Ποιά είναι η διαφορά ρε μεγάλε; Θα σε προσφωνούσα και "Θεό των επιχειρημάτων" αλλά επιφυλάσσομαι για την επόμενη απάντηση σου...και ναι υπαρχει διαφορα ... αντε ηχοληπταραδες μου
Και για να τελειώσει αυτή η ιστορία, σαφώς και οι balanced συνδεσμολογία είναι καλύτερη από την unbalanced σε περιβάλλοντα με θόρυβο και είναι και πιο ακριβή σε υλοποίηση. Αυτό όμως δεν κάνει την unbalanced να υστερεί σε home studio setups. Αν κάποιος μπορεί να επενδύσει σε balanced, καλά θα κάνει.με τα DB του σηματος που χανονται δεν μου απαντα καποιος τι γινεται ομως.η παραπανω απαντηση δεν ειναι αυτο που λεμε στην συγκεκριμενη περιπτωση.
απλως εξηγεις γιατι τι ειναι bal / unbal
με τα db που χανονται λογω της unbalanced συνδεσμολογιας γερασιμος?
δε κερδισα τιποτα. καλυτερα να ειχα απλως ανεβασει το fader λιγες γραμμουλες ' date=' το ιδιο ειναι. Δηλαδη αυτο που μετραει ειναι ο λογος σηματος προς θορυβο και οχι τι σταθμη εχει το σημα μου (κι ας κουβαλαει τον θορυβο που του αναλογει. γιαυτο στα μεγαλα καλωδια , παντα balanced γιατι αλλιως το gain μας , που θα εξακολουθει να ειναι σεβαστο σε ποσοτητα , θα ειναι βουτηγμενο μεσα στον θορυβο.
ελπιζω να εγινα αντιληπτος.[/quote']
απολυτα
..ουτε εγω λεω οτι με unb. συνδεση δεν κανεις δουλεια μην τρελαθουμε τωρα ,εξαλλου για την περιπτωση του φιλου μου ειπε οτι εχει ροτελ ενισχυτη ειναι και ασκοπο να επερνε καρτα με balanced output
thanx για το info
γερασιμε σορρυ για το υφακι ρε(εχω ασχοληθει στην πραξη παντως)
καλο βραδυ παιδες![]()
παιδια τι γνωμη εχετε για την 1010LT?
σε συγκριση με την emu1212m?
musictech μου φαίνεται πως ο ερωτας σου για τις maudio σε εχει τυφλώσει,σε λιγο θα κυκλοφορείς ετσι 8) lolη 1010lt εχει...απο την 19 2h 192 εχει....192 εχει αλλης ''γενιας'' convertors...
ωπ! με έπιασες!μαλλον κυνηγας....φαντασματα...
Ρε παιδια' date='sorry κιολας που επεμβαινω στη συζητηση σας,αλλα να πω μια γνωμη.Σε οποιο ΡΑ εχω χρεισημοποιησει unbalanced ακομα και σε αποστασεις μικτη - signal prossesor δεν εχει υπαρξει ουτε μια φορα που να μην βγαλει το σημα τζιτζικια.Δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα γιατι παντα δουλευω με balanced.Αλλα στο κατω κατω δεν ειναι μια καλη απανταση το οτι ολοι οι μεγαλοι κατασκευαστες τυνουν να καταργησουν τους unbalanced τροπους συνδεσης?(π.χ. meyer,eaw,jbl,lapgruppen,digam amps κ.α)Οι οποιοι στις περισοτερες νεες σειρες τους δεν δινουν unbalanced i/o.[/quote']
ρε αρχηγε μου τι δεν καταλαβαινεις?? 8O
ειπαμε ΔΕΝ θελουμε να κανουμε ΡΑ εφαρμογη!
Ενα home studio θελουμε να φτιαξουμε οι ερημοι.
Και τα Unbalanced καλωδια δεν προκειται να προκαλεσουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα (τι να σου πω 3 δισκους που κυκλοφορουν εχω μιξαρει σπιτι μου & ναι το παραδεχομαι ο ξεφτιλας :lol: εχω ΜΟΝΟ unbalanced συνδεσεις!!!!)
...φοβερο επιχειρημα(τι να σου πω 3 δισκους που κυκλοφορουν εχω μιξαρει σπιτι μου & ναι το παραδεχομαι ο ξεφτιλας :lol: εχω ΜΟΝΟ unbalanced συνδεσεις!!!!)