- Πόντοι
- 16
Καλησπερα. Ειχα ανοιξει και ενα αλλο θεμα πιο παλια και δεν πηρα καποια σαφη απαντηση αλλα ειχε λυθει προς το παρον το προβλημα μου. Λοιπον, εχω μια epiphone les paul std και το προβλημα μου ειναι οτι μερικες φορες ο bridge μαγνητης χανει ολο το drive του και υπολειτουργει. Αυτες τις μερες ετοιχε να εχω 2 live ενα χθες Δευτερα και ενα που εχω την Πεμπτη και το προβλημα μου οπως καταλαβαινετε πρεπει να λυθει ΑΜΕΣΑ! Χθες λοιπον στο soundcheck ειχα αυτο το προβλημα με τον μαγνητη και ειμουν μεσα στο αγχος, μετα που χρειαστικε να να ξανασινδεσω το καλωδιο στο jack της κιθαρας για να ξεκινισουμε επαιζε κανονικα ο bridge. Ενιωσα πολυ τυχερος αλλα ηταν προσορινο. Μετα χρειαστηκε να βγαλω παλι το καλωδιο και να το ξαναβαλω και εκει εμφανιστηκε ξανα το προβλημα και κιλισε ολο το live με τον ενα μαγνητη, με αποτελεσμα να μην εχω τον ηχο που θα ηθελα και να μην ειμαι οικανοποιημενος. Σκεφτηκα το set up αλλα μεχρι την Πεμπτη η κιθαρα δεν θα ειναι ετοιμη. Εχετε λοιπον καμια ιδεα με το τι μπορω να κοιταξω μονος μου??? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! :'( :'(