Λοιπόν υπάρχει σε διάφορα boards και στο msn ένα icon που συνήθως γράφεται :jerk: και είναι ένα ανθρωπάκι που ανεβοκατεβάζει ρυθμικά το δεξί χεράκι. Λέω να το βάλουμε και στο Noiz γιατί χρειάζεται....πλεον δεν εχω κατι αλλο να πω. φεύγω απ το thread
Εγώ δεν λέω ότι το ξεκίνησες επίτηδες εξ αρχής. Αλλά όταν σου κάνουν ένα αστείο και αρχίζεις τα μπινελίκια η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Τέλος πάντων, μια και τα χώνεις σε όλους μας, στην τελική άμα δε γουστάρεις κανέναν μας σήκω και φύγε να ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς. Δηλαδή εδώ μιλάμε ότι από τα 150 posts σου τα 100 πρέπει να είναι σε τσακωμούς!! :!: :!: :!: :!: :!:θα μπορουσες να απαντήσεις στο 2 ερώτημα που αφορα το όργανο και όχι το σφυροδρεπανο. εσύ όμως και οι περισσότεροι ασχοληθήκατε με το σφυροδρεπανο. ας μην ασχολιόσασταν με αυτο αλλά με το άλλο. δικησας επιλογη ήταν
Λοιπόν υπάρχει σε διάφορα boards και στο msn ένα icon που συνήθως γράφεται :jerk: και είναι ένα ανθρωπάκι που ανεβοκατεβάζει ρυθμικά το δεξί χεράκι. Λέω να το βάλουμε και στο Noiz γιατί χρειάζεται....πλεον δεν εχω κατι αλλο να πω. φεύγω απ το thread
Α' date=' ευχαριστώ!! Και τώρα μπορώ να κάνω το post που ώρα ήθελα:Λοιπόν υπάρχει σε διάφορα boards και στο msn ένα icon που συνήθως γράφεται :jerk: και είναι ένα ανθρωπάκι που ανεβοκατεβάζει ρυθμικά το δεξί χεράκι. Λέω να το βάλουμε και στο Noiz γιατί χρειάζεται....πλεον δεν εχω κατι αλλο να πω. φεύγω απ το thread![]()
πλεον δεν εχω κατι αλλο να πω. φεύγω απ το thread
μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε' date=' αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. [/quote']
Ωραια, δρομο τοτε για να ησυχασουμε. Οταν ολοι εδω μεσα εχουν μια γνωμη και συ επιμενεις...οτι εχεις δικιο,ε, τι να σου πω :roll: :roll: :roll:
Έλα ρε χαλαρώστε, τί αντιμετώπιση είναι αυτή. Δηλαδή δε μπορεί κάποιος "κολλημένος" ή όπως θέλετε πέστε τον (εγώ διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς εν γένει) να μπαίνει στο φόρουμ και να γράφει κάτι που στα μάτια του φαίνεται λογικό; Όσο κολλημένος είναι εκείνος, άλλο τόσο και αυτοί που πέφτουνε να τονε φάνε. Μια κουβέντα φτάνει, την είπε ο flea ως αρμόδιος, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, τελείωσε.μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε' date=' αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. [/quote']
Ωραια, δρομο τοτε για να ησυχασουμε. Οταν ολοι εδω μεσα εχουν μια γνωμη και συ επιμενεις...οτι εχεις δικιο,ε, τι να σου πω :roll: :roll: :roll:
H λογοκρισία από μόνη της παραπέμπει σε πολιτικά καθεστώτα' date=' monsieur Fleamail. Γι αυτό καλύτερα να υπάρχει απόλυτη ελευθερία έκφρασης, έστω κι αν έτσι υπάρχει ο κίνδυνος μερικές φορές κάποιος να την καταχράζεται. Εξ' άλλου μεγάλα παιδιά ήμαστε, μπορούμε να κρίνουμε...[/quote']
Γιατί είχες ποτέ πρόβλημα από τον "monsieur Fleamail";
H λογοκρισία από μόνη της παραπέμπει σε πολιτικά καθεστώτα' date=' monsieur Fleamail. Γι αυτό καλύτερα να υπάρχει απόλυτη ελευθερία έκφρασης, έστω κι αν έτσι υπάρχει ο κίνδυνος μερικές φορές κάποιος να την καταχράζεται. Εξ' άλλου μεγάλα παιδιά ήμαστε, μπορούμε να κρίνουμε...[/quote']
Βέβαια ο Flea είναι ένας mod που κάνει τη δουλειά του, έτσι; Δεν ήρθε αυτεπάγγελτα να αρχίσει αυτή την ιστορία. Ο ρόλος του είναι ακριβώς αυτός. Δε λέω ότι δε μπορεί να κάνει λάθος κάπου, κι εγώ νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος να σβήσει τη φωτό αρχικά, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να αρχίσουμε να του τη λέμε έτσι άσχημα υπάρχει τεράστια απόσταση. Στην τελική ο άνθρωπος δίνει το χρόνο του για να κάνει αυτό το forum πιο ευανάγνωστο και βιώσιμο, οπότε μάλλον ένα ευχαριστώ θα πρέπει να του πούμε, ακόμη κι αν διαφωνούμε κάπου ή πιστεύουμε ότι έχει κάνει κάποιο λαθος. Να πούμε και τη διαφωνία μας βέβαια, αλλά όχι και να τον βγάλουμε χαφιέ και φασίστα τον άνθρωπο!!
