- Πόντοι
- 2,598
Αυτό είναι αλήθεια- τα μέταλλα δεν είναι της... περιωπής. Και για αυτό τρώγονται (συνήθως) ταχύτατα τα saddles.είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, φθείρεται γρηγορα
Αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς... ?
Αυτό είναι αλήθεια- τα μέταλλα δεν είναι της... περιωπής. Και για αυτό τρώγονται (συνήθως) ταχύτατα τα saddles.είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, φθείρεται γρηγορα
Εννοείτε ότι την φθηνή γέφυρα την πακτώνεις...Εάν είχε τελε, ναι.
Με στρατ, πρέπει να αλλάξεις και γέφυρα. (Οι γέφυρες στις φτηνές στρατ είναι πολύ ξενερα σε αισθηση).
Εννοείτε ότι την φθηνή γέφυρα την πακτώνεις...
...Εκτός για τις Squier Classic Vibe τον ενημέρωσα για τις YAMAHA PACIFICA, τις VINTAGE. Έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό;
«Παιδεύεται» με classic rock τραγούδια, ποπ-ροκ, αλλά έχει φάει κόλλημα και με τους Iron Maiden.
Έφηβος που ασχολείται με την ηλεκτρική κιθάρα εδώ και 2 χρόνια παίζοντας με μια Squier Affinity «έψησε»
τους γονείς του να του πάρουν μια καλύτερη κιθάρα και ζήτησε τη βοήθειά μου. Στα 400 ευρώ το μπάτζετ.
Εγώ θα πήγαινα σε Pacifica λόγω διπλού αν το παίξιμο του βασίζεται κυρίως σε ήχο με παραμόρφωση
Μήπως ο OP να ρωτήσει αυτό το αγόρι αν έχει και αυτό κάποια προτίμηση, έτσι ώστε να μας δώσει μια κατεύθυνση για να συνεχίσουμε τις προτάσεις μας;
Είναι definite ή συμπερασματικό- έχει start, άρα θα θέλει strat;Ξεκάθαρα μιλά για στρατ ο op.
Υπό κσ θα τον χαλούσε η ίδια η affinity. Poplar strat... Αλλά ως νέος δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.τι τον χαλα στην affinity.
Είναι definite ή συμπερασματικό- έχει start, άρα θα θέλει strat;
Υπό κσ θα τον χαλούσε η ίδια η affinity. Poplar strat... Αλλά ως νέος δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.
Οπότε το επόμενο "λογικό" βήμα, θα ήταν να πάρει μια κανονική strat- ή ash ή alder. Αλλά δεν βγαίνουν τα "κουκιά" του budget.
Το οποίο βέβαια IMHO, δεν κατατάσσει ούτε τις Classic Vibe στις κανονικές strat, καθότι είναι κατασκευασμένες από... σύμφωνο της Βαρσοβίας... εμ, συγνώμη, Nato wood.
Να έρθεις στο διπλανό νήμα... Μόλις εμφανίστηκε ο guru σας SF ?Και τελικά πήρα τελε...?
Να έρθεις στο διπλανό νήμα... Μόλις εμφανίστηκε ο guru σας SF ?
Λογικό δεν είναι; Μιλάμε για το ίσως πιο ενδιαφέρον θέμα για έναν κιθαρίστα: Η αγορά καινούριας κιθάρας....Πολύ ενδιαφέρουσες οι γνώμες όλων εδώ!
μου προτάθηκαν εξάλιτρη μεταχειρισμένη mercedes AMG και Hummer.
Τελικά πήρες τζιπ?
...και τα υπόλοιπα σε early 60's Strat...Μεταχειρισμένη βέσπα.
Μεταχειρισμένη βέσπα.
Και τελικά πήρα τελε...?
Εδώ ο @gkourmoul1 έψαχνε λέει για strat και πήρε tele, στην βέσπα θα κολλήσουμε τώρα?