...χειροκτοτημα...)!!!Ειμαι σε αυτη τη φαση και παντα πιστευω θα ειμαι,ομως μολις το καλοσκεφτω χαιρομαι και καμαρωνω.
Υ.Γ. Λογω αυτης της ατελειωτης ερευνας για την αναζητηση της "τελειοτητας" εχω καταφερει να κανω πολυ καλες αγορες για της οποιες δεν μετανιωσα κα8ολου,και η πιο προσφατη απο αυτες ειναι η ολοκαινουργια μου B.C. RICH MOCKINGBIRD ST σε χρωμα transparent red το οποιο τρεις μερες μετα την αγορα της απο τη γερμανια εξαντλη8ηκε λογω πωλησεων!περαιτερω για την κιθαρα θα πω σχετικα με ερωτησεις απο κατω!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ χαχαχ!