dimsonic είπε:άμα σε ξανακάνω εγώ Like να μου στείλεις επιταγή.... ;D
dimsonic είπε:άμα σε ξανακάνω εγώ Like να μου στείλεις επιταγή.... ;D
Ξέρω γω... μού'στειλε και μήνυμα : """"Hello ", Brecht instrumental is a really cool song.You should increase your profile views and number of plays to attract more fans.dimsonic είπε:αυτός ο ΚΑΝΕ τί είναι?
κάνε ό,τι κάνω ?
Χωρίς πλάκα τώρα, στα 5 περίπου χρόνια που έχω λογαριασμό Soundcloud, πάνω από 20...dimsonic είπε:σοβαρά τώρα...
σού ήρθαν πολλά?
εμένα στην καλύτερη 2-3...
(και συνήθως στα πιό ....εύληπτα κομμάτια...)
Ούτε ένα την ημέρα εννοείς. ;D ;Dcigaret13 είπε:Φαντάζομαι ο Φουζιος ούτε ένα (1) δεν θά'χει...
καλά ό πίπης....cigaret13 είπε:Χωρίς πλάκα τώρα, στα 5 περίπου χρόνια που έχω λογαριασμό Soundcloud, πάνω από 20...Φαντάζομαι ο Φουζιος ούτε ένα (1) δεν θά'χει... ;D ;D ;D καλά για τον Pipityri δεν το συζητάμε.... ;D
Falling Rain...2, Morning Breeze...4, Power Blackout...3, Night Friends...6, Twins....3, Caress...5, Only for her...12 (εδώ ξεφύγαμε....fusiongtr είπε:Ούτε ένα την ημέρα εννοείς. ;D ;D
Τα ... like? :cigaret13 είπε:εάν θες να τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε....![]()
Εδώ μπορεί να με ξεπερνάς...!fusiongtr είπε:Τα ... like? :
Εγώ μιλάω για πονηρά μηνύματα που διαγράφω (φυσικά) αμέσως. >![]()
Καμιά 100σταριά σίγουρα μόνο από τον kwstas.dimsonic είπε:εκείνο το παληκάρι άραγε με τις γκόμενες στην πισίνα πόσα Likes να μαζεύει άραγες....?
έλα ρε τώρα...cigaret13 είπε:Εδώ μπορεί να με ξεπερνάς...!![]()
;D Dim ποιό παλικάρι; ???
Να ξέρεις πάντως ότι το επόμενο που θα ανεβάσω δεν θα πάρει likes.cigaret13 είπε:Εδώ μπορεί να με ξεπερνάς...!
Πάρε ιδέες από το βίντεο που ανέβασα πιο πάνω.... :angel:fusiongtr είπε:Να ξέρεις πάντως ότι το επόμενο που θα ανεβάσω δεν θα πάρει likes.
Μόνο καμιά πεντακοσαριά προτάσεις για οποιονδήποτε τύπο sex προτιμάω. ;D