C
cyclops
Guest
Παίδες help. Ψάχνω audio interface για το PC μου.
Απαραίτητα χαρακτηριστικά:
1) Χαμηλό latency και καλή ποιότητα ήχου.
2) 4 με 6 είσοδοι line για ηχογράφηση synths.
3) Προενισχυτή(ές) μικροφώνου/οργάνων (HiZ για κιθάρα ή μπάσο). 1 ή 2 φτάνουν και περισσεύουν.
4) MIDI I/O. 1 ζευγάρι είναι καλά.
5) Firewire ως πρώτη επιλογή, αν δεν υπάρχει κάτι, περιμένω προτάσεις και σε USB 2.0.
6) Μέχρι 350-400 το πολύ.
Έχω δει και μου καλοαρέσει το Edirol FA-101, το όποιο διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρώ ότι με μάλλον καλύπτει σε αυτά που ζητάω.
Στην πράξη όμως τι γίνεται;
Έχει στην κατοχή του κάποιος αυτό το interface ή έχει γνώμη σχετικά με την ποιότητα των converters του, τη σταθερότητα των drivers για WinXP ή Vista και πιθανόν κολλήματα ή άλλα τυχόν προβλήματα που δεν έχω υπόψη μου; ???
Περιμένω τις γνώμες σας, θενξ ε λοτ. ;D
Απαραίτητα χαρακτηριστικά:
1) Χαμηλό latency και καλή ποιότητα ήχου.
2) 4 με 6 είσοδοι line για ηχογράφηση synths.
3) Προενισχυτή(ές) μικροφώνου/οργάνων (HiZ για κιθάρα ή μπάσο). 1 ή 2 φτάνουν και περισσεύουν.
4) MIDI I/O. 1 ζευγάρι είναι καλά.
5) Firewire ως πρώτη επιλογή, αν δεν υπάρχει κάτι, περιμένω προτάσεις και σε USB 2.0.
6) Μέχρι 350-400 το πολύ.
Έχω δει και μου καλοαρέσει το Edirol FA-101, το όποιο διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρώ ότι με μάλλον καλύπτει σε αυτά που ζητάω.
Στην πράξη όμως τι γίνεται;
Έχει στην κατοχή του κάποιος αυτό το interface ή έχει γνώμη σχετικά με την ποιότητα των converters του, τη σταθερότητα των drivers για WinXP ή Vista και πιθανόν κολλήματα ή άλλα τυχόν προβλήματα που δεν έχω υπόψη μου; ???
Περιμένω τις γνώμες σας, θενξ ε λοτ. ;D
Last edited: