Song No.2

!

Ωραίος bkostas :)

Το κατεβάζω τώρα, αλλά μερικά σχόλια:

1. Σε παρακαλούμε :) να ανεβάσεις τα tracks σου ώστε να μπορέσουν όλοι να πειραματιστούν.

2. Καλά έκανες, αλλά...βιάστηκες! Το θέμα είναι να μαζευτούν μερικά tracks από διάφορους ώστε να γίνει τζερτζελές.

3. Μάλλον παίζεις με το παλιό μπάσσο, καλό μεν (...) αλλά...λίγο! Να βάλεις το καινούργιο :), όταν γίνει διαθέσιμο. Περιμένω τον yameth.

Μόλις το ακούσω, θα επανέλθω.

Γεράσιμος

τελικα γερασιμε μαλλον δεν πρεπει να αλλαξεις τιποτα. ακουσα την μιξη του bkosta και ακουγεται τελεια συγχρονισμενο και ... <<γκρουβαρει>> μια χαρα . Δε ξερω τι στραβο εκανα αλλα σε μενα αυτο που ακουγα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ακουσα απο τοην μιξη του kosta . Θα ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη μηπως και βρω τι πηγε στραβα.

Βkostas τι sequencer χρησιμοποιεις ? Ηταν όντως ολα στα 98 bpm? Δε χρειαστηκε να αλλαξεις τιποτα?

Καλησπέρα και πάλι,

Το ξέρω οτι βιάστηκα....

Το κομμάτι το εκανα σήμερα το πρωί απο το γραφείο μου καθώς βαριόμουνα να δουλέψω :lol: :lol:

Οταν πάω σπίτι, πιστευω θα κάνω κατι καλύτερο 8)

Να βάλω τα tracks μου - ναι, αλλά δεν μπορώ να κάνω upload στο Noiz !

Υπάρχει πρόβλημα με το upload ? Προσπάθησα 10 φορές !

Κώστας

τελικα γερασιμε μαλλον δεν πρεπει να αλλαξεις τιποτα.
Τώρα φίλε μου είναι αργά :)...το μπάσσο άλλαξε και είναι πολύ καλύτερο' date=' χάρη στα επικοδομητικά σου σχόλια :D Δεν έφταιγε το groove, είναι πρόβλημα sequencer, ωστόσο, το καινούργιο είναι πιο δεμένο στη drums και ως δημιουργός το συνιστώ!

ακουσα την μιξη του bkosta και ακουγεται τελεια συγχρονισμενο και ... <<γκρουβαρει>> μια χαρα.
Όχι, δεν ακούγεται συγχρονισμένο, έχει πρόβλημα, όπως αυτό που περιέγραψα παραπάνω με το Cubase και τα ProTools. Αν ακούσετε το παράδειγμα από τα ProTools θα κατελάβετε πως πρέπει να ακούγεται. Είναι λίγο κουνημένα.

Γεράσιμος

τελικα γερασιμε μαλλον δεν πρεπει να αλλαξεις τιποτα. ακουσα την μιξη του bkosta και ακουγεται τελεια συγχρονισμενο και ... <<γκρουβαρει>> μια χαρα . Δε ξερω τι στραβο εκανα αλλα σε μενα αυτο που ακουγα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ακουσα απο τοην μιξη του kosta . Θα ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη μηπως και βρω τι πηγε στραβα.Βkostas τι sequencer χρησιμοποιεις ? Ηταν όντως ολα στα 98 bpm? Δε χρειαστηκε να αλλαξεις τιποτα?
Παιδιά,

μην τρελαίνεστε, το μπάσσο και η κιθάρα ειναι μια χαρά και οπως λες και εσύ υπάρχει "feel - groove" 8)

Απλά - ξεχάστε τα sequensers και τα BPM (σε αυτή τη περιπτωση) και βασιστητε στα αυτιά σας.

Ολη η μίξη έγινε με το "αυτί" στο CoolEditPro ! :o

Κώστας

Εντάξει, το μπάσσο θα μπορούσε να ειναι "λίγο" καλύτερα συνχρονισμένο.

Πότε θα έχουμε το νεο bass ?

Ας απαντησει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα του upload.

Κώστας

α τα συγχρονισες δηλαδη <<με το χερι>> ?

Μαλιστα για να κατεβασω τα καινουργια tracks και βλεπουμε τι κανουμε . Αντε να ανεβασεις και τα δικα σου κωστα

Μπερδεμα παντως το song 2 . H θα γινει παγκοσμια επιτυχια ή θα το διασκευασει ο καρβελας για σημα τιτλων του noizville tales...!

Εφτασεεε.....

Sorry ρε φίλοι αλλα τη μια περιμένω κατι μήνες και την άλλη σε λιγες ωρες εχετε αλλαξει φύλο.... :lol:

1.Και τα 2 μπασα ειναι πολυ καλά (αυτός ειναι ο Γεράσιμος! :wink: ).

Υπάρχει ηχητική διαφορά ως προς τη χροιά.Το πρώτο είναι πιό "στραγαλάτο"!!! :lol: Πάλι ο Γεράσιμος πήρε το κομμάτι στους ώμους του!

2.Θα λύσω το προβλημα του server που δεν μπορεί να ανέβει κομματι πάνω απο 2mb. Ελπίζω αυριο... :cry:

Πάντως μπορείτε να στείλετε οτι θέλετε για upload Εδώ

yameth,

για άλλη μια φορά...είσαι τεράστιος :) Δεν το πήρα επάνω μου το κομμάτι, μόνο το μπάσο για να ξεκολήσουμε.

Αυτό με το "στραγαλάτο" θέλει εξήγηση :). Θα ανοίξω άλλο thread σχετικά με τους ποιοτικούς όρους των ήχων. Πάντως, ναι, είναι πιο ογκώδης ο ήχος στη νέα έκδοση.

Παίδες, πάρτε το νέο μπάσο, είναι έτοιμο. Ξεχάστε το παλιό, αν σας κάνει κρατήστε το. Συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά έτσι είναι τα δικτυακά τραγούδια.

Τα σχόλια ευπρόσδεκτα, αλλά δεν το ξανα-αλλάζω :)

Επίσης, παίζει ένα πρόβλημα με τον χρονισμό μεταξύ των track, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα post. Αν ακούγονται λίγο float τα tracks φέρτε τα με το χέρι (σε διάφορα σημεία, δεν αρκεί μόνο σε ένα) αλλά κρατήστε και tracks με τα original wav, ενδέχεται να βρεθεί λύση. Αν κάποιος άλλος σκεφτεί κάτι σχετικό με το πρόβλημα, ας μας ενημερώσει.

Γεράσιμος

Είμαι και εγω μέσα για καμμιά κιθάρα, αν χρειαστεί ...

Οσο για τον συγχρονισμό είχα και εγω πρόβλημα με το Cubase SX2 που χρησιμοποιώ, αγνωστο το γιατί ...

λοιπόν έβαλα κ εγώ το χεράκι μου σε αύτό το εγχείρημα,

ομολογώ οτι το διασκέδασα ... αλλα η SB μάλλον δεν έιχε κέφια κ έχει τρίξιμο η εγγραφή(τα high του wah μας την έκαναν).

Ας βάλουν οι ηχολήπτες το χέρι τους...

Υ.Γ. κιθάρα στα πρώτα 33-34 μέτρα έβαλα

Φίλε kaisos,

ωραίος ο ήχος της κιθάρας και εύγε για την συνεισφορά σου.

Ομολογώ ότι εμένα προσωπικά δεν μου κάθεται καθόλου αυτό το ΡΕ# (ΣΙ-ΡΕ#) πάνω από το ΡΕ του μπάσσου :roll: από το 2 μέχρι το 17. Μετά, μου ακούγεται πολύ καλή και το envelope επίσης.

Γεράσιμος

δεν έχω καλό ήχο σπίτι κ έχανα κάποιες συχνότητες στα μπάσσα οπότε πιθανό Missmatch δεν το πιασά, τα ήχεία που έχω είναι της πλακας...

Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια όσο αφορά τον ήχο...

δεσμεύομαι για τη V 2.0 στα υπόλοιπα μέτρα κ πιθανή αλλαγή νότας στα πρώτα.

Πάντως για το ύφος προσπάθησα να μη βγει funk.

καλή συνέχεια.. :D

δεν έχω καλό ήχο σπίτι κ έχανα κάποιες συχνότητες στα μπάσσα οπότε πιθανό Missmatch δεν το πιασά' date=' τα ήχεία που έχω είναι της πλακας...[/quote']
OK, γιατί ανησύχησα ότι ήταν θέμα άποψης το mismatch :)

Δοκίμασε να γράψεις με ακουστικά αν τα ηχεία σου είναι της πλάκας. Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη ευκρίνεια. Σε ό,τι αφορά στην ακολουθία των (βασικών) νοτών που έχει το μπάσσο (2-17 μέτρο) είναι: ΛΑ-ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ.

