Starcraft II

Evilnye είπε:
Αν είναι μόνο αυτό καλά θα ναι... εδώ που θα θέλω νέο επεξεργαστή εκεί να δεις γέλιο...

ουααααααααααααααααααααααααααα
ηρεμα.....ολα καλα..εχουμε και αγγελιες με PC.... :P

Evilnye είπε:
Όποιος μου βρει που είναι τα system requirements των κερνάω το 1ο μου 1vs1. :s
Αν και η Blizzard δεν ανακοίνωσε τις απαιτήσεις, θα σου πώ, όντας μέλος της beta του παιχνιδιού, οτι το παιχνίδι δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και χοντρικά θα έλεγα οτι με έναν σχετικά σύγχρονο επεξεργαστή, ίσως και με 1 gb ram και μια κάρτα γραφικών από 8600 και άνω θα παίζει καλά. Στο δικό μου σύστημα (C2D E8400 3.00 GHz, 3 GB Ram, GF 9800GTX+) παίζει άψογα σε 1680*1050 και full details.

St4rg4z3r είπε:
Αν και η Blizzard δεν ανακοίνωσε τις απαιτήσεις, θα σου πώ, όντας μέλος της beta του παιχνιδιού, οτι το παιχνίδι δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και χοντρικά θα έλεγα οτι με έναν σχετικά σύγχρονο επεξεργαστή, ίσως και με 1 gb ram και μια κάρτα γραφικών από 8600 και άνω θα παίζει καλά. Στο δικό μου σύστημα (C2D E8400 3.00 GHz, 3 GB Ram, GF 9800GTX+) παίζει άψογα σε 1680*1050 και full details.
σε ευχαριστουμε συμφορουμιτη...ευη....κερνας ?

St4rg4z3r είπε:
Στο δικό μου σύστημα (C2D E8400 3.00 GHz, 3 GB Ram, GF 9800GTX+) παίζει άψογα σε 1680*1050 και full details.
Ωραίος... (δεν έχω C2D) αλλά λέω να συμβιβαστώ με το όχι άψογα για αρχή :D

σε ευχαριστουμε συμφορουμιτη...ευη....κερνας ?
Σαφώς τον St4rg4z3r το 1ο 1vs1 που θα παίξω :)

Evilnye είπε:
Σαφώς τον St4rg4z3r το 1ο 1vs1 που θα παίξω :)
Ευχαρίστως! Σε προειδοποιώ όμως: Έχω αρκετές εργατοώρες στη beta!  :P :P :P

St4rg4z3r είπε:
Ευχαρίστως! Σε προειδοποιώ όμως: Έχω αρκετές εργατοώρες στη beta!  :P :P :P
It's ok, έχω προϋπηρεσία σε όλα τα προηγούμενα :P

St4rg4z3r είπε:
Ευχαρίστως! Σε προειδοποιώ όμως: Έχω αρκετές εργατοώρες στη beta!  :P :P :P

It's ok, έχω προϋπηρεσία σε όλα τα προηγούμενα :P
Κατάλαβα...θα γίνει δηλαδή της Κορέας;

Καλά, οι κορεάτες είναι άπιαστοι. Το Starcraft πλέον είναι το εθνικό τους σπορ και για πολλούς και το επάγγελμά τους.

αχχαχαχα! Όχι ντάξει σε warcraft 3, το οποίο χτες ξαναθυμήθηκα και έχω βάλει και παίζω (αντιλαμβάνεστε ότι έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που βγήκε; ) peon rush δεν κατάφερα ποτέ μου να κάνω αλλά το έχω δοκίμασει :D

Οι Κορεάτες πρέπει να ναι οι επίσημοι beta testers της blizzard οι άνθρωποι έχουν κάνει το gaming γενικά επάγγελμα....!

Το WC3 αν και το έπαιζα πολύ, δεν με συγκινούσε ιδιέταιρα. Το ένιωθα ως ημίμετρο μέχρι να βγεί το Starcraft 2.