και του απάντησα:Tο θέμα δεν νομιζω να ήταν για τον Περι Ανέμων κάλαθο των αχρήστων' date=' αλλά έτσι που το κάνατε εκει κατέληξε.[/quote']
Λοιπόν φίλε μου. Αν συνεχιστούν οι προσβολές και τα υπονοούμενα δεν θα τα πάμε καθόλου μα καθόλου καλά! Πριν συμμετάσχεις σε ένα φόρουμ πρέπει να μάθεις και τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς!
Δεν θέλω ούτε να μαλώνουμε και ούτε να δημιουργείται αρνητικό κλίμα, γι αυτό άλλωστε σου στέλνω pm, και τα υπονοούμενα σου εκεί οδηγούν.
Φιλικά
fleamail
δηλαδή το οτι είπα "Tο θέμα δεν νομιζω να ήταν για τον Περι Ανέμων κάλαθο των αχρήστων, αλλά έτσι που το κάνατε εκει κατέληξε" αποτελεί προσβολή. 8O σε ποιον? η μηπως ηταν η πρωτη φορα που ενα θεμα μαμηθηκε και τοστειλαν εκει?
Έθεσα ένα θέμα που κατά την άποψημου είναι σοβαρό. Το γιατι εγώ το θεωρώ σοβαρό' date=' δεν νομίζω να υπαρχει λόγος να στο αναλυσω. Εσυ ομως ξεκίνησες τις ειρωνείες γελοιοποιώντας το θέμα και κατά συνεπεια εμένα τον ιδιοκαι αμεσως μετά αντι να ζητήσεις συγνωμη, εσπευσες να χαρακτηρίσεις το θεμα ελαφρύ, για να δικαιολογησεις την κακή παιδικήσου συμπεριφορά.Μα αφού καλε η ροκ είναι η μουσική του σατανά! :lol: :lol: :lol:
λες και η άποψησου για το αν υπάρχει τίποτα σοβαρό επί του θέματος δεν χωράει καμια αμφιβολία.Αν υπήρχε τίποτα σοβαρό επί του θέματος θα το έλεγα! Αλλά δεν υπάρχει! 8)
Και τώρα συνεχίζεις στην ίδια οδό με απειλές και φοβέρες του στυλ "δεν θα τα πάμε καλά".
Εχεις λοιπον το θράσος να αναφέρεσαι στην δική μου συμπεριφορά?
Αναφέρθηκες και στους κανονισμούς του φόρουμ' date=' αλλά [b']δεν είδα πουθενά μέσα στους κανονισμούς ότι οι modulators έχουν δικαίωμα να χλευάζουν και να γελοιοποιούν θέματα και χρηστες[/b]. ενας –Χ- πιτσιρικάς χρήστης είναι δικαιολογημενος. Αλλά χλευασμοί ειρωνειεςκαι απειλές από modulators είναι απαράδεκτο
Αν το θεμα ήταν γελοίο ή απαράδεκτο ή δεν ξέρω τιάλλο, μπορούσες να το διαγράψεις, να το κλειδωσεις ή να μην απαντήσεις. Εσύ έσπευσες να χλευάσεις και να ειρωνευτείς. Αν συνεχίσεις στο ίδιο ύφος και μάλιστα δεν μου ζητήσεις αμέσως συγνώμη για την συμπεριφορά σου, το θεμα θα πάει στην πρώτη σελίδα. Συνεννοηθήκαμε???? 8)