Squier performance

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Αφιερωμένο για όσους ψάχνονται με πανάκριβες κιθάρες για να βρουν ΤΟΝ ήχο...

Ο Jeff Healey, τυφλός για όσους δεν τον ξέρουν, παίζει με μια Squier - η οποία ήταν η βασική του κιθάρα για πολλά χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζε τόσο καλά και με την ίδια ηχάρα με ακόμα φτηνότερη κιθάρα...

RayDTutto είπε:
Ο Jeff Healey, τυφλός για όσους δεν τον ξέρουν...παίζει με μια Squier...
Toυ έχουν πεί ότι είναι CustomShop του 69....

RayDTutto είπε:
Αφιερωμένο για όσους ψάχνονται με πανάκριβες κιθάρες για να βρουν ΤΟΝ ήχο...

Ο Jeff Healey, τυφλός για όσους δεν τον ξέρουν, παίζει με μια Squier - η οποία ήταν η βασική του κιθάρα για πολλά χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζε τόσο καλά και με την ίδια ηχάρα με ακόμα φτηνότερη κιθάρα...
α) Έπαιζε (rip) ....

β) .... με τα πέντε ...

γ) ... ξαπλωμένη ....

γ) ...και αρκετή βρωμιά (για το είδος) ..

δ) ... και περισσότερο ταλέντο.  ;)

Δεν βλέπω το βίντεο ....... αλλά τον έχω δει από κοντά.

Ατυχές ....  :-\

marathon είπε:
Εμείς όμως ξέρουμε ότι δεν είναι. Και η ηχάρα, ηχάρα...

α) Έπαιζε (rip) ....

β) .... με τα πέντε ...

γ) ... ξαπλωμένη ....

γ) ...και αρκετή βρωμιά (για το είδος) ..

δ) ... και περισσότερο ταλέντο.  ;)

Δεν βλέπω το βίντεο ....... αλλά τον έχω δει από κοντά.

Ατυχές ....  :-\
Το ότι έπαιζε με τα πέντε και ξαπλωμένη το λες για να πεις ότι ήταν πιο εύκολο;

Η βρωμιά... Οκ. Το δέχομαι. Και την αποδέχομαι δεδομένου του κιθαρίστα.

Περισσότερο ταλέντο; (απο ποιόν;)

Για τον ήχο έχεις κανένα (εύστοχο) σχόλιο;

RayDTutto είπε:
Εμείς όμως ξέρουμε ότι δεν είναι. Και η ηχάρα, ηχάρα...
Θα σου πώ γιατί το έγραψα (και ας ξυνιζει τη μούρη του ο Αudiokostas)...

Κάποτε ο Τζούροβιτς, είχε πεί για τον Πρέλεβιτς..."βεβαίως και δεν είναι ο καλύτερος gard του κόσμου...αλλά όταν το πιστεύει, παίζει σαν να είναι"

Έτσι και τούτος...με οποιοδήποτε σκουπόξυλο, έτσι θα έπαιζε. Και συμφωνώ, η ηχάρα, ηχάρα.

Το σίγουρο, όπως και να 'χει, είναι ότι ο κοινός ακροατής δεν πρόκειται να καταλάβει ούτε και να ψάξει διαφορά στον ήχο μετάξύ οργάνων που έχουν τεράστια διαφορά τιμής.

Εκτός κι αν παίξεις τη Squier σε Twin Reverb και την αμερικάνα strat σε noname starter kit ενισχυτή.  :)

Πολύ μεγάλος ο Jeff btw και ανεξαρτήτως αναπηρίας. Θεός σχωρέστον.

marathon είπε:
Θα σου πώ γιατί το έγραψα (και ας ξυνιζει τη μούρη του ο Αudiokostas)...

Κάποτε ο Τζούροβιτς, είχε πεί για τον Πρέλεβιτς..."βεβαίως και δεν είναι ο καλύτερος gard του κόσμου...αλλά όταν το πιστεύει, παίζει σαν να είναι"

Έτσι και τούτος...με οποιοδήποτε σκουπόξυλο, έτσι θα έπαιζε. Και συμφωνώ, η ηχάρα, ηχάρα.
Ναι αλλά δεν είπε για τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς "τι τον αφήνετε να κρατάει μπάλα, σάμπως θα παίξει;" ;)

Toν είχα ακουστά σαν όνομα μόνο, τρομερός! Πάω να ακούσω, thanks για το video ;)

marathon είπε:
Ήμουν σίγουρος οτι αν κάποιος έγραφε καφριούλα θα ήσουν εσύ.

bihlas87 είπε:
Γνωστός αντίχριστος...

bihlas87 είπε:
Toν είχα ακουστά σαν όνομα μόνο, τρομερός! Πάω να ακούσω, thanks για το video ;)
Πλάκα κανεις... Κι όταν έβαζα το βίντεο σκεφτόμουν ότι κάνω μ@λ@κία γιατί ποιος δεν τον ξέρει... Χαίρομαι που είμαι αφορμή να τον γνωρίσει ακόμα ένας...

bihlas87 είπε:

Περισσότερο από καφριούλα ήταν και μετά είπε να τα μπουρδουκλώσει.

