Καλή είναι, αγαπώ, αλλά η Falcon απλά δεν υπάρχειΠολλα κουκλια εχεις. Κ κιθαρες κ ενισχυτες. Πιο κουκλι απ'ολα ο colorsound κ η Γκρετσ (6120) !
δηλαδή δε χρησιμοποιείς plugins;;; ???
Έχει τύχει να ηχογραφήσω στο σπίτι με μικρόφωνο σε 30άρη λαμπάτο με ένταση στο 5 και την γυναίκα και τα παιδιά να κοιμούνται δίπλα. Όλα είναι θέμα καλής συννενόησης ?.Εχω πλήρως ηχομονωμενο χώρο, μικρό αλλά αποτελεΖματικο ? , οπότε δεν χρειάζονται και είναι και μεγάλος μπελάς να βγάλεις ήχο με...δαυτα, θέλει πολύ χρόνο και κόπο και εγώ είμαι τεμπέλης ? οπότε προτιμώ την εύκολη λύση "ενισχυτής και μικροφωνο".
Μικροδιόρθωση.Έχει τύχει να ηχογραφήσω στο σπίτι με μικρόφωνο σε 30άρη λαμπάτο με ένταση στο 5 και την γυναίκα και τα παιδιά να φοβούνται δίπλα
Και ΠΟΥ ειναι αυτη η ηχογράφηση?Έχει τύχει να ηχογραφήσω στο σπίτι με μικρόφωνο σε 30άρη λαμπάτο με ένταση στο 5 και την γυναίκα και τα παιδιά να κοιμούνται δίπλα. Όλα είναι θέμα καλής συννενόησης ?.
Αλλά θα έλεγα το plugin αν πετύχεις τον ήχο που θες μια φορά είναι πιο εύκολο. Απλά κιθάρα σε κάρτα ήχου και τέλος. Ωστόσο πάντα προτιμώ τον ήχο της λαμπας στην ηχογράφηση. Μου αρέσει και ο ήχος του plugin. Αλλά τον ήχο της λάμπας τον αγαπώ. Άσε που σε μικρό δωμάτιο μετά μυρίζει τέλεια
εξεπλαγην που δεν γραφεις ρυθμικες με την τελε.
1.άρα υποθέτω ηχογραφείς ταυτόχρονα παίρνοντας ήχο και από τους δύο.
2.Άλλοι παίκτες που βάζουν δύο μικρόφωνα στο ηχείο του ίδιου ενισχυτή, το κάνουν για να πάρουν διαφορετικό ήχο; Ξέρω γω μπάσο στη γωνία του κώνου και πρίμα προς το κέντρο
Δημήτρη, αν δεν κάνω λάθος είναι αυτήΚαι ΠΟΥ ειναι αυτη η ηχογράφηση?
σε κανενα συρταρι ξεχασμενη?
Νικο, μηπως θα μπορουσες να μας εξηγησεις περισσοτερο τις ρυθμισεις που χρησιμοποεις με τα δυο delay ? Υπαρχει καποια συνδεση με το tempo?
ακολουθεις την ιδια λογικη σε ρυθμικα και σε lead?