Πάντως για το ύφος προσπάθησα να μη βγει funk.
Ναι, μια χαρά το προσπάθησες, προσωπικά το ύφος μου αρέσει.

Γεράσιμος

Καλησπέρα σε όλους,

Πέρασα ένα υπέροχο Σάββατο-Κύριακο ακούγοντας τα tracks όλων σας και mix-άρωντας το κομμάτι.

Είστε όλοι υπέροχοι !!!

Τα δια ταύτα....

Noiz Song 2 - Mix2 by Kostas

Drums: Aggelos

Bass1 & 2: Gerasimos

Guitar1: Yameth

Guitar2: Kaisos

Horns (BTrobone - Trobone - Trumpet - French Horn): Kostas

Rhodes MKII: Kostas - Nancy

Τεχνικές λεπτομέρειες

DAW: PC Intel PIII 800, 512RAM - SoundBlaster Live!

MP3 το WAV: WaveLab 4 (32bit floating)

Sequencer & Mix: Sonar 3 Producer Edition (24 bit)

Sampler: Reason 2.5

Midi Keyboard: Yamaha PSR

WAV to MP3: WaveLab 4 (32bit floating)

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/BKostas/noiz_song2_mix2.mp3

Τι λέτε ?

Κώστας

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οσο για τον συγχρονισμό είχα και εγω πρόβλημα με το Cubase SX2 που χρησιμοποιώ' date=' αγνωστο το γιατί ...[/quote']
Λοιπόν, για να τελειώσει το θέμα του χρονισμού, μετά από αρκετές συζητήσεις και ψάξιμο συμπέρανα το εξής:

Το μόνο πρόβλημα συγχρονισμού που υπάρχει για κάποιον που κατεβάζει τώρα τα tracks είναι στην κιθάρα του yameth για τον απλό λόγο ότι γράφτηκε με τα παλιά drums που ήταν κουνημένα. Η drums άλλαξε από τότε, το ίδιο και το μπάσσο, αλλά όχι κιθάρα.

Η λύση είναι απλή: κουνήστε την κιθάρα με το χέρι γύρω στα 35-45 εκατοστά του δευτερολέπτου προς τα δεξιά. Δείτε τις κυματομορφές για βοήθεια.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Γεράσιμος

kaisos: Πολύ καλή η κιθάρα, ιδιαίτερα το δεύτερο μέρος με το ουα-ουα. Στο πρώτο μέρος έχω κάποιες μικρές ενστάσεις για την τονικότητα :) ίσως θα πηγαινε καλλίτερα σε ΛΑ ή ΡΕ πεντατονική.

BKostas: Πολύ καλό το μιξ, αν και προς το παρόν το άκουσα μόνο απο τα τρισάθλια ηχεία στην δουλιά μου. Μου άρεσαν και τα πλήκτρα, θα πρέπει να τα ανεβάσεις μόνα τους και για εμας τους υπόλοιπους :wink:

gerasimos: οκ, με τους χρονισμούς, το θέμα θεωρειται λήξαν.

Καλημέρα σε όλους :)

Στα "downloads" θα βρείτε ολα τα tracks μου.

Στη διάθεση σας για ότι θελήσετε.

Kaisos: Και εγώ πιστεύω ότι το πρώτο μέρος σου θέλει αλλαγή.

Angelos - Gerasimos: ΟΚ με το χρονισμό και εγώ. Δεν είμαστε και robots !

Ισα ισα που στην αρχή αυτή η μικρή διαφορά δίνει "κάτι" στο κομμάτι :wink:

Κώστας

Καλημέρα σε όλους :)
Kaisos: Και εγώ πιστεύω ότι το πρώτο μέρος σου θέλει αλλαγή.

Κώστας
μη με χτυπάτε εκει που πονάω.....

απάντησα πιο πάνω... για ποιο λόγο είχα το πρόβλημα, τώρα όταν αδειάσω θα το δουλέψω μαζί με τη συνέχεια.

το κομμάτι πάντως πάει προς cake με τα μέχρι στιγμής...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back