Studio στο σπιτι,τι χρειάζομαι;

krknow είπε:
Τελος παντων σεβασου λιγο το φορουμ γιατι εχουμε γεμισει το thread με σαβουρα τοση ωρα και μην το συνεχιζεις αλλο.
ΕΧΕΙΣ γεμίσει το φόρουμ με σαβούρα, για την ακρίβεια άστοχες προτάσεις και μπόλικη αγένεια  ;)

Καλά πείτε ότι θέλετε εχω κάνει προταση που θα τους μείνει για χρόνια στο κάτω κάτω 5 άτομα είναι δέν μπορούν να βάλουν 180 ευρώ ο καθένας να κάνουν δουλειά και γω λευτά δεν είχα μάζεψα 5000 και τό κανα το προβάδικο

miii είπε:
στο κάτω κάτω 5 άτομα είναι δέν μπορούν να βάλουν 180 ευρώ ο καθένας να κάνουν δουλειά
δεν μας πέφτει λόγος...  ;)

miii είπε:
Καλά πείτε ότι θέλετε εχω κάνει προταση που θα τους μείνει για χρόνια
φιλε μου καλε καλε μου φιλε - αφου ειναι discontinued το μοντελο κονσολας που προτεινες και κανει και ενα σκασμο λεφτα τι μας λες ?

εχεις την εντυπωση οτι αυτη η κονσολα δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ και οι αλλες θα χαλασουν ? αυτη η κονσολα ΔΕΝ κανει ουτε για τον χωρο που ειναι τα παιδια γιατι ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη ουτε προκειτε να καλυψουν φυλαρμονικη για να χρειαζονται 20καναλη.........εσυ το σκεφτεσαι οτι αμα παρουν το συνολο που προτεινες θα πανε ετσι απλα και θα τα στησουν για να παιξουν λαιβ ? κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις κατι τετοιο..........

Ξεφυγε το θέμα ή με φαίνεται;  ;D

Χαλαρώστε ρε παίδες,ντάξει είπε ο καθένας αυτο που ήθελε και τέλος.

Μια κουβέντα είπαμε να κάνουμε,τούρκικο σιριαλ το κάναμε  :D

Όσο για τα λεφτά άμα πούμε να βάλουμε και άλλα απλά το καθυστερούμε όλο και περισσότερο γιατί ούτε καν 500 δεν έχουμε ακόμα.

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συζήτηση αν δεν έχουμε κάτι να πούμε πάνω στο θέμα.

Ευχαριστω.

(Σαν να βγάζω λόγο είναι  ;D )

Άντε και καλή μέρα(και νυχτα) να έχετε.  8)

zografos89 είπε:
Ξεφυγε το θέμα ή με φαίνεται;  ;D

Χαλαρώστε ρε παίδες,ντάξει είπε ο καθένας αυτο που ήθελε και τέλος.

Μια κουβέντα είπαμε να κάνουμε,τούρκικο σιριαλ το κάναμε  :D

Όσο για τα λεφτά άμα πούμε να βάλουμε και άλλα απλά το καθυστερούμε όλο και περισσότερο γιατί ούτε καν 500 δεν έχουμε ακόμα.

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συζήτηση αν δεν έχουμε κάτι να πούμε πάνω στο θέμα.

Ευχαριστω.

(Σαν να βγάζω λόγο είναι  ;D )

Άντε και καλή μέρα(και νυχτα) να έχετε.  8)
+10000000000 ;) ;) ;)

αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι το θρεντ ναι μεν το ανοιξε ο OP αλλα περιεχει πληροφοριες που ισως χρειαστουν και για καποιον αλλον...........δεν γινεται επειδη το ειπε ο ζωγραφος να σταματησουμε οτι πρεπει να το κανουμε κιολας  ;D ;D ;D

messalion είπε:
αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι το θρεντ ναι μεν το ανοιξε ο OP αλλα περιεχει πληροφοριες που ισως χρειαστουν και για καποιον αλλον...........δεν γινεται επειδη το ειπε ο ζωγραφος να σταματησουμε οτι πρεπει να το κανουμε κιολας  ;D ;D ;D

Χεχε για το σου'πα-μου'πες situation το είπα  ;D

Το θέμα θα βοηθήσει πολλούς,άλλα υπάρχεις κανένας mod να καθαρίσεις το τοπίο.  ;)

zografos89 είπε:
Χεχε για το σου'πα-μου'πες situation το είπα  ;D

Το θέμα θα βοηθήσει πολλούς,άλλα υπάρχεις κανένας mod να καθαρίσεις το τοπίο.  ;)
δεν χρειαζεται για το χαβαλε μας το κανουμε...... ;D ;D ;D

zografos89 είπε:
Sorry και παλι!

Αυτο το DI σημαινει οτι μπορεί να πάρει 2 οργανα μαζι,ετσι;

http://www.thomann.de/gr/behringer_di20_di_box.htm
τι sorry ?? λες και μας ενοχλεις κανεις  :P :P

εγω μονο για το sorry ηθελα να σου απαντησω :P :P :P μην σε μπερδευω κιολας......

αλλα λεει οτι also doubles as 2-way signal splitter τι να πω ?

zografos89 είπε:
άρα σημαίνει ότι μπορώ να βάλω δύο όργανα  :)
οχι - σημαινει οτι απο 1 οργανο να βγαινει σε 2 εξοδους

Ολα τα DI box που πόσταρες ειναι δικάναλα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για 2 όργανα ταυτόχρονα.

Θα προτιμούσα το ART.

Passive ή activem DI;  ???

Ιδού η απορία.

Και τα 2 κάνουν την ίδια δουλειά;

το μόνο που κατάλαβα έιναι οτι το ένα παίρνει μπαταριά και το άλλο όχι. ;D

Αν έχω καταλάβει καλά το DI χρησιμοποιείται για να μην χάνετε το σήμα σε μεγάλες αποστάσεις. (διορθώστε με αν κάνω λάδος) . Για τι αποστάσεις μιλάμε?

ουσιαστικα το active εχει ενα προενισχυτη μεσα(γιαυτο χρειαζεται και μπαραρια) και το passive οχι.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι αυτό που χρειάζομαι και πιο όχι.

Με το δικο μου(και χωρις πολλες γνωσεις) μυαλο

http://www.thomann.de/gr/art_dti.htm

http://www.thomann.de/gr/art_dualzdirect.htm

ενα απο αυτα τα 2 ειναι καλα,ειναι και τα 2 passive χωρις να χρειαζονται μπαταρια και οικονομικα.

απλα ειναι καλυτερα με ενα DI να βαλουμε και τα 2 οργανα γιατι εχω βαλει στο ματι ενα ενισχυτη με ενσωματωμένο DI  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back