Sunday Fever Jam

Ali Barout

Δυνατό μέλος
Πόντοι
1,208
Έχω πυρετό από χτες το βράδυ. Και νεύρα. Και αναρωτιέμαι πού την άρπαξα, πού έβγαλα το μπουφάν, πού ίδρωσα, τι, γιατί. Γκρινιάζω μονάχος μου. Πήρα και τα όργανα μήπως ξεχαστώ, τελικά αποτύπωσα αυτή τη γκρίνια. Όποιος έχει απορία πώς παίζω όταν έχω τα νεύρα μου και μπουκωμένο όλο το σύστημα, ΙΔΟΥ! Πάω να βάλω κανα δίκταμο με φασκόμηλο μπας και γίνω άνθρωπος.

Sunday Fever Jam.mp3

Attachments

Και αναρωτιέμαι πού την άρπαξα, πού έβγαλα το μπουφάν, πού ίδρωσα, τι, γιατί. 
Σιγά μη κρυώσεις και επειδή ήπιες παγωμένο νερό ?

Κορωνογιος είναι ή γρίπη.

Απο τη στιγμή που συναναστρέφεσαι με ανθρώπους και δεν φοράς ΚΝ95 οπουδήποτε υπάρχει κόσμος σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων από εσένα μοιραία θα το πάθεις.

Περαστικά!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σιγά μη κρυώσεις και επειδή ήπιες παγωμένο νερό ?

Απο τη στιγμή που συναναστρέφεσαι με ανθρώπους και δεν φοράς χορδές 10-38 οπουδήποτε υπάρχει κόσμος σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων από εσένα μοιραία θα το πάθεις.

Περαστικά!
?

Το θέμα ΜΑΜΕΙ ασύστολα.

Κάτι δεν πάει καλά στην μπασογραμμή σε σχέση με την κιθάρα (ειδικά σε κάποια τούτια), σαν να κλασάρουν μου φαίνεται.

Το δε σόλο ΣΚΟΤΩ.

Εσύ δηλαδή τώρα είσαι πνευστός ασούμε?

Ρε άντε από εκεί, φιγουρατζήδες του κιαρατά. :classic_tongue: ?

Παίζεις φανταστικά για τα γούστα μου.

Καλή ανάρρωση κυρ Αλή μου.

Αμ τό 'ξερα εγώ ότι είναι απατεώνες όλοι τους.

Για να πουλήσουν εμβόλια, βγάζουν ξεχωριστό εμβόλιο για την γρίπη και ξεχωριστό για τον κορονοϊό.

Αλήτες λέμε.

Ρε 'σύ θα μας τρελάνεις... άμα παίζεις έτσι τα δεύτερα όργανα και με πυρετό....πως παίζεις τα πρώτα δηλαδή; Τι θεματάρα ήταν αυτή; Πολλά πολλά μπράβο!!!

Κάτι δεν πάει καλά στην μπασογραμμή σε σχέση με την κιθάρα (ειδικά σε κάποια τούτια), σαν να κλασάρουν μου φαίνεται.
Είναι δύο τα μπάσα. Αλλά τελικά άλλα έπαιζα στο μελωδικό μπάσο, άλλα στην κιθάρα, κι ούτε που θυμόμουν τι έπαιζα. Εδώ μου ήρθε και έβαλα κούμμπια στη μέση, αυτό μας πείραξε τώρα;?

Τουλάχιστον έβαλα θερμόμετρο, δεν έχω τώρα. Άντε, να δούμε...

Είναι δύο τα μπάσα.

Μπράβο γι' αυτό, στα χνάρια μου είσαι.

Εγώ είχα σκεφτεί τρία κάποια στιγμή, αλλά ο gvour (δικό του ήταν το κομμάτι) με αγριοκοίταξε και δεν ξαναμίλησα.

με αγριοκοίταξε και δεν ξαναμίλησα.
Έτσι είναι, έχεις ένα οραμα και πέφτει μια παντόφλα με τα μάτια και τα γκρεμίζει όλα, κάστρα και παλάτια. Άτιμη κενονία.

Κουνάβι πρώτα απ'όλα περαστικά. 

Καταπληκτικό το τεμάχιο. Αν κ η αρμονία δε παραπέμπει εκεί, οι αυτοσχεδιασμοί σου (κ ο ήχος) ακούγονται σαν κάποιο μεγάλο Αφρικανό κιθαρίστα (όχι κάποιον συγκεκριμένο). Υπέροχο!

Μου άρεσε πολύ, ειδικά το δεύτερο μισό.

Πολύ ωραίο παιξιμο!

Περαστικά!

εξαίρετο, περαστικά, νερό και ξεκούραση. Και αέρισμα το σπίτι.

Περαστικά.

@Ali Barout

Επειδή σε είδα ότι μπερδεύτηκες με αυτό που έγραψα:

Έχω τεράστιο σεβασμό για τους πραγματικούς μουσικούς που τεχνικά έχουν κατακτήσει,με σκληρή δουλειά φυσικά,τα επίπεδα στα οποία είσαι και εσύ.

Μακάρι να είχα την θέληση και την ....μη τεμπελια να ήμουν έστω και σε ένα από τα τέσσερα όργανα που ψευτοπαιζω τόσο καλός όσο εσύ.

Επιπρόσθετα εσύ έχεις και την συνθετική δυνoτητα εκτός της τεχνικής κατάρτισης και γράφεις και κομμάτια με λόγο ύπαρξης.

Respect.

μπορείς και σκαρώνεις απο το πουθένα ωραία πράγματα.

Αυτό πως το έγραψες?

Πρώτα τύμπανα και μετά τα άλλα ένα ένα?

Μου άρεσε πολύ το μουσικό θέμα, πιασάρικο αλλά συγχρόνως ιδιαίτερο. Εξαιρετικός κι ο αυτοσχεδιασμός. Κι εμένα κάτι μου "κλώτσησε" με το μπάσο, αλλά κλάιν με τέτοια κομματάρα.. Συγχαρητήρια!!

Είναι λίγο Afro Blue επιρροή!
Ε αφου εχει απο εκει επιρροες μην αλλαξεις το(τα) μπασο(-α). Αν καποιος σου πει πως κατι δε του καθεται καλα, πες του δε φλαμαρει φιλε μου ειναι πολυρυθμζ για να ακουγεται πιο αυθεντικο?

Κύριε Νίκο μου τι να πω, σας ευχαριστώ πολύ. Τα χουμε πει πολλές φορές, δε νιώθω άνετα να παίζω όργανα. Αν πράγματι περνάει το παίξιμο, δόξα τω θεώ.

μπορείς και σκαρώνεις απο το πουθένα ωραία πράγματα.

Αυτό πως το έγραψες?

Πρώτα τύμπανα και μετά τα άλλα ένα ένα?
Πρώτα στο άταστο είχα τη γκρούβα. Βρήκα μερικά τουβλάκια έτοιμα BFD να κάνουν κοντραστ στο εισαγωγικό πάνω από την ίδια γκρούβα, αλλά να ταιριάζουν και μετά στο κύριο θέμα. Το κύριο θέμα κι αυτό στο άταστο ήρθε, αλλά επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηριχθεί τεχνικά, έγραψα από πάνω την κιθάρα που την πάω καλύτερα από το άταστο, κι έκανα κι ένα σόλο. Είναι ένας ΑΒΒΑ κύκλος.

Οπότε, αφού είχα τα των τυμπάνων αποφασισμένα, έγραψα ένα μπάσο εισαγωγή, Α, Β, Β. Έπαιξα τη μελωδία στο δεύτερο μπάσο Α, Β, Β και μετά επειδή κάρφωσα κιθάρα να δοκιμάσω (και ξεκάρφωσα το μπάσο, είπαμε, χώρος 0) απλά έκανα duplicate την υπόλοιπη φόρμα, κι έγραψα την κιθάρα από πάνω.

Μου άρεσε πολύ το μουσικό θέμα, πιασάρικο αλλά συγχρόνως ιδιαίτερο. Εξαιρετικός κι ο αυτοσχεδιασμός. Κι εμένα κάτι μου "κλώτσησε" με το μπάσο, αλλά κλάιν με τέτοια κομματάρα.. Συγχαρητήρια!!
Ευχαριστώ Τζίμυ! Μπάσο δε φτάνει που είμαι άχρηστος, έχω ξεμείνει μόνο με το άταστο εδώ. Η μέιν γκρούβα, το κύριο μπάσο, ήθελε περισσότερη ακρίβεια. Το δεύτερο μπάσο που παίζει τη μελωδία οκτάβα κάτω προφανώς και ήθελε κάποιον δόκιμο ήχο μπάσου (που δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός), ώστε να ξεχωρίσει τελείως από το πραγματικό (κύριο) μπάσο.

Ε αφου εχει απο εκει επιρροες μην αλλαξεις το(τα) μπασο(-α). Αν καποιος σου πει πως κατι δε του καθεται καλα, πες του δε φλαμαρει φιλε μου ειναι πολυρυθμζ για να ακουγεται πιο αυθεντικο?
Λες να αρχίσουμε τις αβανγκάρντ αναλύσεις τώρα στα γεράματα;? Πάντως δύσκολο το μπάσο, πρέπει να έχεις ατάκα φονική αν θες να γκρουβάρει κάτι. Τώρα εγώ με 0 τεχνική τι να κάνω ο μαυρίλας σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back