Starcraft II

Oι Κορεάτες μας τη φτιάξανε  :D

Καλοπαίξιμα σε όλους, θα τα πούμε μέσα από Σεπτέμβριο  8)

Eγω το μετακομισα στο πισι του αδερφου γιατι στο δικο μου δε την παλευε...

Αλλα εκει ειμαι κομπλε. ΚΑΙΓΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!

ΥΓ:Ευη, σε εκανα friend, αλλα δε σε εχω πετυχει ονλαιν :P. Ειμαι ο AndStuff ;)

Ταξίδευα, δοκιμή εγκατάστασης σε λαπτοπ σε κανένα 2ωρο, κ έρχομαι :D

τωρα με το starcraft θα αδειασει το νοιζ....βλεπω αγγελιες πωλησης pc για ανανεωση εξοπλισμου...

Στο πισι που το έβαλα τώρα τρέχει χάλια... θα δω αν μπορέσω να το φέρω κάπως αύριο αλλά με βλέπω δυο βδομάδες να μην παίζω...!

>:(

Βλεπω υπαρχει κοινο του SC στο noiz.gr

Δε ξεχνιουνται ολονυχτια "καψιματα" εν ετει 2000 με modem 56k στο Battlenet, στο γνωστο GRC-1 για οσους θυμουνται.  8)

Για να δουμε και το SC II, αν και καποια reviews μιλανε για οχι τοσο καλο balance των races.

jsof είπε:
Δε ξεχνιουνται ολονυχτια "καψιματα" εν ετει 2000 με modem 56k στο Battlenet, στο γνωστο GRC-1 για οσους θυμουνται.  8)
Πω....... Επος απλα... Θυμαμαι ατακα τυπου στο GRC-1. Να του λεω κανε σερβερ, και να απανταει "Τι λες ρε? ISDN εχω, οχι αεροπλανο" ;D ;D ;D

Χθές έριξα τις πρώτες μου πυρηνικές...δεν είμαι ακόμα έτοιμος για online...

Evilnye είπε:
Αλλά έχει πήξει ο σέρβερ με κόσμο :P
Στοιχηματίζω τις τέλε του SF οτι εδώ και 3 μέρες στους δρόμους της Κορέας κυκλοφορούν μόνο ανάπηρες χελώνες. Όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά ανεξαρτήτως ηλικίας είναι λογκαρισμένα στο Battlenet  :D

Εχω παρει πολλα tasks επ' ωμου αυτο το καιρο (λεγε με διαβασμα) και δεν ειμαι για να μαθαινω και SC2 strats - καντε καλη προπονηση παντως και υποσχομαι να σας αντιμετωπισω αξιοπρεπως οταν με το καλο καταπιαστω με το ρημαδι...

Γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταπιαστω... ;D

Ok ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου σαν soundtrack η μουσική που παίζει στο jukebox;

κάτι βρήκα ψάχνοντας έναν έναν κάθε καλιτέχνη, τα mp3 πωλούνται και στο amazon και itunes.

Το soundtrack που δίνει στο collector's είναι τα κλασσικά επικά ambient που παίζουν στο παιχνίδι και δεν με ενδιαφέρουν.

Έχω κολλήσει άσχημα με αυτό

;D ;D

Μπα το επόμενο μέρος δε με βλέπω να το παίρνω. Ήδη με το πρώτο μέρος έπαιξα ίσα ίσα 2 μήνες...

To τελευταίο παιχνίδι της Blizzard που ΑΓΟΡΑΣΑ ήταν το πακέτο Warcraft 3 συν το Frozen throne για να παίζω dota στο battlnet (α και το diablo 2)...άντε ακόμα ένα θα είναι το diablo 3 (σε καμιά δεκαετία όταν βγει) ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back