- Πόντοι
- 198
tpapakyr είπε:
Παιδιά ο Οικονομάκης είναι πολύ καλός και γνωστός αλλά δεν είναι λίγο ακριβός; Νομίζω έχει από τις πιο υψηλές τιμές για ένα απλό setup. Κάνω λάθος;
tpapakyr είπε:
Ο οποιος ειναι ο Κακανιάρης δηλαδή -> http://www.jokerguitars.gr/?p=336Oldtimer είπε:Ρώτησα στον Καγμάκη και μου είπε 50 Ευρώ για το κόλλημα και 150 Ευρώ για το βάψιμο, το οποίο βάψιμο δεν κάνει ο ίδιος αλλά το στέλνει σε κάποιο εξωτερικό μάστορα.
Θα έλεγε κάποιος ότι ίσως ειναι ακριβός, αλλα η δουλεια που κάνει ειναι εξαιρετική, δες απλώς την λίστα αναμονής που έχει..Παιδιά ο Οικονομάκης είναι πολύ καλός και γνωστός αλλά δεν είναι λίγο ακριβός; Νομίζω έχει από τις πιο υψηλές τιμές για ένα απλό setup. Κάνω λάθος;
έχεις όμως και φωτογραφία με το σπάσιμο για να δούμε τη δουλειά που θα γίνει?Oldtimer είπε:Τελικά την πήγα στον Κακανιάρη. Σε 10 μέρες που θα την πάρω πίσω θα ανεβάσω φωτογραφίες.
αουτς...πονεσε η καρδια μου... :Oldtimer είπε:Ανεβάζω φωτό για το "Πριν". Το 'Μετά" σε 10 ημέρες
Μη φοβάσαι....μετά από 10 μέρες θα ψάχνεις που έσπασε....αυτή ήταν η δικιά μου που πραγματικά δεν βλέπω που τη κόλλησε ο μάστοραςscofield είπε:αουτς...πονεσε η καρδια μου... ::
![]()
οντως δεν φαινεται τιποτα...μπραβο! 8)marathon είπε:Μη φοβάσαι....μετά από 10 μέρες θα ψάχνεις που έσπασε....αυτή ήταν η δικιά μου που πραγματικά δεν βλέπω που τη κόλλησε ο μάστορας
![]()
Ένας λόγος παραπάνω να πας αλλού. Κια πιο ακριβός και αναμονή..... Έχει άπειρους καλούς μαστόρους η Αθήνα.Miltos23 είπε:Θα έλεγε κάποιος ότι ίσως ειναι ακριβός, αλλα η δουλεια που κάνει ειναι εξαιρετική, δες απλώς την λίστα αναμονής που έχει..
Πολύ σωστό σχόλιο.Τον τελευταιο μηνα μονο σε αυτο το φορουμ πρεπει αν εχω δει 3 θεματα με σπασμενες gibson σε αυτο το σημειο… ειναι φοβερο πως αυτη η gibson εχει καταφερει ακομα και τα σοβαρα κατασκευαστικα λαθη, παχος και ειδος ξυλου στο σημειο, να τα κανει σημα της… ‘’εσπασε το headstock μεσα στην σκληρη θηκη? ε ενταξη gibson είναι προβλεπεται!’’ και μιλαμε για εναμιση και 2 χιλιαρικα κιθαρες…
Πήγα από το εργαστήριο του, είδα δουλειές του και συζητώντας μαζί του με έπεισε ότι μπορεί να το κάνει. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία με τις μπογιές και τα βαψίματα της Gibson, γεγονός που το διασταύρωσα και από φίλο.Satanas είπε:Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας και γιατί επέλεξες τον συγκεκριμένο επισκευαστή??
Εκανε ενα ψιλο sunburst εκει και γι'αυτο δε φαινεται τιποτα, ειναι γνωστη πρακτικη σε σπασμενο headstock και πολυ πετυχημενη απ'οτι φαινεται!marathon είπε:Μη φοβάσαι....μετά από 10 μέρες θα ψάχνεις που έσπασε....αυτή ήταν η δικιά μου που πραγματικά δεν βλέπω που τη κόλλησε ο μάστορας
![]()
To νιώθεις όταν παίζεις? Δηλαδή έχει καθόλου "αγριέψει" το σημείο ή περνάει και νίτρο?vonserke010780 είπε:Εκανε ενα ψιλο sunburst εκει και γι'αυτο δε φαινεται τιποτα, ειναι γνωστη πρακτικη σε σπασμενο headstock και πολυ πετυχημενη απ'οτι φαινεται!
+1blue monk είπε:Τον τελευταιο μηνα μονο σε αυτο το φορουμ πρεπει αν εχω δει 3 θεματα με σπασμενες gibson σε αυτο το σημειο… ειναι φοβερο πως αυτη η gibson εχει καταφερει ακομα και τα σοβαρα κατασκευαστικα λαθη, παχος και ειδος ξυλου στο σημειο, να τα κανει σημα της… ‘’εσπασε το headstock μεσα στην σκληρη θηκη? ε ενταξη gibson είναι προβλεπεται!’’ και μιλαμε για εναμιση και 2 χιλιαρικα κιθαρες…
samy paraga είπε:Δλδ τι παραπάνω είχε ο Πιτ και δεν έσπαγε τπτ όταν τις κοπάναγε-πέταγε κλπ.......κάτι δεν πάει καλά με το θέμα Γίπσον τα τελευταία χρόνια, ή ιδέα μου είναι ?
Στο βάψιμο περνάει και Νίτρο.otto## είπε:To νιώθεις όταν παίζεις? Δηλαδή έχει καθόλου "αγριέψει" το σημείο ή περνάει και νίτρο?
samy paraga είπε:Δλδ τι παραπάνω είχε ο Πιτ και δεν έσπαγε τπτ όταν τις κοπάναγε-πέταγε κλπ.......κάτι δεν πάει καλά με το θέμα Γίπσον τα τελευταία χρόνια, ή ιδέα μου είναι ?