- Πόντοι
- 6
Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά
Όχι... Όχι για σύνθεση. εκείνη την εποχή σε Σοβιετική Ένωση, Αρμενία κτλ αργά ξεκινούσαν την 'σοβαρή μελέτη της σύνθεσης'. Φυσικά ήξεραν μουσική και βέβαια κάνανε θεωρητικά αλλά δεν είναι παράλογο να πει κανείς ότι ξεκινάει να μαθαίνει "ακαδημαικά" σύνθεση στα 20+... (Εγώ πήγα Αγγλία για τα πρώτα επίσημα μαθήματα σύνθεσης στα 27 μου... για παράδειγμα).odis13 είπε:Side note που θυμηθηκα μολις τωρα: Χτες τελειωσα ενα ξεφυλλισμα της βιογραφιας του Khachaturian* - ξεκινησε τις "ακαδημαικες" μουσικες του σπουδες στα 20 του, ηλικια που για καποιον που θελει να γινει συνθετης (ειδικα σε εκεινο το περιβαλλον και εποχη) ειναι σχετικα αργα. Ισως παραδειγμα προς μιμηση για την περιπτωση σου.
* https://en.wikipedia.org/wiki/Aram_Khachaturian
Αμα δηλωσεις οτι εισαι του ωδειου δεν σε περνει κανενας σε μπαντα SF.Superfunk είπε:Μπαντα εχεις?
Μαζι με αλλους ...ανθρωπες.. ;D.. παιζεις?
Τοτε δεν θα μαθεις ποτέ να παιζεις...Thomsot είπε:Αμα δηλωσεις οτι εισαι του ωδειου δεν σε περνει κανενας σε μπαντα SF.
απο περιεργεια πριν πατε ειχατε παρει εδω διπλωμα φουγκας συνθεσης κτλπ και στο εξωτερικο ακολουθειται η ιδια μεθοδος ? (ξεκινας αρμονια μετα απο 3 χρονια αντιστοιξη μετα φουγκα κτλπ)Nikolas είπε:Όχι... Όχι για σύνθεση. εκείνη την εποχή σε Σοβιετική Ένωση, Αρμενία κτλ αργά ξεκινούσαν την 'σοβαρή μελέτη της σύνθεσης'. Φυσικά ήξεραν μουσική και βέβαια κάνανε θεωρητικά αλλά δεν είναι παράλογο να πει κανείς ότι ξεκινάει να μαθαίνει "ακαδημαικά" σύνθεση στα 20+... (Εγώ πήγα Αγγλία για τα πρώτα επίσημα μαθήματα σύνθεσης στα 27 μου... για παράδειγμα).
Οχι, και όχι...mr_davidoff είπε:απο περιεργεια πριν πατε ειχατε παρει εδω διπλωμα φουγκας συνθεσης κτλπ και στο εξωτερικο ακολουθειται η ιδια μεθοδος ? (ξεκινας αρμονια μετα απο 3 χρονια αντιστοιξη μετα φουγκα κτλπ)
Είσαι ΘΕΟΣ!Nikolas είπε:Δε κάνεις πρώτα θεωρία, μετά αρμονία, μετά αντίστιξη, μετά φούγκα, και μετά σύνθεση. Βράσε παπάρια με αυτό το σύστημα.
Να συμπληρώσω μόνο, ότι σαν γνώσεις δεν είναι άχρηστες, ούτε μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις μουσικής χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.fusiongtr είπε:Είσαι ΘΕΟΣ!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Εννοείται, αυτό έλειπε να ήταν άχρηστες!Nikolas είπε:Να συμπληρώσω μόνο, ότι σαν γνώσεις δεν είναι άχρηστες
νταξει αυτος ο τροπος ειναι για να παρει ενα απλο χαρτι ωδειου,μπορεις να κανεις ιδιαιτερα και να το προχωρησεις οπως εσυ κρινειςfusiongtr είπε:Εννοείται, αυτό έλειπε να ήταν άχρηστες!
Ο τρόπος είναι αυτό που με απασχολεί.