Styling στις ζωντανές εμφανίσεις σ&

bihlas87 είπε:
Επικές εμφανίσεις ;D, μπράβο για την τρέλα και το θάρρος σας.
Πέραν των προσωπικών προτιμήσεων για την...αμφίεση ;D Ο λόγος που γίνετε αυτό είναι και ένα είδος σεβασμού προς το κοινό που έρχεται να μας δει και κατ'επέκταση να μας αφήσει τα λεφτά που θα πληρωθούμε και εμείς.

Απ'την αρχή του συγκροτήματος είχαμε αποφασίσει οτι δεν θα ήμαστε μία απο τα ίδια, γιατί στο κοινό δεν υπάρχουν μόνο μουσικοί που θα έρθουν να ακούσουν-διασκεδάσουν-κρίνουν, αλλά και απλός κόσμος που θέλει και το show μαζί με τη μουσική.

WilliamSats είπε:
Πέραν των προσωπικών προτιμήσεων για την...αμφίεση ;D Ο λόγος που γίνετε αυτό είναι και ένα είδος σεβασμού προς το κοινό που έρχεται να μας δει και κατ'επέκταση να μας αφήσει τα λεφτά που θα πληρωθούμε και εμείς.

Απ'την αρχή του συγκροτήματος είχαμε αποφασίσει οτι δεν θα ήμαστε μία απο τα ίδια, γιατί στο κοινό δεν υπάρχουν μόνο μουσικοί που θα έρθουν να ακούσουν-διασκεδάσουν-κρίνουν, αλλά και απλός κόσμος που θέλει και το show μαζί με τη μουσική.
Kαι πάνω που ελεγα τι θα φορέσω σήμερα το βράδυ στο εστιατόριο που παιζουμε ντουέτο

με ενα πιανίστα  ??? ??? ??? ??? ???

[move]WilliamSats μου άνοιξες τα μάτια [/move]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Evilnye είπε:
Σωστός.

Χρωστάω να σας δω ένα λάιβ οπωσδήποτε.
Το θυμάμαι! Και εσύ χρωστάς ένα Jam ;)

Πότε κατεβαίνεις?

Kαι πάνω που ελεγα τι θα φορέσω σήμερα το βράδυ στο εστιατόριο που παιζουμε ντουέτο

με ενα πιανίστα  ??? ??? ??? ??? ???

[move]WilliamSats μου άνοιξες τα μάτια [/move]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Αν ήσουν Ρόδο θα σου δάνειζα κανένα συνολάκι ;D

WilliamSats είπε:

Πότε κατεβαίνεις?
Άγνωστα τα πλάνα μου για την ώρα. Θα ενημερώσω :)

WilliamSats είπε:

Πότε κατεβαίνεις?

Αν ήσουν Ρόδο θα σου δάνειζα κανένα συνολάκι ;D
ΑΣΕ εχω

ΠΡΙΝ 

DSC01893.JPG

Με τι θα συνδυάζατε μια 335 σε natural?

Mια λευκή strat με gold anodized pickguard?

Ένα πράσινο μεταλλικό precision με πλαστικό pickguard βαμμένο χρυσαφί? ;D

WilliamSats είπε:
;D ;D ;D Θεός!!!
Μου ξέφυγε λιγο το κραγιόν αλλα θα το τελειοποιήσω λιγο πριν βγούμε ;)

Μπιχλας εγω λεω να  μην επηρεαστεις απ το τι λενε τα παιδια και να βγεις naked 8)

οπως ειχε κανει ο μπασιστας των red hot chilly peppers ;D ;D

bihlas87 είπε:
Με τι θα συνδυάζατε μια 335 σε natural?

Mια λευκή strat με gold anodized pickguard?

Ένα πράσινο μεταλλικό precision με πλαστικό pickguard βαμμένο χρυσαφί? ;D
1) 335= Τζήν κατά προτίμηση σκισμένο απο εσένα όχι αγορασμένο (έχουμε και κρίση ;D ) με κλασσικό μπλέ καρό πουκάμισο με κομμένα μανίκια και καφέ snake-skin μυτερή μπότα.

