Για όποιον δεν το παρατήρησε τότε, το ξαναποστάρω με bold.Κούλαρε λίγο ρε συ Anouvis........
Μη διαμαρτύρεσαι στα ίχνη άλλων.
:lol: :lol: :lol: έγραψες ρε Panagioti :lol: :lol: :lol:και λαχανικά....όπως......αγγούρια για παράδειγμα....
Αυτα τι ειναι?poio συκοφαντικο χαρακτήρα βρε καημένε ? ποιος συκοφαντησε ποιόν? δεν ξερεις πια τι να πεις.
οχι, το άνοιξα για τα χώσεις εσύ να ξελαμπικάρεις... η ερώτηση ήταν η εξής
μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε, αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. Αλλά βλέπω μιλάς στον πληθυντικό για πολλά μουφοthread. Ποια είναι δηλαδη αυτά?
και αμα ενα thread ειναι μουφα γιατι ασχολήσαι μαζί του? έτσι για να τα χώσεις να ξελαμπικάρεις λιγάκι? χμ, το εχεις ανάγκη!!!! πάρε από αυτα τα χάπια 3 καθε πρωί μεσημερι βράδυ. και μια που εισαι και μεσημεριάρης τα μεσημερια να παίρνεις 4.
να πίνεις και εσύ από 1 χάπι πρωί μασημερι βράδυ από αυτα που έδωσα στον μεσημεριάρη αλλά πρώτα από όλα σταμάτα τα ναρκωτικά γιατι δεν ξερεις τι λες.
δε μας παρατας λεω γω, που μου τη λές οτι το εκανα απιτηδες και θελεις να σου μιλάμε και καλαά. δεν σε υποχρέωσε κανενας να γραψεις στο thread.
Κατάθεση ψυχής αν μη τι άλλο.poio συκοφαντικο χαρακτήρα βρε καημένε ? ποιος συκοφαντησε ποιόν? δεν ξερεις πια τι να πεις.
οχι' date=' το άνοιξα για τα χώσεις εσύ να ξελαμπικάρεις... η ερώτηση ήταν η εξής
μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε, αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. Αλλά βλέπω μιλάς στον πληθυντικό για πολλά μουφοthread. Ποια είναι δηλαδη αυτά?
και αμα ενα thread ειναι μουφα γιατι ασχολήσαι μαζί του? έτσι για να τα χώσεις να ξελαμπικάρεις λιγάκι? χμ, το εχεις ανάγκη!!!! πάρε από αυτα τα χάπια 3 καθε πρωί μεσημερι βράδυ. και μια που εισαι και μεσημεριάρης τα μεσημερια να παίρνεις 4.
να πίνεις και εσύ από 1 χάπι πρωί μασημερι βράδυ από αυτα που έδωσα στον μεσημεριάρη αλλά πρώτα από όλα σταμάτα τα ναρκωτικά γιατι δεν ξερεις τι λες.
δε μας παρατας λεω γω, που μου τη λές οτι το εκανα απιτηδες και θελεις να σου μιλάμε και καλαά. δεν σε υποχρέωσε κανενας να γραψεις στο thread.
[/quote']
Αυτα τι ειναι?
Ας μην παω και στο αλλο θρεντ με την Λουκα.
Ε ρε νταλκάδες που έχουμε οι Έλληνες.
Αν δεν είναι ικανοί να είναι απολύτως δίκαιοι' date='
ίσως θα πρέπει να παραιτηθούν. :?[/quote']
γι αυτο μπορει δυστυχως να παρει αποφαση μονο η εκκλησια του δημου. περαν απο αυτο δεν συμφερει να παραιτηθουν. εγω πιστευω οτι περιμενει να τον απολυσει ο yameth για να παρει κ την αποζημιωση....
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ??????? μην εχοντας να πουμε τιποτα για μουσικη εχουμε αναξει τα forumιακα μας προβληματα σε μειζωνος σημασιας θεματα.
αν ο ανουβης θιχτηκε τοσο πολυ θα μπορουσε πολυ απλα να παραπονεθει στο yameth και να τελειωσει η κουβεντα(αν κ φερνει λιγο σε τολμη κ γοητεια ολο αυτο, τελοσπαντων...)Γιατί το λάθος του fleamail το δικαιολογείτε ενώ το λάθος του Ανούβη όχι;
Στο κάτω κάτω ο fleamail είναι αυτός που έκανε την αρχή.
:
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ τον μονιμα αδικημενο ελληνα, που ολοι ειναι στραμμενοι εναντιον του, τον συστημα(των mods στην περιπτωση μας) τον κατασπαραζει κλπ κλπ.
Αγαπητε Ιχνιλατη, εχω 1100+ μηνυματα και ποτε ουτε για μια λεξη σε ολα αυτα δεν χρειαστηκε να επεμβει κανενας mod. αληθεια, γιατι σε εσενα κ τον ανουβη δεν συμβαινει κατι αντιστοιχο???
Κι όμως δες στην αρχή....Ναι αλλά αυτό το λέτε τώρα μετά από 10 σελίδες. Γιατί όμως αυτό δεν το λέγατε από την αρχή
αλλά πέσατε όλοι να φάτε τον Ανούβη; :wink:
Καλώς τον!Όμως το πόστ του Μενέλαου που ουσιαστικά ονομάζει «μαλάκα» τον Ανούβη δεν το «είδε» κανένας συντονιστής !!! :wink:
@ menelaos αυτό δεν το περίμενα από εσένα.
Ειδικά από εσένα. 8O
Ούτε καν για χαβαλέ που υποτίθεται ότι έχουμε το περί ανέμων......Τι λέτε;
Μα δεν είπα ότι είπες κάτι κακό.όπως είχες πει και εσύ το περί ανέμων για κάποιους έχει καταντήσει κάλαθος αχρήστων και για αυτό φταίμε όλοι μας.....Αυτό ακριβώς είπα έμμεσα....Δεν εστερνίζομαι την άποψη αυτή (ότι είναι κάλαθος αχρήστων και γι αυτό έβαλα το "υποτίθεται") αλλά έτσι φαίνεται.....
Έτσι λοιπόν πάμε όλοι μαζί: VOTE FOR ΛΟΥΚΕΤΟ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν το είδες που έγραψα;Βέβαια γιαυτό φταίει το ότι κανείς δεν προσέχει το υποτίθεται που γράφεις....