Είναι RENT ΤΟ ΟWN licence.
Ή μπορείς να βάλεις το εξαιρετικό, και δωρεάν, cakewalk....
Αυτή είναι η αισθητική της Steinberg για τη διαφήμιση του cubase;
Και από το 13 να μεταπηδησεις στο Sonar πάλι δεν θα κοιτάξεις πίσω. SONAR και Studio One 6 για τους λίγο πιο φραγκατους, που.... σοναριζει. Το Cubase είναι βαρυ και στην τσέπη ασήκωτο και λίγο.... αδερφιζει??Τώρα που είναι ακομα δωρεάν, ας το πάρει να το δοκιμάσει. Και εγώ απο το cubase 5 μεταπήδησα στο cakewalk, και ουδέποτε κοίταξα πίσω.
- Να εμπιστευτω το Spice γισ να αγορασω το cubase με δόσεις?Ως χρήστης Pro Tools το να πάω στο Q με φάνηκε βαρύ και το παράτησα και μάλλον επρόκειτο για το Q5 . Στη συνέχεια πήγα στο Κέικ και ήταν όντως κοντά στη φιλοσοφία του Προ τουλς, μέχρι τέλους τα παράτησα όλα και πήγα στη φυσική εγγραφή σε στούνδιο, μου στοιχίζει φτηνότερα απ το να πάω για ποτά σε ένα μπαρ.
Περί αισθητικής που λέει και ο ΛΚ, τελευταία έχουν κάμνει μόδα-ειδικά σε αγώνες μπάσκετ το βλέπω- προπονητές και τεχνικοί σύμβουλοι να φοράνε κουστουμιές και πατούμενο αθλητικό με ΛΕΥΚΗ σόλα ήμαρτόνε δλδ.
Πάντως η φιλοσοφία των Τουλς και των Κέικ, ήταν συναφής με το οβίνδεο ένδιτινγκ πρόγραμμα Davinci resolve και αυτό με βοήθησε τα μάλα να αυτοχριστώ εκτός από μουσκός-συνθέτης ΚΑΙ σκηνοθέτης.
Και όλα αυτά με κεικ και Ρισολβ που είναι δωρεάν
ΜΗ ΦΟΡΆς ΚΟΥΣΤΟΎΜΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΟΛΑ, ότι τραγούδι και να γράψεις, με όποιο πρόγραμμα ή τρόπο θα είναι ΜΑΠΑ- Να εμπιστευτω το Spice γισ να αγορασω το cubase με δόσεις?
- Παρε Sonar !
- Πήγαινε σε στούντιο να γράψεις.
- Ασε τη ζωή του μουσικαντη και παντρεψου να νοικοκυρευτεις!
???
Τελευταία φορά που είδα μπάσκετ στη ζωή μου , προπονούσε αυτός.Περί αισθητικής που λέει και ο ΛΚ, τελευταία έχουν κάμνει μόδα-ειδικά σε αγώνες μπάσκετ το βλέπω- προπονητές και τεχνικοί σύμβουλοι να φοράνε κουστουμιές και πατούμενο αθλητικό με ΛΕΥΚΗ σόλα ήμαρτόνε δλδ.
Δεν ξέρω τι δίνει το δωρεάν Sonar αλλά άμα έχει μέσα όλο το bundle των 3 DVD του producer, όχι φτωχός συγγενής δεν είναι, ιδιαίτερα για τις μέσες ανάγκες. Χτίζεις 3 πολυκατοικίες αν είσαι επαγγελματίας?sonar, φτωχός συγγενής. Καλός συγγενής, ίσως αδέρφι, αλλά φτώχεια αδυναμία παραμετροποίησης. Ρώτα τον Χανς Ζιμερ. Κάτι θα ξερει