- Πόντοι
- 2,668
Φαντάσου αυτό: sexy κορμάκι Strat, γέφυρα και μαγνήτης Tele, και 2 μονοί της Strat. E….; Εεεε….;
Οκ είναι Tyler με το ανάλογο headstock αλλά σαν build εγώ τη λιγουρευομαι χρόνια
Φαντάσου αυτό: sexy κορμάκι Strat, γέφυρα και μαγνήτης Tele, και 2 μονοί της Strat. E….; Εεεε….;
Μια χαρά δουλεύει floating, και έχει και πολύ καλή αίσθηση. Απλά δεν προβλέπεται, τυπικά, να συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχουν knives όπως στις μοντέρνες γέφυρες. Και στο επίσημο οδηγό setup της φεντερ δεν έχει οδηγίες για floating στήσιμο.
Έχει και ο παιχταράς ο Dann Huff signature με την Tyler μ' αυτό το headstock. Η άσπρη μοιάζει ελαφρώς μ΄ αυτή που έβαλες ενώ η άλλη είναι ακριβές αντίγραφο της 64αρας sunburst Fender Strat που έχει αλλά με tyler headstock. Πανάκριβες βέβαια.Οκ είναι Tyler με το ανάλογο headstock αλλά σαν build εγώ τη λιγουρευομαι χρόνια
Και γιατί δε φτιάχνεις μια Warmoth? Τις δίνει αυτές τις επιλογές, θα διαλέξεις και radius και τάστα και πάλι πιθανότατα θα σου βγει στo 1/5 της τιμής μιας Tyler όταν τελειώσει το build. Ειδικά αν την κάνεις και poly finish που είναι η Tyler. Δηλαδή ΟΚ αλλά έλεος, ποιός δίνει κοντά 9 χιλιάρικα για αυτή την κιθάρα;Οκ είναι Tyler με το ανάλογο headstock αλλά σαν build εγώ τη λιγουρευομαι χρόνια
Προβολή συνημμένου 51785
Με 9 παίρνεις ΦοίνικαΚαι γιατί δε φτιάχνεις μια Warmoth? Τις δίνει αυτές τις επιλογές, θα διαλέξεις και radius και τάστα και πάλι πιθανότατα θα σου βγει στo 1/5 της τιμής μιας Tyler όταν τελειώσει το build. Ειδικά αν την κάνεις και poly finish που είναι η Tyler. Δηλαδή ΟΚ αλλά έλεος, ποιός δίνει κοντά 9 χιλιάρικα για αυτή την κιθάρα;
Είναι ένα mod που γίνεται που και που στο χώρο του slide γιατι το κάνει σε μερικές κιθάρες του ο Sonny Landreth. Προκειται για μια απλή strat που έχει κοψει το pickguard και έχει χωρέσει την gotoh tele γέφυρα. Βέβαια πάντα με διπλό μαγνήτη single coil διάστασης λόγω των αναγκών του. Σαν dedicated slide παίχτης, τη θέλει fixed bridge. Δεν ξέρω αν θέλει επιπλέον δουλεια για να μπει σε αυτή τη θέση η γέφυρα (ειναι πιθανό). Δηλαδη να κλεισουν οι προηγούμενες τρύπες με σκληρό υλικο και να βιδωθει εκ νέου.Οκ είναι Tyler με το ανάλογο headstock αλλά σαν build εγώ τη λιγουρευομαι χρόνια
Προβολή συνημμένου 51785
Σε αυτά τα λεφτά δε θα προτιμούσες μια Nachocaster;Εννοείται μιλαμε για parts / custom build, σαν συνταγη την παρεθεσα. Μια φορά έτυχε να πιάσω Tyler και ήταν όντως καταπληκτικό όργανο, από αυτά που σου μένουν. Αλλά με τέτοιες τιμες yeah nah.
Νομιζω δεν κερδιζεις τιποτα σοβαρο με το μισο χιλιοστο, αλλα χανεις πολλα απο το να μην ακουμπαει τελειως κατω.Στις 6βιδες στρατ το τρέμολο δεν προβλέπεται να είναι floating, διότι η κατασκευή δεν το επιτρέπει, με τις βίδες να πιέζουν την γέφυρα πάνω στο ξύλο.
Η γέφυρα πρέπει να είναι πακτωμένη κάτω, και υπάρχει δυνατότητα οι βίδες και τα ελατήρια να ρυθμιστούν έτσι ώστε να ανασηκώνεται η γέφυρα και να χαμηλώνει το pitch.
Προσωπικά, το κάνω έτσι με τη διαφοροποίηση ότι έχω χαλαρώσει λίγο παραπάνω τα ελατήρια και έχει σηκωθεί μισό χιλιοστό το πίσω μέρος της γέφυρας για να μπορώ να ανεβάζω ελάχιστα το pitch (για vibrato effect κυρίως).
Νομιζω δεν κερδιζεις τιποτα σοβαρο με το μισο χιλιοστο, αλλα χανεις πολλα απο το να μην ακουμπαει τελειως κατω.
Για εξαβιδη γεφυρα μιλαμε παντα.