Prince δεν έπαιζε η TV , δεν θυμάμαι να είδα ποτε κλιπ, και δεν ηταν και tele, τα ειχε σπάσει με την Fender.Δηλαδή η Grundig δεν έδειχνε τους ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ της δεκαετίας του 80 (Springsteen,Police και Prince) που έπαιζαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ με Tele (τυχαίο;δεν νομίζω...)
Prince δεν έπαιζε η TV , δεν θυμάμαι να είδα ποτε κλιπ, και δεν ηταν και tele, τα ειχε σπάσει με την Fender.
Τι όλη μέρα μώρε ;Ποτέ δεν τα είχε σπάσει με την Fender γιατί ποτέ δεν έπαιξε με Fender Tele αλλά με Hohner.
H SONY μου όλη μέρα Prince έπαιζε πάντως.
Το μουσικόραμμα είχαμε και τον Λεφτέρη Κογκαλίδη .
Τι MTV παιδί μου.Eκει τα είδα και εγώ τα καλοκαίρια που ερχομΑνε (στα 80s ήμουν για πέντε χρόνια στις ΗΠΑ)
Καλά δεν μιλάμε για το MTV στις ΗΠΑ... πήγαινε η τελε ΣΎΝΝΕΦΟ...
Κάποια στιγμή , στα 90's ναι.
Μα και να το έβλεπα, τη LP θα έβλεπα που κρατούσε ο Τραγουδιάρης ?Έχεις χάσει επεισόδια... ή είχε χαλάσει η Grundig ? δεν υπήρχε ΕλληΝ που να μην είχε δει το οβινδεο αυτό στα 80s
Μα και να το έβλεπα, τη LP θα έβλεπα που κρατούσε ο Τραγουδιάρης ?
Ο λαός μίλησε !
Εξηγούμε το φαινόμενο , που ισχύει, ότι δεν μεγαλώασμε με παραστάσεις TELE στα 80's .
Τωρα, ξανά.....σε 4 χρόνια πάλι!Καλά ο λαΓος έχει μιλήσει πολλές φορές στην Ελλάδα και το βλέπουμε τα χαλια μας...?
Βρες καλύτερο επιΧηΡοιμΑ
Ναι είπαμε, εσύ έβλεπες Prince στην ΥΕΝΕΔ στη Σονυ ?Μα αυτό ήταν επειδή ιΣτε μαμπεΙπιζγκονηδες ? εμείς που ακούγαμε μουσική της ΠΡΟΚΟΠΗΣ μια χαρά με tele μεγαλώσαμε.
Εξηγούμε το προφανές δηλαδή...Εξηγούμε το φαινόμενο , που ισχύει, ότι δεν μεγαλώασμε με παραστάσεις TELE στα 80's .
Άλλο ένα τρανό παράδειγμα ταύτισης της tele (τότε) με γεροντοκαταστάσεις- ασχέτως αν ο Μάτσιο ήταν πιτσιρικάς.Μοναδική εξαίρεση , όταν πήραμε βίντεο , και είδαμε ΟΛΟΙΙΙΙ για πρώτη φορά τόσο πολυ tele ?με το crossroads....αλλά τότε μας τρέχανε τα σάλια με τις μεταλοκιθάρες του VAi ?
Δεν θυμάμαι (περίεργο για εμένα- γιατί θυμάμαι σκέψεις μου από το 1979 ?) τι αισθανόμουν όταν το είδα (για πρώτη φορά) και πώς έκανε o οργανισμός μου response στην tele (εγώ τότε ήμουν 11 χρονών ) , αλλά θυμάμαι σίγουρα πώς είχα ενθουσιαστεί με τις κιθάρες του Vai ?Εξηγούμε το προφανές δηλαδή...
Άλλο ένα τρανό παράδειγμα ταύτισης της tele (τότε) με γεροντοκαταστάσεις- ασχέτως αν ο Μάτσιο ήταν πιτσιρικάς.
Εγώ το Crossroads το είδα σε βίντεο μόλις είχε βγει στα βίντεο κλαμπ - η ταινία είναι του '86, οπότε λίγο αργότερα. Η tele του Μάτσιο δεν είχε κάνει αίσθηση σε κανέναν (την παρακολουθήσαμε παρέακι με κάνα δύο κιθαρίστες, 17 - 18 ετών). Ήταν απλά μια... tele, κιθάρα για ηλικιωμένους κλπ - όπως δηλαδή τις αντιμετωπίζαμε τότε.Δεν θυμάμαι (περίεργο για εμένα- γιατί θυμάμαι σκέψεις μου από το 1979 ?) τι αισθανόμουν όταν το είδα (για πρώτη φορά) και πώς έκανε o οργανισμός μου response στην tele (εγώ τότε ήμουν 11 χρονών ) , αλλά θυμάμαι σίγουρα πώς είχα ενθουσιαστεί με τις κιθάρες του Vai ?
Toτε παραμυθιαζόμασταν με κάτι yamaha RGX 112 instead ?