Για τον ήχο έχεις κανένα (εύστοχο) σχόλιο;
Όχι. Πέρα του ότι ίσως οι Squier ρυθμίζονται καλύτερα για αυτο το παίξιμο.  :P

Λοιπόν για να ηρεμήσεις μιας και σε είδα τσιτωμένο, τον συγκεκριμένο κιθαρίστα (ειδικά τον πρώτο δίσκο και ακόμα ειδικότερα το "Do you see the light" που χα λιώσει) τον λάτρευα (και ασ ήταν κακογραμμένο το βυνίλιο). Για αυτό και πήγα στο Bristol να τον δω.

Δεν τα είπα τα παραπάνω για κακό. Η μοναδικότητα και η πρωτοπορία ποτέ δεν είναι κακό.

Όσο για την τετριμμένη κουβέντα, τα έχουμε πει χίλες φορές να μην τα ξαναλέμε.

Αμα το χεις στα δάκτυλα και στο κεφάλι, θα βγει και στον ενισχυτή. Τα υπόλοιπα, κάτι να χουμε να λέμε.

Πρόσφατα (ξανα)είδα ένα καταπληκτικό documentary το Deep Blues. Περισσότεροι leaders είχαν ότι ναναι και αντε γεια. Ο δε ο ένας μπασίστας έπαιζε με Squier. Και να δεις πως κανένας από αυτούς που χορεύανε δεν έδινε δεκάρα. Μα ούτε (προφανώς) και αυτοί που παίζαν.  ;)

Α, ναι. Και είμαι και ιδιαίτερα ευτυχής κάτοχος κιθάρας Squier (Protone).  ;)

audiokostas είπε:

Όχι. Πέρα του ότι ίσως οι Squier ρυθμίζονται καλύτερα για αυτο το παίξιμο.  :P

Λοιπόν για να ηρεμήσεις μιας και σε είδα τσιτωμένο, τον συγκεκριμένο κιθαρίστα (ειδικά τον πρώτο δίσκο και ακόμα ειδικότερα το "Do you see the light" που χα λιώσει) τον λάτρευα (και ασ ήταν κακογραμμένο το βυνίλιο). Για αυτό και πήγα στο Bristol να τον δω.

Δεν τα είπα τα παραπάνω για κακό. Η μοναδικότητα και η πρωτοπορία ποτέ δεν είναι κακό.

Όσο για την τετριμμένη κουβέντα, τα έχουμε πει χίλες φορές να μην τα ξαναλέμε.

Αμα το χεις στα δάκτυλα και στο κεφάλι, θα βγει και στον ενισχυτή. Τα υπόλοιπα, κάτι να χουμε να λέμε.

Πρόσφατα (ξανα)είδα ένα καταπληκτικό documentary το Deep Blues. Περισσότεροι leaders είχαν ότι ναναι και αντε γεια. Ο δε ο ένας μπασίστας έπαιζε με Squier. Και να δεις πως κανένας από αυτούς που χορεύανε δεν έδινε δεκάρα. Μα ούτε (προφανώς) και αυτοί που παίζαν.  ;)
Δεν κατάλαβα από το σχόλιο σου αν τον ψιλο-έθαβες η όχι. Τώρα, συνεννοηθήκαμε ;)

audiokostas είπε:
Δεν έχω κανένα λόγο να μπουρδουκλώσω τίποτα...άλλωστε δεν έχω συνηθίσει να απογοητεύω το κοινό μου...

Ούτε εγώ τον ήξερα τον Jeff Healey και ομολογώ ότι κοντεύω να πέσω από την καρέκλα με το παίξιμο και την ηχάρα του. Θα φροντίσω να τσεκάρω εκτενώς τη μουσική του! Να 'ναι καλά εκεί που βρίσκεται ο άνθρωπος... :(

Όσο για το αντικείμενο του thread, νομίζω ότι συζητάμε το προφανές. Ένας παίκτης με ταλέντο και "χέρια" θα βγάλει εξαιρετικό ήχο με οτιδήποτε κι αν παίξει και ο καλός, ακριβός εξοπλισμός θα είναι το κερασάκι στην τούρτα γι' αυτόν και τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ. Θα μπορούσα να κάνω και μια απλή παράθεση σε δύο γραμμές του Audiokosta και να κοτσάρω ένα +1 από κάτω αλλά μου αρέσει να φλυαρώ.

marathon είπε:
Γνωστός αντίχριστος...
Αν ήταν καλό μαύρο χιούμορ θα μου άρεσε, ήταν ρηχό όμως ;)

Κι όταν έβαζα το βίντεο σκεφτόμουν ότι κάνω μ@λ@κία γιατί ποιος δεν τον ξέρει... Χαίρομαι που είμαι αφορμή να τον γνωρίσει ακόμα ένας...
Η αλήθεια είναι οτι δυστυχώς τα ακουσματά μου είναι περιορισμένα ακόμα και

για την ηλικία μου.

Απιστευτος κιθαριστας..Απιστευτος ηχος....rip...

YouTube - Broadcast Yourself.

Jeff Healey - While My Guitar Gently Weeps

Τσεκαρετε και αυτο....Απο τα αγαπημενα μου κομματια....

:o Ειχα δει μερικα βιντεο του συγκεκριμενου ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ, αλλα το while my guitar gently weeps μου ειχε διαφυγει. Ο,τι και να πεις ειναι λιγο.

RΙP Jeff.. Ειναι αυτο που μου ειπε καποτε καποιος : Τους καλους ο Μεγαλος τους θελει κοντα του ;)

παιζει σε squier, δεν λεω ταλενταρα ο τυπος αλλα... ποιος ξερει σε τι ενυσχητη παιζει για να βγαλει αυτον τον ηχο.

Trending...

Νέα θέματα

Back