Sweet '80s (cigaret13)

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
Κυριακή σήμερα (χθες δηλαδή ::)) δουλειά δεν είχα, σπίτι θα καθόμουν και έτσι έκατσα έγραψα ένα κομματάκι. Επειδή φαγωθήκατε όλοι με την 80τίλα στα κομμάτια μου, το άσμα αυτό το έκανα '80s 8)......περίπου.... ::)                                                                                                                                    https://soundcloud.com/cigaret13/sweet-80s

Εμένα μ' άρεσε πολύ Φώτη!

Πολύ ωραία σημεία στα σόλο με μελωδικές φράσεις. Εγώ θα ήθελα λίγες περισσότερες παύσεις αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. :)

Μπράβο!!! 8)

cigaret13 είπε:
Κυριακή σήμερα (χθες δηλαδή ::)) δουλειά δεν είχα, σπίτι θα καθόμουν και έτσι έκατσα έγραψα ένα κομματάκι. Επειδή φαγωθήκατε όλοι με την 80τίλα στα κομμάτια μου, το άσμα αυτό το έκανα '80s 8)......περίπου.... ::)                                                                                                                                    https://soundcloud.com/cigaret13/sweet-80s
Φώτη είσαι αστερι φίλε.  Liked ... ;D ;D Αυτόν τον ήχο ποτε θα τον πιάσω...  8) 8) 8) ;D

Γλυκό, όπως λέει και ο τίτλος του. Η στιγμή της αλήθειας, για μένα,

η φράση στο 2.19-2.26.

Καλημέρα σας! :)

Μπράβο βρε cigaret13!Βαλσαμάκι στα αυτιά αυτό το ...περίπου '80ς!

Οσο περνα ο καιρος,στα δικα μου αυτια τουλαχιστον,γραφεις ολο και καλυτερα,πιο συγκροτημενα και με ουσια και εχεις ενα δικο σου υφος στο παιξιμο,το γραψιμο και τον ηχο.

Περα απο το αν αρεσουν σε καποιον αυτα που φτιαχνεις η οχι ειναι σημαντικο νομιζω για οποιον συνθετει να εχει κατι ιδιαιτερο.

Ωραιο κομματι,εχει το δικο σου τροπο!

Απ' το πρωί λέω να απαντήσω, αλλά όλο και κάποιος πελάτης θα μπει να με διακόψει.... :-X.  Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ όλους για τα comments!

Εγώ θα ήθελα λίγες περισσότερες παύσεις αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη
Και 'γώ θα το ήθελα Δημήτρη αλλά μικρό παιδί είμαι και παρασέρνομαι..... :-\ :o
Αυτόν τον ήχο ποτε θα τον πιάσω
Πλάκα κάνεις βρε Βασίλη, στο Empty rooms ο ήχος σου ήταν κλάσεις ανώτερος από τον δικό μου με τα μπλιμπλίκια.
Βάλε καί την μπάλα..
Δωρεάν μάθημα ιστορίας μουσικής στον Emfasis: 'Η Disco "πέθανε" τέλη '70s μαζί με την πανκ, αρχές '80s είχαμε άλλα..... ;D ;D ;D Πάντως είσαι ποιητής...  
Καλημέρα σας
Σπύρο κατακοκκίνησα.... ::).    Πάνο παιχταρά, όχι όσο εσύ.... ;)   Magna ευχαριστώ πολύ για το, υπερβολικό θά'λεγα, σχόλιό σου :)  
εχει το δικο σου τροπο!
Καλώς-κακώς Γιώργο αυτά μου "βγαίνουν" όταν κάθομαι να γράψω κάτι... ::) :P  8) ;)

Συμπαθής μελωδία-δεν είναι στα ακούσματά μου το είδος- αλλά για να λαίμαι και τις αλήθειες είμεθα επαέ, ε?

Το λεπόν,υπάρχει ένα θεματάκι με το ρυθμό και επειδή ο ρυθμός προέρχεται από κουτί, αποκλείεται να κάνει λάθος, οπότε ξαναγράψε τις μπουθάρες με τρόπο που να πατάνε πάνω στο ρυθμό.

Επαέ που ήθελες 80τίλα, εμενα δεν με βγαίνει  ;D ;D ;D

Τότε να το θέσω ποιο απλά Φώτη ωραίος ήχος και λιτός  ;D ;D αυτό που θέλω να φτάξω και εγώ. ;)

Επαέ που ήθελες 80τίλα, εμενα δεν με βγαίνει
Πλάκα κάνεις!!!!! :o  όσο για τον "ρυθμό" έχουν γνώσει οι φύλακες....είπα να βάλω πιό "γεμάτα" τύμπανα (Jazzzz τέμπα και ρυθμούς ;)) και τα έκανα σκ@τ@ ;D βαρέθηκα όμως να το αλλάξω ::)
ωραίος ήχος και λιτός αυτό που θέλω να φτιάξω και εγώ
Εγώ πάλι Βασίλη θέλω να γράφω όπως εσύ, κιθάρα-ενισχυτής-μικρόφωνο ;), αλλά λόγω περιστάσεων γράφω με (ξαναμανά) μπιμπλίκια (PC και Guitar-rig) και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον ήχο μου.

Εμένα με βγάζει μια 80-ίλα αλλά και μια 50-ίλα που δεν είν' κακή. Ο ρυθμός έχει όντως πρόβλημα. Εκείνο που δεν μου άρεσε είναι η επιλογή στην λούπα των ντραμς. 

atreu73 είπε:
Εμένα με βγάζει μια 80-ίλα αλλά και μια 50-ίλα που δεν είν' κακή. Ο ρυθμός έχει όντως πρόβλημα. Εκείνο που δεν μου άρεσε είναι η επιλογή στην λούπα των ντραμς.
Αυτή με έκαψε....Κάποια στιγμή θα την αλλάξω (ξανά στο ντουμ νταμ, ντουμ ντουμ νταμ ;D) για να έρθει στα "ισια" του το κομμάτι. Για τις κιθάρες τώρα, σιγά μην θυμάμαι τι έπαιζα ::), αυτοσχεδιασμοί (σχεδόν) έννεκεν..... :P

Τελικά δεν είμαι γιά "πειράματα", είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το rhythm section αλλά δεν μου βγήκε, δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Τα τύμπανα στο αρχικό track με μπέρδευαν και ακουγόμουν έξω*, τα άλλαξα (μετά από χιλιάδες μηνύματα και απαίτηση των φαν μου :P ;D) έβαλα ένα απλό ρυθμό καρακονσέρβα χωρίς πολλά πολλά και το ξανανέβασα. Οι κιθάρες έμειναν ως είχαν.... :-X                      *όχι ότι δεν ήμουν... ::)                Το link υπάρχει στο αρχικό μου post και εδώ....https://soundcloud.com/cigaret13/sweet-80s

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back