Γειά σας, πάλι κράσαρε ό σκληρός μου, ευτηχώς ήταν αυτός πού είχε μόνο λειτουργικό γιά χρήση στό ιντερνετ.Δέν έχω λόγια νά εκφράσω τήν αηδία μου καί αγανάκτηση μου μέ αυτούς τούς σκληρούς, μέσα σέ λιγότερο από 2 χρόνια έχασα άλλους 2.
Μόλις παρείγγειλα έναν ssd
μικρό 60 γιγα γιά εγκατάσταση τού λειτουργικού.Τό σύστημα μου είναι λίγο παλιό P4-3GHZ αλλά όπως είπα θά τό έχω μόνο γιά ίντερνετ.Ελπίζω νά μήν έχω πρόβλημα συμβατότητας.Λέτε νά είναι ή θεραπεία τελικά τών υπολογιστών οί νέα γενιά σκληρών ssd;Θά εξαλειφθούν τά προβλήματα όπως bad sectors καί ή ανάγκη γιά ανασηγκρότηση καί άλλα τέτοια;Υποθέτω ότι καί ή κλωνοποίηση θά γίνεται πιό εύκολα μέ τούς SSD.
Επίσης λογικά πρέπει νά είναι πιό αξιόπιστοι σέ θέμα αποθήκευσης δεδομένων.
Η γνώμη σας;
Μόλις παρείγγειλα έναν ssd
μικρό 60 γιγα γιά εγκατάσταση τού λειτουργικού.Τό σύστημα μου είναι λίγο παλιό P4-3GHZ αλλά όπως είπα θά τό έχω μόνο γιά ίντερνετ.Ελπίζω νά μήν έχω πρόβλημα συμβατότητας.Λέτε νά είναι ή θεραπεία τελικά τών υπολογιστών οί νέα γενιά σκληρών ssd;Θά εξαλειφθούν τά προβλήματα όπως bad sectors καί ή ανάγκη γιά ανασηγκρότηση καί άλλα τέτοια;Υποθέτω ότι καί ή κλωνοποίηση θά γίνεται πιό εύκολα μέ τούς SSD.
Επίσης λογικά πρέπει νά είναι πιό αξιόπιστοι σέ θέμα αποθήκευσης δεδομένων.
Η γνώμη σας;