- Πόντοι
- 16
Και παλι δεν απαντας στο πως και δεν πουλαει κανεις μουσικα προγραμματα πουθενα??? Μηπως γιατι κανεις δεν τα εχει αυθεντικα?messalion είπε:Το προβλημα (με την δικη μου τοποθετηση) προκυπτει απο το οτι δεν αναφερθηκαν οι εκδοσεις. Αν αναφεροντουσαν να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εκανα το παραπανω σχολιο.
Σε πληροφορω ομως οτι 99,9 % οταν ενα θεμα ξεκιναει οπως το ξεκινησε ο Dark Oblivion καταληγει σε κλειδωμα για τον λογο που ανεφερα και αρχικα.(Οτι δλδ απαγορευεται η συζητηση για πειρατικο υλικο)
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι με το να μπαινεις στον υπολογιστη σου 1 ωρα και να κανεις "download μια κιθαρα" ειναι το ιδιο......τοτε παω πασο.....
Και δεν χρειαζομουν πληροφοριες/γνωμες/συμβουλες για συγκεκριμενες εκδοσεις. Αλλα γνωμη στο αν εβαζα γενικα πολλα DAW μαζι αν θα υπηρχε προβλημα. Λαθος μου μαλλον που το εκανα ονομαστικο το θεμα...
@Superfunk : τα εχω ολα αυτα που προαναιφερα, και τα δουλευα και παλιοτερα. Αλλα δεν τα ειχα ολα μαζι σε ενα pc. Ειχα ενα pc και δουλευα τοτε μονο το Cakewalk. Το Cubase το 'μαθαιναμε' στο ωδειο και το δουλευα και στον φιλο μου.
Επειδη το ειχα παρατησει το θεμα με την κιθαρα και κτλ κτλ... προσφατα οργανωσα τον εξοπλισμο μου. Πηρα κονσολιτσα ,πηρα μονιτορς , και εκτως απο το καλο μου Pc οπως ειπα ειχα και ενα pc να καθεται και σκεφτηκα να τα ριξω ολα εκει να πειραματιστω.
Απλα απο τοτε εχουν βγει πολλα plugins και θελω να τα δουλεψω και στα δυο μαζι να δω λειτουργειες,συμβατοτητες,κολληματα... και κτλ κτλ.