Γιατί κάποιοι αφοσιώνουν χρόνο και μεράκι για να σου παρέχουν αυτό που χρησιμοποιείς εσύ δωρεάν. Και για να είναι δωρεάν σε εσένα, δίνουν την επιλογή να πληρώνει όποιος θέλει και του δίνουν το κάτι παραπάνω. Στο κάτω κάτω και αυτοί πρέπει να φάνε κάτι.Για μενα το καλύτερο είναι το soundcloud. Και γιατί να πληρώνετε ρε παιδιά; Εγώ δεν πληρώνω. Γιατί να πληρώσω;
δίνουν την επιλογή να πληρώνει όποιος θέλει
Γιατί κάποιοι αφοσιώνουν χρόνο και μεράκι για να σου παρέχουν αυτό που χρησιμοποιείς εσύ δωρεάν. Και για να είναι δωρεάν σε εσένα, δίνουν την επιλογή να πληρώνει όποιος θέλει και του δίνουν το κάτι παραπάνω. Στο κάτω κάτω και αυτοί πρέπει να φάνε κάτι.
Ναι το γνωρίζω, είναι το free μοντέλο του Soundcloud. Αλλά το επιχείρημά μου είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό, δε σε αναγκάζει δηλαδή να το κάνεις κλειδώνοντας τον λογαριασμό σου.οχι ακριβως.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πληρωνει όποιος θελει να ανεβασει (και να εχει μονιμα ανεβασμενα) ΠΟΛΛΑ κομματια.
Για λιγα κομματια ειναι δωρεαν.
Όταν δεν πληρώνεις εσύ για κάτι, κάποιος άλλος το κάνει, ειδάλλως δε θα υπήρχε σαν υπηρεσία, εφόσον δε μιλάμε για φιλανθρωπική οργάνωση, ή κάποιο προσωπικό project. Επίσης δεν είπα ότι είναι μόνο οι συνδρομές. Υπάρχει πχ και το Repost που ανήκει στο Soundcloud.Πως έφτασες στο συμπέρασμα ότι κάποιος πληρώνει για μένα;
. Γενικά, imho όλα τα ΜΚΔ θέλουν πάρα πολύ χρόνο για ένα πολύ αβέβαιο αποτέλεσμα.. Αν σου κάτσει δηλαδή.. Και η δοκιμή θέλει αρκετές εβδομάδες συνήθως.. να μην πω μήνες..
Όταν δεν πληρώνεις εσύ για κάτι, κάποιος άλλος το κάνει,
Ναι το γνωρίζω, είναι το free μοντέλο του Soundcloud. Αλλά το επιχείρημά μου είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό, δε σε αναγκάζει δηλαδή να το κάνεις κλειδώνοντας τον λογαριασμό σου.
Όταν δεν πληρώνεις εσύ για κάτι, κάποιος άλλος το κάνει, ειδάλλως δε θα υπήρχε σαν υπηρεσία, εφόσον δε μιλάμε για φιλανθρωπική οργάνωση, ή κάποιο προσωπικό project. Επίσης δεν είπα ότι είναι μόνο οι συνδρομές. Υπάρχει πχ και το Repost που ανήκει στο Soundcloud.
Χάνεις το νόημα, μονίμως. Πιο πάνω είπες "Και γιατί να πληρώνετε ρε παιδιά;" και είπα απλά ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει, γιατί οι άνρθωποι δε το κάνουν φιλανθρωπικά. Επίσης κάποιοι θέλουν αυτά τα έξτρα που εσένα δε σου φαίνονται πολλά. Αν κάτι δεν έχει αξία για εσένα, δεν αναιρεί ότι το ίδιο μπορεί να έχει μεγάλη αξία για κάποιον άλλο, και το αντίθετο.Ίσως να μην κατάλαβες. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν. Το ποιος πληρώνει για τα δικά μου ανεβάσματα το γνωρίζει μόνο η εταιρεία στην απέραντη σοφία της. Οι περισσότεροι απ' ότι βλέπω ανεβάζουν στο δωρεάν πακέτο γιατί το άλλο δεν προσφέρει πολλά πράγματα.
Χάνεις το νόημα, μονίμως. Πιο πάνω είπες "Και γιατί να πληρώνετε ρε παιδιά;" και είπα απλά ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει, γιατί οι άνρθωποι δε το κάνουν φιλανθρωπικά. Επίσης κάποιοι θέλουν αυτά τα έξτρα που εσένα δε σου φαίνονται πολλά. Αν κάτι δεν έχει αξία για εσένα, δεν αναιρεί ότι το ίδιο μπορεί να έχει μεγάλη αξία για κάποιον άλλο, και το αντίθετο.
Στο soundcloud θα πληρώσεις όταν έχεις υπερβεί τις 2 ώρες ανεβάσματος, άρα κάπου τα 40 tracks, και θέλεις να ανεβάσεις κι άλλα κομμάτια. Εγώ είμαι στο 80+ τοις εκατό, και ψάχνω τις επιλογές μου. Επίσης, όταν πληρώνεις, σε αφήνει να αντικαταστήσεις αρχείο σε ένα upload. Τέλος, σου προσφέρει πολλές επιλογές προώθησης κλπ (κάτι που δεν με ενδιαφέρε).
