SYNTH με σφυροδρέπανο

Anouvis_GR

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλά έπρεπε να βάλουν και το σφυροδρέπανο? :lol: :lol: :lol:

αλήθεια πώς να ακούγεται άραγε? :?

edit: "η εικόνα του synth σβήστηκε από τον modulator fleamail ως πολιτικού περιεχομένου 8O . την επαναπαραθετω εδώ.
SU1914nonpromo.jpg

τα συμπεράσματα δικά σας."

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
4.Συμφωνείτε να μην αναρτείτε μηνύματα με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.

Καλά η εικόνα 1 συνθ με σφυροδρέπανο σε πείραξε για πολιτικό χαραχτήρα;

Τόσο καιρό που γινόταν χαμός με τα θρεντ για τις πορείες και την ελληνική πραγματικότητα;

4.Συμφωνείτε να μην αναρτείτε μηνύματα με συκοφαντικό' date=' υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και [b']πολιτικού[/b], θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.
βάλε πίσω αυτό που έσβησες όσο είναι ακόμα νωρίς, σε λίγο θα φάς το κράξιμο της χρονιάς σου από τα άλλα μέλη.

Φοβάμαι μην μας παρεξηγηθεί κανένας της κνε και έχουμε κι άλλα σαν εκείνο το thread
οκ εσύ το θέλησες. το pm σου θα δημοσιευθεί.

Καλά η εικόνα 1 συνθ με σφυροδρέπανο σε πείραξε για πολιτικό χαραχτήρα;
Τόσο καιρό που γινόταν χαμός με τα θρεντ για τις πορείες και την ελληνική πραγματικότητα;
χαχα στο Noiz του fleamail απαγορεύονται τα μουσικά όργανα που τα σήματα τους παραπέμπουν σε ανατολικές χώρες

SU1914nonpromo.jpg

http://www.neovoid.org/deathkristjan/DDE/html/produkcts.html

χαχα στο Noiz του fleamail απαγορεύονται τα μουσικά όργανα που τα σήματα τους παραπέμπουν σε ανατολικές χώρες
Καλά λίγο χοντρό αυτό. Είπαμε βιάστηκε λίγο, όχι κι έτσι όμως!

Έχω την εντύπωση πως τέτοιες υπερβολικές ειρωνίες είναι περιττές.. Θα μπορούσε απλά να τονιστεί από όσους το πιστεύουν, όπως έκανε ο boukaw, ότι ο flea ήταν λίγο υπερβολικός στο παρών θέμα...

Ειμαι λιγάκι υπερβολικός από την αρχή το παραδέχομαι ΑΛΛΑ βλέπω τον τελευταίο καιρό τον anouvis να φλερτάρει με θέματα θρησκευτικοπολιτικού χαρακτήρα.
Τέλος
γαιτι δεν λές την αλήθεια ρε μάγκα?

Έχω την εντύπωση πως τέτοιες υπερβολικές ειρωνίες είναι περιττές.. Θα μπορούσε απλά να τονιστεί από όσους το πιστεύουν' date=' όπως έκανε ο boukaw, ότι ο flea ήταν λίγο υπερβολικός στο παρών θέμα...[/quote']
Η κίνηση αυτή του fleamail είναι επόμενο της προσωπικής μας διαμάχης για τον χλευασμό του και την ειρωνεία του στο θέμα Σατανολατρεια - θανατολατρεια στην ρόκ. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8830&start=0 την οποία και μετέθεσε στον καδο των αχρήστων "Περι Ανέμων"

Ακολούθησε με δική του πρωτοβουλία μια προσωπική (pm) επαφή που με εξόργισε. ως μικροπρεπή αντιποινα ο fleamail έσβησε την εικονα του μουσικού οργάνου από την Σοβιετική Ένωση ως … πολιτικού χαρακτήρα. 8O 8O :lol: :lol: Και μετα μιλάει για επίπεδα … :roll:

εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα...αυτο το θεμα ανοιχτικε λογο του σφυροδρεπανου που εχουν για σημα,ή για πληροφοριες για το συκγεκριμενο synth?

εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα...αυτο το θεμα ανοιχτικε λογο του σφυροδρεπανου που εχουν για σημα' date='ή για πληροφοριες για το συκγεκριμενο synth?[/quote']
περισσότερο για πληροφορίες, αλλά και το σφυροδρέπανο μου ήρθε κάπως. :lol: έξυπνα το έβαλαν βέβαια για να δείχνει από μακρυά την καταγωγή του :wink: αλλά προς στιγμή μου φάνηκε αστείο και το σχολίασα.

εεεεεεεεε οχι και θρησκευτικοπολιτικου χαρακτήρα.

εγω να πω πως αυτο το πληκτρο ειναι το triton, περασμενο απο photoshop.. Πετυχημενο παντως!!

Οχι δεν νομιζω να ειχες κατι τετοιο στο μυαλο σου περι θρησκευτικοπολιτικου χαρακτηρα.Αλλα και απο την αλλη να σου πω την αληθεια,δεν νομιζω ενα synth με ενα σφυροδρεπανο να ειναι λογος για ενα καινουριο θεμα στο noiz.δεν θελω να παρεξηγηθεις,δικαιομα σου εινα να ανοιγεις οτι θεμα νομιζεις οτι αξιζει,απλα ειπα την γνωμη μου...:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back