2) Λευκή Strat+Gold Pickguard= Μάυρο παντελόνι κατά προτίμηση δερμάτινο όχι εφαρμοστό με μαύρο γιλέκο απ'το ίδιο δέρμα χωρίς εσωτερικό μπλουζάκι για να φαίνονται τα στιβαρά σου μπράτσα και να κάνεις και αντίθεση με το χρυσό pickguard.

3)Για το precision θα σε παραπέμψω στον γνωστό για τις στυλιστικές του προτιμήσεις μπασίστα, Pete Way.

images

pete.jpg

τα ρέστα μου στον κο WiliiamSats  :)
Merci monsieur

petewayathens.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έπος έπος! Ρισπέκτ ;D

Αναθεωρώ. Θα επανέλθω με εμφάνιση που θα σοκάρει και τη Lady Gaga.

mike_rhd είπε:
Μπιχλας εγω λεω να  μην επηρεαστεις απ το τι λενε τα παιδια και να βγεις naked 8)

οπως ειχε κανει ο μπασιστας των red hot chilly peppers ;D ;D
Μα αν έπαιζα σε μπάντα θα συμβουλευόμουν κάποιον ειδικό, δεν είναι να παίζουμε

την καριέρα μας κορώνα-γράμματα με τέτοια θέματα ;D

1) 335= Τζήν κατά προτίμηση σκισμένο απο εσένα όχι αγορασμένο (έχουμε και κρίση ;D ) με κλασσικό μπλέ καρό πουκάμισο με κομμένα μανίκια και καφέ snake-skin μυτερή μπότα.

2) Λευκή Strat+Gold Pickguard= Μάυρο παντελόνι κατά προτίμηση δερμάτινο όχι εφαρμοστό με μαύρο γιλέκο απ'το ίδιο δέρμα χωρίς εσωτερικό μπλουζάκι για να φαίνονται τα στιβαρά σου μπράτσα και να κάνεις και αντίθεση με το χρυσό pickguard.

3)Για το precision θα σε παραπέμψω στον γνωστό για τις στυλιστικές του προτιμήσεις μπασίστα, Pete Way.
:-\ Δεν έχω τίποτα απολύτως απο αυτά, είμαι πολύ κονσέρβατιβ. Θα προσπαθήσω

να βολευτώ με αυτά που έχω, ευκαιρία να δοκιμάσω και παλιά ρούχα τώρα που

αδυνάτισα ;D

O χαρακτηρισμός music technology online είναι πλέον πολύ λίγος για να περιγράψει

το έργο του noiz. Πρέπει να επανεξεταστεί.

Xαλαρά η πιο γουστόζικη η πρόταση του blue

WilliamSats είπε:
Ως γνήσιος "Ποζεράς" ξεχασμένος απ'τη δεκαετία του '80 και με τη λέξη "Μόδα" να έχει διαγραφεί απ'το μυαλό μου απο τότε, έχω στη "γκαρνταρόμπα" ;D μου κάθε λογής καλούδια, όπως: Λεοπάρ και Τιγρέ γιλέκα, σκισμένα τζινς με μπαλώματα απο διάφορα animal-print, μαύρα δερμάτινα γιλέκα που φοριούνται μόνα τους, δερμάτινα παντελόνια και δερμάτινα σόρτς. Επίσης μαύρα μακρυμάνικα λεπτά μπλουζάκια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Απο t-shirts, έχω κάμποσα απο τα του συγκροτήματος.

Επίσης καπέλα καουμπόϊκα σε μαύρο, τιγρέ και έρχεται και ένα snake-skin.

Περιστασιακά, πέφτει και κανένα βαψιματάκι ;D ;D ;D

Τώρα, κράχτε ;D ;D ;D
Είσαι πολύ ποζέρι!!! Χίλια μπράβο!!!

Πουκαμισακι μαυρο η μαυρο σκετο t shirt περικαρπια μαυρα και παραλλαγη...

Williamsats σε παω τρελα!!!

Υ.Γ.Τρελο μαλλι ε;

jam_fiction.jpg

Me.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back