Άαα ένας με μούσια....τώρα κατάλαβα! πάντως έπαιζε καλά!dimsonic είπε:όχι ρε...ένας κιθαρισταράς....
Άαα ένας με μούσια....τώρα κατάλαβα! πάντως έπαιζε καλά!dimsonic είπε:όχι ρε...ένας κιθαρισταράς....
είπα εγώ όχι?cigaret13 είπε:Άαα ένας με μούσια....τώρα κατάλαβα! πάντως έπαιζε καλά!
Βρε τέτοια βλέπεις και δεν πιάνεις κιθάρα? ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Πάρε ιδέες από το βίντεο που ανέβασα πιο πάνω.... :angel:
fusiongtr είπε:Βρε τέτοια βλέπεις και δεν πιάνεις κιθάρα? ;D ;D ;D
cigaret13 είπε:Αυτό το παλικάρι......
cigaret13 είπε:Αυτό το παλικάρι......
Σεμνά φίλτατε μου groupie, είμεθα και κάποιας ηλικίας....! :-[ :-Xotto## είπε:Μανουλααααααα. Ιλιγκος με επιασε απο το κουνημα.
Ναι, όταν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι.....εάν όμως δεν υπάρχει τι κάνεις; :Ο καλύτερος τρόπος να ανοίξουν τα μάτια σου κυριακή πρωί.
πιάνεις την ...αυτή σου και παίζεις...cigaret13 είπε:Σεμνά φίλτατε μου groupie, είμεθα και κάποιας ηλικίας....! :-[ :-X Ναι, όταν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι.....εάν όμως δεν υπάρχει τι κάνεις; ::-[ :-X ;D
Πάντως το άσμα του, παρεξηγημένου θά'λεγα, βίντεοκλιπακίου δεν είναι δύσκολο να το "βγάλεις" με το αυτί.....φυσικά με κλειστό το καπάκι-οθόνη του λάπτοπ!dimsonic είπε:πιάνεις την ...αυτή σου και παίζεις...
(την κιθάρα λέμε) ;D