όχι όχι . Είμαι πιο συγκεκριμένος . Προσπάθησα έστωtrolley είπε:Κοίταξε, προτάσσεις διαρκώς την αντίληψη ότι ο "καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει". Αυτή η αντίληψη είναι ελάχιστη για τον άνθρωπο που αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ως μέρος κοινωνικού συνόλου, διότι διατυπώνει ένα μοντέλο ζωής που δεν υιοθετούν ούτε τα ζώα.
ωραία τοποθέτηση . Αφού απαντήσω θα κάνω κι εγώ ερώτηση@ Rebel_Of_South
Ρε συ είσαι και στρατιωτικός. ;D
Το ένδυμα , και η καθιέρωση του, έχει και έναν πρακτικό σκοπό.
Θα πας στον πόλεμο με σαγιονάρα ή με αρβύλα; ;D
Ο αθλητής θα τρέξει πιο γρήγορα με trainers ή με σκαρπίνι;
Ο Δικαστής θα αποπνεύσει «κύρος» και «εμπιστοσύνη»με κοστούμι ή με τις μπυτζάμες;
Έχεις δει δικαστή από κοντά ; ;D ;D
Εννοώ κάτω από την έδρα (που είναι στα 2 μετρα ύψος) και με τζην (off duty)
(θα πεις -και θα χεις και δίκιο- αυτό το παιδάκι ή αυτή η συμπεθερα θα με δικάσει; ) Trust me. ;D ;D ;D
Να σου πω.trolley είπε:[Γκόλφω]
Άκου Τάσομ. Του ξέρω ότι πρεπ να λιώνου από αγαπ κι τέτοια, αλλά είμι διεμφυλικιά και θα σ'γαμησ αντίς να αυτοκτουνώ κι τέτοια.
[Τάσος]
WTF?
Μας έχουν προλάβειfusiongtr είπε:Να σου πω.
Δεν γράφεις μερικά ακόμα, να το γυρίσουμε ταινία?
Από αυτές τις καλές, τις πχιοτικές, ξέρεις ....
"Ο Γκόλφως και η Τάσου" βουκωλικό διεμφυλικό δράμα.
Θα σπάσει ταμεία.
Ευγενικό Χλωμό Πρόσωπο, η Ζωή δε χρειάζεται σενάρια. Ο Σαολίν αυτοσχεδιάζει στο δρόμο της Αρετής, και το Μεγάλο Πνεύμα του προσφέρει καρπούς.fusiongtr είπε:Να σου πω.
Δεν γράφεις μερικά ακόμα, να το γυρίσουμε ταινία?
Από αυτές τις καλές, τις πχιοτικές, ξέρεις ....
"Ο Γκόλφως και η Τάσου" βουκωλικό διεμφυλικό δράμα.
Θα σπάσει ταμεία.
Κοίτα η Αστυνομία , όπως και ο στρατός, είναι κάτι πολυδιάστατο.Rebel_Of_South είπε:Για πες μου εσύ τώρα, πως αισθάνεσαι όταν ( μέχρι πριν 1-2 χρόνια ) έβλεπες την Αστυνομία ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ με πουκάμισο θαλασσί και σκαρπίνια ;;; Ένιωθες έναν "ετοιμοπόλεμο" άνθρωπο που είναι ικανός να τρέξει αν χρειαστεί ;;;
Στην Αστυνομία π.χ. ο πρακτικός σκοπός που λες δεν υφίσταται. Σιγά σιγά αλλάζει ευτυχώς
Ωραίο κι αυτό.trolley είπε:Ευγενικό Χλωμό Πρόσωπο, η Ζωή δε χρειάζεται σενάρια. Ο Σαολίν αυτοσχεδιάζει στο δρόμο της Αρετής, και το Μεγάλο Πνεύμα του προσφέρει καρπούς.
Τι λες βρεεεεε. ;D ;D ;DΚαι στο Στράτο τα ίδια.
Όχι, Αλλά παπά χωρίς ράσο είδες; ;D ;D ;Dcos_dr είπε:Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Εντάξει, εσύ γράψε σενάριο με παπάδες.cos_dr είπε:Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Αμέ.Όχι, Αλλά παπά χωρίς ράσο είδες; ;D ;D ;D
Το πουκάμισο το θαλασσί μου θύμιζε Νταλάρα, και μου έφερνε αποστροφή.Rebel_Of_South είπε:Για πες μου εσύ τώρα, πως αισθάνεσαι όταν ( μέχρι πριν 1-2 χρόνια ) έβλεπες την Αστυνομία ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ με πουκάμισο θαλασσί και σκαρπίνια ;;; Ένιωθες έναν "ετοιμοπόλεμο" άνθρωπο που είναι ικανός να τρέξει αν χρειαστεί ;;;
Ναι. Λέω τις σκέψεις μου πάνω στο θέμα.LK είπε:Κανείς δεν λέει Κώστα ότι πρέπει να υπάρχουν ΜΟΝΟ τα τυπικά και καμία ουσία.
Η ουσία και ο τύπος , πρέπει να συμβαδίζουν.
Κάτσε ρε παλικάρι, με μπέρδεψες τώρα.cos_dr είπε:Γι αυτό να είμαστε αγαπημένοι και αλληλεγγυοι.
Και οι ισχυροτεροι να υπερασπιζονται τους αδυνάτους.
Να είμαστε ευγενεις και ανεκτικοι.
Να σεβόμαστε τις ιδιαιτετοτητες των άλλων αλλά και να αμβισβητουμε.
Η φράση αυτή δε σημαίνει πως "μπορεί κάποιος να φορά ράσα αλλά να μην είναι παπάς", το οποίο είναι ποσοτικός προσδιορισμός (υπάρχει ένα συγκεκριμένο property ή όχι).cos_dr είπε:Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.