Βασικά λέω να κάνω ένα ταξιδάκι με το extra 1000ευρω που θα μου μείνει αν αγοράσω από thomann!
Έπρεπε να παρατηρήσεις τα ερωτηματικά. Μετά τα τρία στη σειρά πάει να πει ότι μιλάμε για έλληνες εμπόρους... :lol:Υ.Γ. - Πολύ κατατοπιστικός τίτλος... :!:
Απλά να επισημάνω ότι πάλι ανόμοια πράγματα συγκρίνουμε.
Η τιμή Thomann θα πρέπει να συγκριθεί με την street price που θα βρείτε στα μαγαζιά και όχι με την προτινώμενη τιμή λιανικής του αντιπροσώπου.
Έχει συζητηθεί το θέμα καταλυτικά στο παρελθόν.
Παραπέρα πάντως' date=' σίγουρα η τιμή που θα βρεί κανείς στην ελληνική αγορά δεν θα είναι απόλυτα συγκρίσιμη με του Thomann. Μη ξεχνάτε και το παζαρολόγιο που διακρίνει τους εμπόρους μας... Για να πετύχεις τιμή πρέπει να το συζητήσεις, ενώ τα ξένα μαγαζιά βάζουν τις καλές τους τιμές εξ αρχής.
Υ.Γ. - Πολύ κατατοπιστικός τίτλος... :!:[/quote']
Λοιπόν αυτό δεν ισχύει για τον απλό λόγο ότι στην ελλάδα η στρήιτ πράις συμπίπτει με την τιμή του αντιπροσώπου. Πηγαίνεις και σου λένε "ξέρεις, αυτή είναι η τιμή που μου λέει ο αντιπρόσωπος να πουλήσω και δε μπορώ να κάνω αλλιώς".
Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στα μουσικά είδη, αλλά και αλλού, αναγκάζοντας τον κόσμο να παραγγέλνει απέξω.
Στα μουσικά είδη έχω βαρεθεί να ακούω ότι "αυτή είναι η τιμή που με *υποχρεώνει* ο αντιπρόσωπος να πουλήσω, άντε να σου κόψω και 10% αν πληρώσεις μετρητά". Σε συνδυασμό με άλλες καταστάσεις που έχουν αναφερθεί, πλέον δε μπαίνω καν στον κόπο να ψάξω να βρω κάτι στην ελλάδα.
Σε συνδυασμό με άλλες καταστάσεις που έχουν αναφερθεί' date=' πλέον δε μπαίνω καν στον κόπο να ψάξω να βρω κάτι στην ελλάδα.[/quote']
Eδώ πιστεύω πως κάνεις λάθος. Υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που συμφαίρει να πάρεις από εδώ. Σε ποιο "συνηθησμένες" μάρκες μέν αλλά υπάρχουν.
Αξίζει να κάνεις πρώτα μια έρευνα εδώ και μετά να δεις έξω.
Εξαιρείται βέβαια ο Νάκας, εκεί δεν υπάρχει γιατριά..... :lol:
Ομολογώ ότι στις ιμπανεζ μπορεί να βρεις συμφέρουσες τιμές, αλλά και στα λάιν σιξ ο νακας είναι ανταγωνιστικός. Αυτά όμως είναι σταγόνες στον ωκεανό.Σε συνδυασμό με άλλες καταστάσεις που έχουν αναφερθεί' date=' πλέον δε μπαίνω καν στον κόπο να ψάξω να βρω κάτι στην ελλάδα.[/quote']
Eδώ πιστεύω πως κάνεις λάθος. Υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που συμφαίρει να πάρεις από εδώ. Σε ποιο "συνηθησμένες" μάρκες μέν αλλά υπάρχουν.
Αξίζει να κάνεις πρώτα μια έρευνα εδώ και μετά να δεις έξω.
Εξαιρείται βέβαια ο Νάκας, εκεί δεν υπάρχει γιατριά..... :lol:
Ξέρετε τι χρειάζονται; Ένα mail με ένα link σε τέτοια threads. Μπας και καταλάβουν κάποτε ότι ίσως να μπορουν να πουλάνε πανάκριβα τα πολύ φτηνά μοντέλα (γιατί οι περισσότεροι πάνε απλά σε ένα μαγαζί να πάρουν μια κιθάρα με 200¤ για το παιδί τους κέρω γω)' date=' όσοι όμως ενδιαφερόμαστε για κάτι παραπάνω ούτε τυφλοί είμαστε, ούτε ηλίθιοι! Θα επαναλάβω ότι μου έβγαινε ίδια λεφτά να πάρω μια PRS από Ελλάδα ή να πάρω το αεροπλάνο, να πάω στην Αμερική, να διαλέξω μία να την πάρω και να τη φέρω πίσω! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
EDIT: Ποια ίδια λεφτά; Παραπάνω μου 'βγαινε να την πάρω από εδώ!!! :evil:[/quote']
στην ευρωπη ναι θα σου εβγαινε λιγοτερα αν πας εκει να την παρεις..
αμερικη ξεχασε το!!
Κι όμως, τα έχω υπολογίσει όλα, και μιλάμε για καινούρια κιθάρα, αλλά φυσικά από μαγαζί ετοιμοπαράδοτη, όχι order.στην ευρωπη ναι θα σου εβγαινε λιγοτερα αν πας εκει να την παρεις..αμερικη ξεχασε το!!