- Πόντοι
- 218
"Αν γράψουμε μερικές νότες σε ένα χαρτί,για μπάσο ας πούμε,απλά πράγματα και το δώσουμε σε 10 διαφορετικούς ανθρώπους να αποδώσουν ελεύθερα,από τον τρόπο παιξίματος τους υπάρχει αρκετά μεγάλη περίπτωση να αποκωδικοποιήσουμε εκτός τον μουσικό τους χαρακτήρα και στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στην προσωπικότητα τους..."Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες;
η απαντηση ειναι στο ποστ παρακατω, τα λεει πολυ ωραια ο συμφορουμητης!Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες;
αυτο υισχυει σε ενα μεγαλο βαθμο και με το Suno, του επαιξα εγω τις νοτες + τον ρυθμο, το αφισα να αποκωδικοποιησει αυτο,,, οτι καταλαβε, (κανονικα δε γραφει κοινα ριφσ, αναγνωριζονται αρκετα ομως και στα 2 κομματια) και, ολοκληρωσε την ενορχηστρωση, βαζοντας βεβαια και δικα του ριφάκια & σολαρισματα του οργανου, που αν ηθελα μπορουσα να τα αφαιρεσω! και βγηκαν αυτα που ακουσαμε.
Τοσο απλο;;; οσα λιγοτερα του βαζεις,,, τοσα λιγοτερα σου δινει! Και με τα "συμβατικα" daws δε συμβαινει αυτο;;;, με αυτα ομως, υπαρχει μια μεγαλη και εμφανής διαφορα. Η διαφορα ειναι... Οτι οσο λιγοτερο Χρονο τους δινεις, τοσο λιγοτερο(;;
Στα ματια μου, ειναι αυτο ακριβως που ειπε ο Κως. Ενας πολυ δυνατος... Helper. που με μαθαινει πολλα, βοηθαει,,, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, (η ασκοπη χρηση του δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα οδηγησει σε καλο αποτελεσμα), Έ! κι ας του δωσω κι εγω κατι να μαθει, Win Win να ημαστε, δε με πειραζει!!!!!!!!!!