Τα νέα μου studios - By LK.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 24K
Χωρίς πλάκα μπήκα σε ένα παρόμοιο πριν κάτι χρόνια και δεν έβγαινα... στο τέλος με γερανό με βγάλαν!

Ρε θα πάρω σε λέω. 

Τζάμπα είναι, όσο μισό Bloody Mary στη Μύκονο στο Paradise 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μην σου πω το 1/10 μιας αστακομακαρονάδας...

και δεν βλέπεις και τσι αποτριχωμενους ανώμαλοι..και τσι χασισοποται αραβιδοι με τσι ναργιλεδαι

win win situation που λένε και στο χωριό μου 

Ένα μικρό update, ο εξωτερικός χώρος του studio video/ φωτογραφίας (3ος όροφος), οπού πλέον θα χρησιμοποιείται για χαλάρωση μετά τα sessions και φυσικά για μαύρισμα , διότι δεν με βλέπω να πάω πουθενά για μπάνια ?

Προβολή συνημμένου 31891
Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, κλείνω για όλο τον μήνα Ιούλιο τα LK studios, για να κάνω δίσκο υπερπαραγωγή...

ΥΓ: Για να ισχύσει το deal, θα πρέπει να τοποθετηθεί και ένα χαμηλό τραπεζάκι ανάμεσα στις ξαπλώστρες... Που θα ακουμπάμε φραπέδες, μπύρες, τσίπουρα κλπ κ. συνήγορε; Να τρέχουμε, γέροι άνθρωποι στο γωνιακό τραπέζι; 

ΥΓ1: Εμμμ και ένας πλαστικός χλοοτάπητας δεν θα ήταν κακή ιδέα... ? 

Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, κλείνω για όλο τον μήνα Ιούλιο τα LK studios, για να κάνω δίσκο υπερπαραγωγή...

ΥΓ: Για να ισχύσει το deal, θα πρέπει να τοποθετηθεί και ένα χαμηλό τραπεζάκι ανάμεσα στις ξαπλώστρες... Που θα ακουμπάμε φραπέδες, μπύρες, τσίπουρα κλπ κ. συνήγορε; Να τρέχουμε, γέροι άνθρωποι στο γωνιακό τραπέζι; 

ΥΓ1: Εμμμ και ένας πλαστικός χλοοτάπητας δεν θα ήταν κακή ιδέα... ? 
Τι Black Rock ....ποια Σαντορίνη...ποιος Μποναμάσσα....

Υ.Γ. Το τραπεζάκι είναι στα σχέδια....δεν βρήκα ακόμα αυτό μου εκφράζει....μέχρι το ΣΚ θα βρω ?

Τι Black Rock ....ποια Σαντορίνη...ποιος Μποναμάσσα....

Υ.Γ. Το τραπεζάκι είναι στα σχέδια....δεν βρήκα ακόμα αυτό μου εκφράζει....μέχρι το ΣΚ θα βρω ?

Προσωπικά, θα έκλεινα με πέργκολα ένα (μικρό) μέρος (8-12 τμ), θα το γέμιζα γύρω γύρω πρασινάδα (και αναρριχητικά φυτά στην πέργκολα), θα έβαζα μέσα καναπέ πολυθρόνες και τραπέζι, θα έβαζα μικρά φώτα τριγύρω, και δεν θα ξεκολλούσα από εκεί κάθε βράδυ με τις μπύρες μου, τα ποτάκια μου και την μουσική μου.

Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα,
 Εν τω μεταξύ επειδή εγώ είμαι αυτός που πόσταρα την φωτό με το φουσκωτό τζακούζι, πλέον βλέπω παντού, μα παντού σε ότι σάιτ και να μπω..., διαφημίσεις για πισίνες, καλύμματα πισινών, φουσκωτές παιδικές πισινούλες, μέχρι και σωσίβια..... Έλεος!!

