- Πόντοι
- 2,368
Συγχαρητήρια προσλαμβάνεται μαζί με τη βασίστρια ,σιγά το Τέρρυ και σιγά το Πέρι ;D ;D ;DΡιχάρδος είπε:Ωρε μια ντραμίστρια....!
Τα ίδια έλεγα κι' εγώ το 1982.noe13 είπε:ποσο αργησα να καταλαβω ποσο μεγαλη παιχτουρα ειναι!
Καθότι ή μπασίστρια σε χαλάει. ???Ωρε μια ντραμίστρια....!
Εμένα απ' το 82 με τσάντιζει που συνεχώς περιτριγυρίζεται από ωραίες γυναίκες.Nestoras είπε:Τα ίδια έλεγα κι' εγώ το 1982
Ίσα μαρή Λάουρα που θες να ανταλλάξεις και απόψεις με το πρόσωπο ,τράβα να χορδιχτυπηθείς με το πρίγκηπα και άσε να βρούμε το δρόμο μας εγώ με τα κορτσούδια της ριδμ ΣΕΞιον ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΕΔΙΤParagas να πάρεις αυτές βρε αχάριστε. Αλλά τέτοιος είσαι. Είδες το... maple και όξω από τη παράγκα τα φιλαράκια σου ;D
Νέστορα... εσύ είσαι; :samy paraga είπε:άσε να βρούμε το δρόμο μας εγώ με τα κορτσούδια της ριδμ ΣΕΞιον ;D ;D ;D
Αμ δε διαβαζει ΝΟΙΖ για να μαθει οτι ειναι κακα πεταλια,αν διαβαζε θα το ηξερε και δεν θα τα χρησιμοποιουσε... ;DΣιγά το .... με τα Boss.
κι εγώ που νόμιζα πως πάω να φάω την έδρα του διδάκτορος ΛΚ ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Νέστορα... εσύ είσαι; :;D ;D ;D ;D -ή ο ληστοσυμμορίτης θέλει να σου φάει την καθέδρα του Σεξ Σίμπολ; ;D
Η Ida (aka TFBPTPWTAFKAP), μετά από παραινέσεις μου, έχω την εντύπωση ότι αποφάσισε να παίζει με Sandberg vintage gialantzi (aka California VM Supreme).Terry RoscoeBeck5 είπε:Η κ. συνάδελφος έχει (και αυτή) ένα P με musicman μαγνήτη;D ;D ;D
Αν το εννοείς σοβαρά, στείλε μου pm.Τυχαίο; (ή πρέπει να την γνωρίσω για να ανταλλάξουμε απόψεις ή να κάνω αίτηση για μπασίστας του Πρίγκιπα) ;D ;D ;D
Οι τίτλοι κατακτιούνται, δεν αποδίδονται αριστείνδην.Terry RoscoeBeck5 είπε:Νέστορα... εσύ είσαι; :;D ;D ;D ;D -ή ο ληστοσυμμορίτης θέλει να σου φάει την καθέδρα του Σεξ Σίμπολ; ;D
Να μια σοβαρή πρόταση για το setlist του stoner jackass ;Dkostas80 είπε:Τα πηρες ΟΛΑ ΟΛΕΣ κι έφυγες
ΑΧ αν μας άφηναν αι γυναίκες μας θα 'χαμε κονομήσει ..... λες να μη ξέρουμε τη μέθοδο ?samy paraga είπε:Βάλε 2-3 ''εργαλεία'' να χτυπιούνται μπροστά στα όφωνα ,ρίξε και κανά αντίστοιχο άΖμα και όλα καλά όλα ανθηρά ;D