- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα. Σας παρακαλώ θα μπορούσατε επιγραμματικά να αναφερθείτε στις σπουδές-γνώσεις(πχ αυτοδίδακτοι) που έχετε και αν έχετε κάνει πάνω στο μπάσο ή σε κάποιο άλλο όργανο; Ευχαριστώ
Εσύ γιατί θες να ξέρεις που ακριβώς βοηθάει αυτό?! 8) ;DNikolas είπε:Δήλαδη θες να ξέρεις τι έχουμε (και αν έχουμε) σπουδάσει σε οποιοδήποτε; Παράξενο μου φαίνεται.
γιατί; Αν έχω σπουδάσει πιάνο ή σύνθεση ή ντραμς πώς ακριβώς βοηθάει αυτό;
εεε... μη δώσω το βιογραφικό μου όπου και όπως νά'ναι! ;D ;D ;Dnotlrac είπε:Εσύ γιατί θες να ξέρεις που ακριβώς βοηθάει αυτό?! 8) ;D
Παίζουν τόσο ρόλο... όσο και η ορθογραφία... Ετσι δεν είναι;spbbassman είπε:Παίζουν ρόλο νομίζω σε έναν μουσικό,αν θέλετε να λέγετε μουσικός οι γνώσεις.Έτσι δεν είναι;
spbbassman είπε:χαχαχα ωραία απάντηση notlarc.Έτσι κουβέντα να γίνετε,περισσότερο από περιέργεια.Παίζουν ρόλο νομίζω σε έναν μουσικό,αν θέλει να λέγεται μουσικός οι γνώσεις.Έτσι δεν είναι;
χαχαχα! Όχι δα! Στο κάτω κάτω επώνυμα είμαι εδώ όπως αρκετοί. Ειδικά για μένα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να δεις τι έχω κάνει κλπ (τόσο που το λέω κάθε τόσο... Ειδικά στην αρχή πρέπει να είχα πρήξει όλο το φόρουμ).spbbassman είπε:Νικόλα τι φοβάσαι μήπως σου κλέψω τις γνώσεις;![]()
Μου ξέφυγε αυτό.marathon είπε:Και τη λέξη γίνεται...και ο Θεός βοηθός!
+1Και δε σε μαλώνει κανένας... φιλικά σου την "λέμε" όλοι!![]()
Αμ μπράβο! Τώρα μάλιστα! Τώρα έχω τι να πω και τι να γράψω...spbbassman είπε:Ρε παιδιά ξεφύγαμε όμως από το θέμα.Δεν πειράζει θα σας ξανά βάλω πάλι όμως.Εγώ παίζω μπάσο πέντε χρόνια θεωρητικά,αλλά πρακτικά έχω σταματήσει να εξελίσσομαι τα τελευταία τρία χρόνια λόγο στρατού και δουλείας (πολλές οι ώρες παιδιά στο συνεργείο) και γιατί δεν είχα τη δυνατότητα του δασκάλου στα μέρη μου.Επειδή όμως τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω σε μία μεγαλύτερη πόλη λόγω σπουδών (όχι θεωρητικών απ'ότι καταλάβατε) με ωδείο και δυνατότητα μελέτης πάνω στο όργανο αυτό,αποφάσισα να ξεκινήσω ωδείο.Είμαι 21 χρονών,μήπως μεγάλωσα για το ωδείο; Νιώθω μειονεκτικά,γι'αυτό ρωτάω.Μην με κοροιδέψετε πάλι.Ευχαριστώ
Συμφωνώ απόλυτα.odis13 είπε:Aν αυτο που σε απασχολει ειναι το αν εισαι πολυ μεγαλος για να ασχοληθεις με τη μουσικη σε "ακαδημαϊκο"* επιπεδο στην ηλικα σου (21) θα ελεγα να σταματησεις να ανησυχεις - δεν ειναι καθολου αργα. Αν θελεις να το κανεις και σου δινεται η ευκαιρια, καντο. Ουτε ο πρωτος θα εισαι ουτε ο τελευταιος.
*Εννοω οργανωμενες σπουδες/μελετη μουσικης σε καποιο ωδειο ή σχολη γενικα.