- Πόντοι
- 398
δεν το προσεξα..μια που το διαβασα ταχαιως και μια που το διεγραψα.marathon είπε:Εμένα από το Multirama...δίνει και το Πλαίσιο έκπτωση για τις 2 πρώτες μέρες?
δεν το προσεξα..μια που το διαβασα ταχαιως και μια που το διεγραψα.marathon είπε:Εμένα από το Multirama...δίνει και το Πλαίσιο έκπτωση για τις 2 πρώτες μέρες?
Ναι τώρα το είδα ότι το πλαίσιο δίνει... και το πήρα... πωπω...marathon είπε:Εμένα από το Multirama...δίνει και το Πλαίσιο έκπτωση για τις 2 πρώτες μέρες?
Λές να πάω και εγώ?...Αλλά δεν παίζει στο μηχάνημά μου...Λές να πάρω και ένα μηχανάκι μαζί?Evilnye είπε:Ναι τώρα το είδα ότι το πλαίσιο δίνει... και το πήρα... πωπω...
Να ανοίξω καινούργιο θέμα τι Mac να πάρω? ;DEvilnye είπε:Εγώ στη θέση σου θα το χτύπαγα![]()
Έχω πραγματικά Big Mac...τρέμω όμως στη σκέψη ότι πρέπει να ξανακάνω εγκαταστάσεις από την αρχή...THEOD είπε:Big Mac ;D ;D ;D
τοσο hardware σε stracraft εχεις..θες και το ψηφιακο?marathon είπε:Έχω πραγματικά Big Mac...τρέμω όμως στη σκέψη ότι πρέπει να ξανακάνω εγκαταστάσεις από την αρχή...
πολλλλλη δουλεια αφεντη μου!!!... :marathon είπε:Το έχω από τη Δευτέρα...και μου τα έσπασε...
Πήγα να το εγκαταστήσω και δεν έπαιζε στο μηχάνημά μου, ήθελε Mac Intel. Το έβαλα στη δουλειά σε Intel Δευτέρα στις 26 και μου εμφανίστηκε το αμίμητο...
Δεν έκανε ιnstall γιατί το επίσημο launch ήταν (χθές) στις 27....![]()
Το έκανα Install στις 27, έψαχνε το πρώτο του pach...και ήθελε 6 πόρτες ανοιχτές, στη δουλειά λόγω security έχουμε επιλεγμενες ανοιχτές...ευτυχώς έχω backup μια wireless έξω από το κεντρικό δίκτυο...για να παίξω offline, ήθελε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να δημιουργήσω profile στο batllenet...έλα μου που το batllenet τα είχε παίξει από όλους εμάς τους τρελλούς...μετά 2 ώρες, τέλος καλό όλα καλά....παλιο zergs, φάτε τις σφαίρες μου!!!!
Σε κατάλαβαν για μακ γι αυτό... αμ...marathon είπε:Το έχω από τη Δευτέρα...και μου τα έσπασε...
Πήγα να το εγκαταστήσω και δεν έπαιζε στο μηχάνημά μου, ήθελε Mac Intel. Το έβαλα στη δουλειά σε Intel Δευτέρα στις 26 και μου εμφανίστηκε το αμίμητο...
Δεν έκανε ιnstall γιατί το επίσημο launch ήταν (χθές) στις 27....![]()
Το έκανα Install στις 27, έψαχνε το πρώτο του pach...και ήθελε 6 πόρτες ανοιχτές, στη δουλειά λόγω security έχουμε επιλεγμενες ανοιχτές...ευτυχώς έχω backup μια wireless έξω από το κεντρικό δίκτυο...για να παίξω offline, ήθελε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να δημιουργήσω profile στο batllenet...έλα μου που το batllenet τα είχε παίξει από όλους εμάς τους τρελλούς...μετά 2 ώρες, τέλος καλό όλα καλά....παλιο zergs, φάτε τις σφαίρες μου!!!!
Ti maintenance?....Σου είπα κανα 500.000 άτομα (όσοι το περιμένουμε εδώ και 10 χρόνια...) θα προσπαθούν να κάνουν login ταυτόχρονα....DaveMurrayJr είπε:ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'(
Κανουν maintenance :-\ :-\ :-\