Τα πηρες ΟΛΑ κι εφυγες....Prince

ποσο αργησα να καταλαβω ποσο μεγαλη παιχτουρα ειναι!

tumblr_m2a5k25fzu1rqfhi2o1_400.gif

Ριχάρδος είπε:
Ωρε μια ντραμίστρια....!
Συγχαρητήρια προσλαμβάνεται μαζί με τη βασίστρια ,σιγά το Τέρρυ και σιγά το Πέρι ;D ;D ;D

Τον μάμπρο που κοπανάει τη τέλε ,δεν τον θέλω ,είμαι ανώτερος  ;D ;D

noe13 είπε:
ποσο αργησα να καταλαβω ποσο μεγαλη παιχτουρα ειναι!
Τα ίδια έλεγα κι' εγώ το 1982. :D

Ωρε μια ντραμίστρια....!
Καθότι ή μπασίστρια σε χαλάει. ???

Σιγά το .... με τα Boss.  :-X

.......και μου αρεσει που εχει κλασσικο στυλ - τρια δακτυλα κυριως, βαρια βιμπρατο στο πρωτο δακτυλο κλπ. και οχι σρεντονεοκλασσικα.....  Πολυ φλαντζεροειδης τονος ομως ρε παιδι μου. Ή κατι τετοιο. Και χαλια με τα ομορφα κοριτσια στα οργανα. Πως θα συζηταει για μπαλα, στα διαλειμματα? Πως θα κανει μπραντεφερ στα διαλειμματα. Χαλια, χαλια σου λεω!!!!

Nestoras είπε:
Τα ίδια έλεγα κι' εγώ το 1982
Εμένα απ' το 82 με τσάντιζει που συνεχώς περιτριγυρίζεται από ωραίες γυναίκες.

Α στο διάλο! ;D

Ωραίο κομμάτι.  

Βρε βρε...

Κοίτα πως τα μεγάλα (μπασιστικά) πνεύματα συναντιόνται...  ::)  ;D

Η κ. συνάδελφος έχει (και αυτή) ένα P με musicman μαγνήτη  :o  ;D ;D ;D

Τυχαίο; (ή πρέπει να την γνωρίσω για να ανταλλάξουμε απόψεις ή να κάνω αίτηση για μπασίστας του Πρίγκιπα)  ;D ;D ;D  

ΕΔΙΤ:@ Paragas να πάρεις αυτές βρε αχάριστε. Αλλά τέτοιος είσαι. Είδες το... maple και όξω από τη παράγκα τα φιλαράκια σου  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΕΔΙΤ:@ Paragas να πάρεις αυτές βρε αχάριστε. Αλλά τέτοιος είσαι. Είδες το... maple και όξω από τη παράγκα τα φιλαράκια σου  ;D 
Ίσα μαρή Λάουρα που θες να ανταλλάξεις και απόψεις με το πρόσωπο ,τράβα να χορδιχτυπηθείς με το πρίγκηπα και άσε να βρούμε το δρόμο μας εγώ με τα κορτσούδια της ριδμ ΣΕΞιον  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
άσε να βρούμε το δρόμο μας εγώ με τα κορτσούδια της ριδμ ΣΕΞιον  ;D ;D ;D
Νέστορα... εσύ είσαι;  ::)  ;D ;D ;D ;D -ή ο ληστοσυμμορίτης θέλει να σου φάει την καθέδρα του Σεξ Σίμπολ;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Νέστορα... εσύ είσαι;  ::)  ;D ;D ;D ;D -ή ο ληστοσυμμορίτης θέλει να σου φάει την καθέδρα του Σεξ Σίμπολ;  ;D
κι εγώ που νόμιζα πως πάω να φάω την έδρα του διδάκτορος ΛΚ  ;D

Πουλί προφέσσορες πλακώσανε κι αυτό με φέρνει τρόμο  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Η κ. συνάδελφος έχει (και αυτή) ένα P με musicman μαγνήτη  :o  ;D ;D ;D
Η Ida (aka TFBPTPWTAFKAP), μετά από παραινέσεις μου, έχω την εντύπωση ότι αποφάσισε να παίζει με Sandberg vintage gialantzi (aka California VM Supreme).

Τυχαίο; (ή πρέπει να την γνωρίσω για να ανταλλάξουμε απόψεις ή να κάνω αίτηση για μπασίστας του Πρίγκιπα)  ;D ;D ;D  
Αν το εννοείς σοβαρά, στείλε μου pm.  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Οι τίτλοι κατακτιούνται, δεν αποδίδονται αριστείνδην. ;)

kostas80 είπε:
Τα πηρες ΟΛΑ ΟΛΕΣ κι έφυγες
Να μια σοβαρή πρόταση για το setlist του stoner jackass  ;D

Βάλε 2-3 ''εργαλεία'' να χτυπιούνται μπροστά στα όφωνα ,ρίξε και κανά αντίστοιχο άΖμα και όλα καλά όλα ανθηρά  ;D

Hotel Κόντεζζζζζ Παροικιά   ;D

samy paraga είπε:
Βάλε 2-3 ''εργαλεία'' να χτυπιούνται μπροστά στα όφωνα ,ρίξε και κανά αντίστοιχο άΖμα και όλα καλά όλα ανθηρά  ;D
ΑΧ αν μας άφηναν αι γυναίκες μας θα 'χαμε κονομήσει ..... λες να μη ξέρουμε τη μέθοδο ?

ας όψεται όμως  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back