Εγώ είμαι στο 80+ τοις εκατό, και ψάχνω τις επιλογές μου. Ε
Εμένα 2 ώρες δεν με φτάνουν ούτε για το καλημέρα.
Προτείνω το premier
To έχω χρόνια.
Βέβαια και πάλι σβήνω παλαιότερα tracks....οπότε έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω και το unlimited..
Στο bandlab κατεληξα. Γνωριζεις εαν εχει οριο upload?
Περισσοτερο χρονο. Εγω κοντευω να εξαντλησω τον χρονο και του προ και στην επομενη χρονια ισως παρω το επομενο πακετοΔεν έχω καταλάβει τι παραπάνω προσφέρει μια συνδρομή. Αν θες μπορείς να μου εξηγήσεις.
Γραφω και συνηθως ανω των 10 λεπτων...dimsonic είπε:Περισσοτερο χρονο. Εγω κοντευω να εξαντλησω τον χρονο και του προ και στην επομενη χρονια ισως παρω το επομενο πακετο
Καλέ μου φίλε. Κανείς δεν "πρέπει" να πληρώσει. Δεν πληρώνεις για εμένα πίστεψέ με. Το πιθανότερο είναι να πληρώνω εγώ πολλά πολλά για εσένα μέσω των φόρων μου. Μια σκέψη μόνο. Μη νευριάσεις. Εσύ πληρώνεις για τις επιπλέον υπηρεσίες. Αν θέλεις μην πληρώνεις. Πάλι μπορείς να ανεβάζεις.
Μα τι λες... ποιοί φόροι σου πάνε στην ιντερνετική, ιδιωτική επιχείριση της Αμερικής
Μα τι λες... ποιοί φόροι σου πάνε στην ιντερνετική, ιδιωτική επιχείριση της Αμερικής ή έστω και ντόπια;
Νομίζεις μήπως πως κάποια πονηρή σοφία κρύβεται απο πίσω;
Τα μοντέλα monetization είναι είτε συνδρομή, είτε έσοδα απο διαφήμιση ή προσφερόμενες υπηρεσίες κατ' αποκοπή.
Αν δεν υπάρξουν, κλείνουν. Και έχουν κλείσει πολλά.
Το ότι εγω πληρώνω συνδρομή στο Spotify ή το Youtube για να μην ακούω διαφημίσεις, είναι μια επιλογή που κάνω συνειδητά και μου προσφέρεται διότι απο κάπου πρέπει να έχουν έσοδα και γιατί όχι κέρδος κάποια στιγμή, για να μου προσφέρουν την υπηρεσία που γουστάρω.
Άλλος βάζει adblock. Ισως να μην έχει λεφτά ή απλά δεν αξιολογεί ανάλογα την υπηρεσία (τουλάχιστον).
Τελος πάντων και στο Soundcloud που συζητάμε, προσφέρουν μια fair υπηρεσία. Δωρεάν έως μια χωρητικότητα και συνδρομή απο ένα όριο και πάνω. Για κάποιους δημιουργικούς ή επαγγελματίες, αυτό το όριο ξεπερνιέται.
Κάπως πρέπει να βγάλουν τα έξοδα υποδομής και προσωπικού και γιατί όχι πάλι, αν κάνουν κάτι καλό και χρήσιμο να ζήσουν άνετα απο τη δουλειά τους και... μπράβο τους.
Δική μας η επιλογή να στηρίξουμε ή όχι μια υπηρεσία ή προιόν που μας αρέσει.
Παράκληση: ας μην πάμε off topic το θέμα.
Περισσοτερο χρονο. Εγω κοντευω να εξαντλησω τον χρονο και του προ και στην επομενη χρονια ισως παρω το επομενο πακετο
Γραφω και συνηθως ανω των 10 λεπτων...
Κι επίσης γουστάρω που ανακαλύπτω μουσικάρες απο το bandcamp. Για κάποιο περίεργο λόγο, έχω βρεί περισσότερα νέα ακούσματα απο το bandcamp παρά απο το soundcloud. Κατα τ'άλλα.. Κομματάρα το Butter smooth.
Θυμίζω στον φίλο ότι όχι μόνο δεν καρπώνομαι την επένδυσή του στο σάουντκλαουντ, γιατί αυτός μόνο μπορεί να την καρπωθεί, αλλά και πιθανότατα πληρώνω πολλαπλάσιους φόρους από αυτόν στην πραγματική ζωή.
Αν η ύπαρξη του site εξαρτάται απο τους συνδρομητές, φυσικά και καρπώνονται την δωρεάν υπηρεσία αυτοί που δεν συνδράμουν, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε.
Οσο για τους φόρους, σίγουρα δεν είναι μέρος αυτής της κουβέντας. Έτσι δεν είναι;