Νομίζω ότι υπάρχει μια ανισορροπία μεταξύ της κάσας και του ταμπούρου' date=' με την πρώτη να προβάλεται πολύ έντονα. Ισως επειδή εμένα μου αρέσει το ξεκάθαρο χτύπημα του ταμπούρου.[/quote']
Ναι, προβάλλεται έντονα, δεν ξέρω πόσο έντονα, γιατί και το μπάσσο είναι αρκετά...μπάσσο, αν και νομίζω ότι είναι θέμα του πως δένει με το μπάσσο. Εκεί έχω κολλήσει κι'εγώ. Δεν ξέρω πάλι...
Γιατί λες ότι δεν βοηθάει που τα τύμπανα ήταν σε δύο κανάλια ? Συνήθως γράφονται μονοφωνικά ?
Όχι! ίσα-ίσα' date=' θέλεις πολλά κανάλια για τη drums. Κοίτα, για να "δέσει" η μπότα με το μπάσσο, είναι καλό να έχεις την μπότα σε ένα κανάλι μόνη της. Αυτό παρασέρνει και το ταμπούρο, που θέλει και αυτό ένα κανάλι μόνο του. Επίσης, τα πιατίνια, πλούσια σε ψηλές συχνότητες, πρέπει να σταθμιστούν ξεχωριστά με βάση και τα υπόλοιπα όργανα. ¶ρα, το 1 ή τα 2 κανάλια δεν επιτρέπουν να χειριστείς το κάθε κομμάτι της drum ανεξάρτητα.
Από την άλλη, με καλό EQing μπορείς να ξεχωρίσεις ακόμα και από 2 κανάλια την μπότα από τα υπόλοιπα, και σταδιακά, ανάλογα και το πόσο μάγκας είσαι

και ξεχωρίσεις και τα υπόλοιπα. Σίγουρα όχι 100% αλλά σε βαθμό που να τονίσεις λίγο τη μπότα, το ταμπούρο, τα πιατίνια κλπ κάπως ανεξάρτητα. Εκεί παιδεύομαι
Αυτό που έκανα λοιπόν, ήταν να τραβήξω λίγο τη μπότα για να έρθει στον όγκο του μπάσσου (...τι λέω ο άνθρωπος).
Επίσης, με μεγάλη μου χαρά, είδα ότι ανέβηκε και η μίξη του [b']bkostas[/b] για την οποία έχω να πω τα εξής:
1. Μου αρέσει ο αέρας που έχουν τα πνευστά. Συνειδητοποίησα ότι τα έχω θάψει λίγο (ίσως και επίτηδες λόγω της πληθώρας οργάνων, αλλά θα το ξαναδώ) στη δική μου μίξη.
2. Μου αρέσει επίσης που είναι χαλαρό το κομμάτι χωρίς να κουράζει (λιγότερα όργανα, πιο συγκεκριμένα).
3. Το timing drums-μπάσσου όμως δεν έχει κάτσει καλά, ακούγεται λίγο κουνημένο.
Ωραία!
Γεράσιμος