Παίδες! Αφού σας άρεσε, χαλάλι σας τα ξενύχτια!
Εγώ όμως περιμένω να ακούσω και άλλες μίξεις...που χαθήκατε όλοι;
Τώρα, λίγα λόγια για το editing και τη μίξη. Καταρχήν, τα tracks ήταν πολύ καλά, οπότε έπρεπε, κατά την άποψη μου, απλά να "δέσουν" μεταξύ τους.
Το κομμάτι πήρε χαρακτήρα (μέσα στο μυαλό μου τουλάχιστον) από την κιθάρα του
kaisos, η οποία μπήκε σε διάφορα σημεία, ως είχε ή κουρδισμένη. Το σχόλιο του
Jacques_Clouseau ήταν καταλυτικό, καθώς ούτε εγώ αντέχω το πολύ funk

. Ο
yameth προσέφερε τον καλύτερο "μπαλαντέρ", καθώς η κιθάρα του κάνει ωραίες κόντρες με τα υπόλοιπα όργανα, επίσης ως είχε ή επεξεργασμένη. Τα πνευστά του
BKostas δίνουν αέρα και απλώνουν το κομμάτι στο δεύτερο μέρος, ώστε να μην κουράζει. Τα πλήκτρα του
dither ήταν ο από μηχανής θεός για να αποφύγω το ρε# του
kaisos 
και έδεσε μια χαρά. Τα τύμπανα του
Angelos και το μπάσσο έμειναν ως είχαν, εκτός από τις προσθήκες στην εισαγωγή και στο φινάλε.
Από πλευράς μίξης, τα πράγματα είναι αρκετά απλά: λίγο EQ στα περισσότερα κανάλια, αν και μου φαίνεται ότι είχαν καλή τοποθέτηση μεταξύ τους ούτως ή άλλως, και ένα γενικό βάθος. Μόνο σε κάποιο "ταξίμι" του
kaisos παίζει και ένα delay.
Ελαφρό mastering έγινε για να καθαρίσουν λίγο κάποιες περιοχές (όποιος είχε ακούσει την pre-release έκδοση θα καταλάβει) με το Multiband Compressor της Steinberg.
Δεν ξέρω αν ήταν καλές οι πρακτικές, αλλά χαίρομαι που σας άρεσε γιατί μου πήρε κάποιο χρόνο. Ωστόσο, εγώ δεν την βρίσκω ακόμα πολύ ισορροπημένη τη μίξη, ιδίως η σχέση τυμπάνων-μπάσσου δε νομίζω ότι είναι πολύ πετυχημένη. Δεν βοηθάει και το γεγονός ότι τα τύμπανα ήταν mixed σε 2 κανάλια, αλλά και πάλι, τεχνικές υπάρχουν, που θα πάει, θα τις βρω...
Να΄στε καλά,
Γεράσιμος