• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Stratocaster για έφηβο

Όταν έψαχνες Les Paul φαντάζομαι ...

Την αντάλλαξα με μια τελε που είχα, και κάτι αλλά καλουδια..?

Αμέσως μετά, πήγα να την αγοράσω πίσω (λόγω της τελε έκανε την ανταλλαγή), αλλά δεν μου την εδινε ο φούστης.

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν αποχωριζόμαστε την τελε μας...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδώ ο @gkourmoul1 έψαχνε λέει για strat και πήρε tele
Ο @gkourmoul1 φίλτατε ξέρει τι κάνει... Άσε που ζωγράφισε** λουλούδια στο σώμα της Tele....

https://flashnews.gr/post/547816/ta-matala-protagonistoun-se-nea-elliniki-seira/

Εάν τον δούμε του χρόνου με κελεμπία, λουλούδινο στεφάνι στο κεφάλι, μακρυά μαλλιά, 20 κιλά λιγότερος και να παίζει το "άνθρωπε αγάπα" στην χίπικη του Tele στην τηλεόραση, μην παραξενευτείς καθόλου!

Edit για το **... Η μητέρα του είναι πολύ καλή ζωγράφος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο @gkourmoul1 φίλτατε ξέρει τι κάνει... Άσε που ζωγράφισε** λουλούδια στο σώμα της Tele....

https://flashnews.gr/post/547816/ta-matala-protagonistoun-se-nea-elliniki-seira/

Εάν τον δούμε του χρόνου με κελεμπία, λουλούδινο στεφάνι στο κεφάλι, μακρυά μαλλιά, 20 κιλά λιγότερος και να παίζει το "άνθρωπε αγάπα" στην χίπικη του Tele στην τηλεόραση, μην παραξενευτείς καθόλου!

Edit για το **... Η μητέρα του είναι πολύ καλή ζωγράφος.

Ρε ποια Μάταλα, εδώ υπάρχει η Πρέβελη ασούμε.

Έχει λογαριασμό ο Μαυρίκης στο Νοιζ;
Αφτά κάνεις και καρφωνόμαστε για την ηλικία μας...

Μαυρίκης, ΚΑΦΑΟ...= '80ς

Τώρα λέμε Pegasus, Predator... Τέτοια πράγματα, φρέσκα.. ?

Άρα πού καταλήγουμε; Ότι όποια κιθάρα κι αν πάρει, και καθόλου να μην πάρει, πάλι θα... ακούγεται...

Αφτά κάνεις και καρφωνόμαστε για την ηλικία μας...

Μαυρίκης, ΚΑΦΑΟ...= '80ς

Τώρα λέμε Pegasus, Predator... Τέτοια πράγματα, φρέσκα.. ?
Είμαι γέρων με την αυθεντική έννοια δηλαδή σοφός. 

Έφηβος που ασχολείται με την ηλεκτρική κιθάρα εδώ και 2 χρόνια παίζοντας με μια Squier Affinity «έψησε»

τους γονείς του να του πάρουν μια καλύτερη κιθάρα και ζήτησε τη βοήθειά μου. Στα 400 ευρώ το μπάτζετ.

Εκτός για τις Squier Classic Vibe τον ενημέρωσα για τις YAMAHA PACIFICA, τις VINTAGE. Έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό;

«Παιδεύεται» με classic rock τραγούδια, ποπ-ροκ, αλλά έχει φάει κόλλημα και με τους Iron Maiden.

αναβάθμιση με dimarzio chopper, fast track 1, fast track 2, και τέλος τα περιττά έξοδα. Σε 1η φάση μπορεί να αλλάξει μόνο neck , bridge, θα του έρθει κανα 200-άρι συνολικά?

Ένα κακό με τις φτηνές κιθάρες, που έχουν floyd rose, είναι ότι το τελευταίο είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, και φθείρεται γρηγορα, σχετικά. Όταν πρόκειται για μεταχειρισμενη, το ρίσκο μεγαλώνει. Δεν τη λες και την καλύτερη επενδυση.

edge zero ii = σκυλί, εκτός απο τις βίδες που είναι ΓΤΠ, αλλά πρεπει να πιάνουν και λίγο τα χεράκια!

Αν και καθυστερημένη απάντηση … 

Αφού ο τζούνιορ θέλει στρατ και γουστέρνει Σιδηρά Παρθένα.

Ας επενδύσει σε Άδριαν Σμίδ σίγνατουρ

image.jpeg

Είπα και ελλάλησα και ουδεμία Γκρέτς έχω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back