Εν τω μεταξύ επειδή εγώ είμαι αυτός που πόσταρα την φωτό με το φουσκωτό τζακούζι, πλέον βλέπω παντού, μα παντού σε ότι σάιτ και να μπω..., διαφημίσεις για πισίνες, καλύμματα πισινών, φουσκωτές παιδικές πισινούλες, μέχρι και σωσίβια..... Έλεος!!
Google... πριν από εσάς, για εσάς ?

ΥΓ: Εγώ πάλι βλέπω κάτι... δακτυλίδια, αλλά δεν έκανα καμία σχετική έρευνα...

Αναρωτιέμαι, καθότι το "νήμα" είναι δημιουργία του Λάκη, παίζει κάνα ρόλο; ??

ΥΓ1: Άκυρο, δεν παίζει ρόλο... τώρα μου βγάζει ταινίες... αποτρίχωσης ?

Εμένα μου βγάζει "στρατιωτικά-αστυνομικά είδη".

Αν είναι δυνατόν!!!!

Προσωπικά, θα έκλεινα με πέργκολα ένα (μικρό) μέρος (8-12 τμ), θα το γέμιζα γύρω γύρω πρασινάδα (και αναρριχητικά φυτά στην πέργκολα), θα έβαζα μέσα καναπέ πολυθρόνες και τραπέζι, θα έβαζα μικρά φώτα τριγύρω, και δεν θα ξεκολλούσα από εκεί κάθε βράδυ με τις μπύρες μου, τα ποτάκια μου και την μουσική μου.
Γενικά θέλω να κρατήσω τον χώρο (και κράτησα και όλους τους άλλους  χώρους - χωρίς χαλιά-κουρτίνες κ.λ.π). raw .

Μόνο με δομικά υλικά.

Το ίδιο έκανα και στα κάτω μπαλκόνια......μονο πτυσσόμενα καρεκλάκια

Θέλω όση λιγότερη πληροφορία για το μάτι....και για το καθάρισμα.

Βαριά έπιπλα βεράντας, πέργκολα, φυτά.....προτζέκτορες ..... ψησταριές ? , πεσμένες στάμνες ? , βρυσούλα κ.λ.π., μόνο κακό θα έκαναν στον ψυχισμό μου αυτή τη στιγμή ?

Πολυ ωραια κατασταση .  Με εντυπωσιασε το μερος που ειναι τα dexion με τα 'στοκ ' ,οθονες κτλ  καθως και η γενικοτερη ταξη που επικρατει . 

ψησταριές ?, μόνο κακό θα έκαναν στον ψυχισμό μου αυτή τη στιγμή ?
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.....

Ο ψυχισμός "περνάει" και απ'το στομάχι!  Μην σου πω για μυρωδιές, οφθαλμόλουτρο (τα κρέατα ή τα ψάρια πάνω στην σχάρα...) και  τσιπουράκια ή ρετσίνες ή μπύρες να συνοδεύουν όλα αυτά.    Καταστάσεις αξεπέραστες!!

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.....

Ο ψυχισμός "περνάει" και απ'το στομάχι!  Μην σου πω για μυρωδιές, οφθαλμόλουτρο (τα κρέατα ή τα ψάρια πάνω στην σχάρα...) και  τσιπουράκια ή ρετσίνες ή μπύρες να συνοδεύουν όλα αυτά.    Καταστάσεις αξεπέραστες!!
Αν σου πω τι τρωω από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα θα βαλεις τα κλάματα.

Για το τί πίνω δε ...άστο

Αν σου πω τι τρωω από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα θα βαλεις τα κλάματα.

Για το τί πίνω δε ...άστο
Σε λυπάμαι......??

και στο στριπτιζάδικο εκεί κοντά τι πίνεις...;??

Τα στουδια στηνονται με αιμα

Τα στουδια στηνονται με αιμα
Έ τότε να κάμνει καμιά θυσία εκεί μέσα... κάνα κατσικάκι, κάνα αρνάκι.. Εννοείτε ότι θα φοράει λευκό μανδύα και σανδάλια!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back