- Πόντοι
- 16
καλή χρονιά φίλε! Υγεία σε όλους! ;D
MK6LB E-Guitars mechanics, Closed type, translation 1/15, 6 left, 10mm diameter, oval wings, color BLACK.messalion είπε:ξερει κανεις αν αυτα http://www.thomann.de/gr/kluson_mk6lb.htm ειναι εξαδα ή αν ειναι μονο 1 κομματι ?? και αν καποιος τα εχει χρησημοποιεισει κιολας αν ειναι καλα ??
το κοντευω το προτζεκτ και κανω προσεχτικες κινησεις τωρα
στην ουσια affinity θα μεινει μονο το σωμα το μπρατσο ειναι απο Squier Classic Vibe Duosonic 50's το οποιο ειναι πολυ καλο αλλα ηταν ψιλοχαλια και το ξαναεφτιαξα και ελεγα να μην βαλω τα κλειδια του affinity μπρατσου γιατι 1ον ειναι χαλια και ξεκουρδιζεται συνεχεια και 2ον τα μαυρα που εβαλα στο λινκ θα της πηγαινουν πολυ ποιο ωραια δεν νομιζεις ??audiokostas είπε:Δεν τα ξέρω αλλά για το Τιτάνιο έργο που καλούνται να εκτελέσουν, νομίζω ότι θα είναι καλά σε μία Affinity.
Η duo sonic εχω την εντυπωση οτι ειναι short scale και επομενως το μπρατσο της δεν κανει για strat.messalion είπε:στην ουσια affinity θα μεινει μονο το σωμα το μπρατσο ειναι απο Squier Classic Vibe Duosonic 50's
δεν ειναι shortscale και ταιριαζει μια χαρα επανω στην stratBuzz_factory είπε:Η duo sonic εχω την εντυπωση οτι ειναι short scale και επομενως το μπρατσο της δεν κανει για strat.
Δεν ειναι αυτη;messalion είπε:δεν ειναι shortscale και ταιριαζει μια χαρα επανω στην strat
ρε παιδια κανεις ?? ρε SF ?? marathon ?? καποιος ??.......................messalion είπε:τι nut να παραγγηλω απο thomman για την strat ?? γιατι δεν εχω ιδεα για το τι θα πρεπει να βαλω ;D ;D