Btw, έχω ένα invite για beta testing (SC2). Αν ενδιαφέρεται κάποιος, να μου το πει. Αν είναι πολλοί οι ενδιαφερομενοι τοτε δεν θα ξέρω σε ποιον να το δώσω και πρέπει να βρούμε λύση. -πήγε στην Έυη τελικά-

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
St4rg4z3r είπε:
Το WC3 αν και το έπαιζα πολύ, δεν με συγκινούσε ιδιέταιρα. Το ένιωθα ως ημίμετρο μέχρι να βγεί το Starcraft 2.
Μην είσαι βλάσφημος ;D...η λογική είναι ίδια, τα όπλα αλλάζουν...και τα γραφικά...και ο υπολογιστής μας :'( :'(

marathon είπε:
Μην είσαι βλάσφημος ;D...η λογική είναι ίδια, τα όπλα αλλάζουν...και τα γραφικά...και ο υπολογιστής μας :'( :'(
Θα διαφωνήσω αγαπητέ! Το WC3 βασιζόταν ως επι το πλείστον στο micromanagement των μονάδων, σε αντίθεση με το SC που έδινε μεγάλη βαρύτητα και στο macromanagement της βάσης. Συν το διαφορετικό unit cap, τους ήρωες, τα πολύ περισσότερα HP των μονάδων και των κτιρίων κ.ο.κ.

Δε λέω οτι ήταν άσχημο, απλά δεν ήταν SC!!  8)

Βασικά στο wc3 είχε κάνει και την εισαγωγή με τους ήρωες που στην αρχή με είχε χαλάσει πολύ. Αλλά είχε πέσει πολύ πολύ κάψιμο και ήμουν πάντα medieval fantasy > scifi.

Τώρα βέβαια το Starcraft είναι Starcraft... :)

St4rg4z3r είπε:
Θα διαφωνήσω αγαπητέ! Το WC3 βασιζόταν ως επι το πλείστον στο micromanagement των μονάδων, σε αντίθεση με το SC που έδινε μεγάλη βαρύτητα και στο macromanagement της βάσης. Συν το διαφορετικό unit cap, τους ήρωες, τα πολύ περισσότερα HP των μονάδων και των κτιρίων κ.ο.κ.
Όλα είναι θέμα στρατηγικής...στο κάτω κάτω ο στόχος πάντα είναι ο ίδιος...να φάει ο άλλος τη σκόνη σου!!!!

Βασικά στο wc3 είχε κάνει και την εισαγωγή με τους ήρωες που στην αρχή με είχε χαλάσει πολύ.
Όπως θα δείς σε replays κορυφαίων παιχτών, υπάρχουν τακτικές που δεν τους χρειάζεσαι καν...mass bats πχ εναντίον elfs...πως νομίζεις είχα φτάσει κάποτε σε 32 level στο μονό? Ποτέ δεν ήμουν καλός παίχτης...πονηρός ναι ;)

Θα μου πεις εδώ ο κόσμος χάνεται (θα πω ότι δε θέλω να το σχολιάσω) κ εγώ ασχολούμαι με το beta test (να σαι καλά St4rg4zer)

Λοιπόν στο σύστημά μου

# CPU type:AMD Athlon 64 Processor 3000

# CPU Speed (GHz):1.829

# System memory (GB):1.499

# Graphics card model:NVIDIA GeForce 8600 GT

Τρέχει μια χαρά. Δεν κοίταξα να δω μέχρι πόσα details κτλ μπορώ να βάλω και να τρέχει οκ, σε μια μέση κατάσταση το έχω και δεν ασχολούμαι παραπάνω.

Άντε gl hf gg :)

Korgious είπε:
το πλαισιο παρελαβε..μου ηρθε ειδοποιηση πριν μια ωρα, εβγαλε ανακοινωση.
Εμένα από το Multirama...δίνει και το Πλαίσιο έκπτωση για τις 2 πρώτες μέρες?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back