- Πόντοι
- 4,208
Όταν έψαχνες Les Paul φαντάζομαι ...
Ο @gkourmoul1 φίλτατε ξέρει τι κάνει... Άσε που ζωγράφισε** λουλούδια στο σώμα της Tele....Εδώ ο @gkourmoul1 έψαχνε λέει για strat και πήρε tele
20 κιλά λιγότερος
Ο @gkourmoul1 φίλτατε ξέρει τι κάνει... Άσε που ζωγράφισε** λουλούδια στο σώμα της Tele....
https://flashnews.gr/post/547816/ta-matala-protagonistoun-se-nea-elliniki-seira/
Εάν τον δούμε του χρόνου με κελεμπία, λουλούδινο στεφάνι στο κεφάλι, μακρυά μαλλιά, 20 κιλά λιγότερος και να παίζει το "άνθρωπε αγάπα" στην χίπικη του Tele στην τηλεόραση, μην παραξενευτείς καθόλου!
Edit για το **... Η μητέρα του είναι πολύ καλή ζωγράφος.
Να κόψεις τις επισκέψεις στα πεθερικά......Σε ένα μήνα Τιραμόλας θα γίνεις!Βρε ας χάσω εγώ 20 κιλά, και ας παίξω με στρατ...?
Ρε ποια Μάταλα, εδώ υπάρχει η Πρέβελη ασούμε.
Άντε να βρεις παγωμένη μπύρα εκεί...
Την παίρνεις απ' το σπίτι και την βάζεις στο ποτάμι μερικές ώρες.
Τούμπανο θα γίνει.
1500 άτομα είχε την προηγούμενη Κυριακή...
1500 άτομα είχε την προηγούμενη Κυριακή...
Oh yes, quite! You wouldn't happen to know the way to Preveli perchance? Akoohsais-meh morrey?Πάει, χάλασε ο κόσμος.
Oh yes, quite! You wouldn't happen to know the way to Preveli perchance? Akoohsais-meh morrey?
Έχει λογαριασμό ο Μαυρίκης στο Νοιζ;Χτύπησε καμπανάκι με τα δύο διαδοχικά θρεντ για στρατ, και το κόκκινο τηλέφωνο πήρε φωτιά...
Αφτά κάνεις και καρφωνόμαστε για την ηλικία μας...Έχει λογαριασμό ο Μαυρίκης στο Νοιζ;
Εγώ εικάζω ότι θα καταλήξουμε σε classic vibe.Άρα πού καταλήγουμε;
Είμαι γέρων με την αυθεντική έννοια δηλαδή σοφός.Αφτά κάνεις και καρφωνόμαστε για την ηλικία μας...
Μαυρίκης, ΚΑΦΑΟ...= '80ς
Τώρα λέμε Pegasus, Predator... Τέτοια πράγματα, φρέσκα.. ?
Είμαι γέρων με την αυθεντική έννοια δηλαδή σοφός.
Έφηβος που ασχολείται με την ηλεκτρική κιθάρα εδώ και 2 χρόνια παίζοντας με μια Squier Affinity «έψησε»
τους γονείς του να του πάρουν μια καλύτερη κιθάρα και ζήτησε τη βοήθειά μου. Στα 400 ευρώ το μπάτζετ.
Εκτός για τις Squier Classic Vibe τον ενημέρωσα για τις YAMAHA PACIFICA, τις VINTAGE. Έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό;
«Παιδεύεται» με classic rock τραγούδια, ποπ-ροκ, αλλά έχει φάει κόλλημα και με τους Iron Maiden.
Ένα κακό με τις φτηνές κιθάρες, που έχουν floyd rose, είναι ότι το τελευταίο είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, και φθείρεται γρηγορα, σχετικά. Όταν πρόκειται για μεταχειρισμενη, το ρίσκο μεγαλώνει. Δεν τη λες και την καλύτερη επενδυση.