Some alternate aspects of Eurovision...

Κάποιος που άκουγε από μικρός YES, καλή ώρα όπως εγώ

α,απο εκει το επαθες...παλι καλα να λες που εισαι ζωντανος (εμενα αν μου βαλεις Yes να ακουσω θα αΦτοκτονισω αμεσΟσ κσι με συνοπτικας διαδικασιας) 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
α,απο εκει το επαθες...παλι καλα να λες που εισαι ζωντανος (εμενα αν μου βαλεις Yes να ακουσω θα αΦτοκτονισω αμεσΟσ κσι με συνοπτικας διαδικασιας) 

Είσαι μικρός ακόμα φίλος, θα σιάξεις αργότερα...?

Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι όλα σχεδόν τα μαγαζιά παίζουν μουσικές με τις οποίες μεγάλωσα και εγώ.

Δεν μιλάω για μαγαζιά εξειδικευμένα που απευθυνονται σε μεγαλύτερους σε ηλικία ή κάτι τέτοιο αλλά γενικά σε μαγαζιά που μαζεύεται πιτσιρικαρία.

Είχε ένα roof party πρόσφατα απέναντι από το σπίτι μου και ήταν μαθητές λυκείου (κάποιο φροντιστήριο έκανε πάρτυ, για λυκειοπαιδα μαθητές) και τα τραγούδια ήταν επίσης τα κλασσικά ελληνάδικα που ακούγονταν όταν και εγώ σαν εικοσάρης πήγαινα σε ελληνάδικα πριν 20 χρόνια. Τα ήξερα σχεδόν όλα που έπαιζε ο dj. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε τουριστόμπαρα που πάει η πιτσιρικαρία να ξεσαλώσει αλλά και το βλέπω ο ίδιος σε μέρη που εργάζομαι ως μουσικός.

Δηλαδή αυτό το ''ο παππούς μου θεωρούσε άθλιο αυτό που άκουγε ο πατέρας μου ο οποίος θεωρεί άθλια αυτά που ακούω εγώ'' δεν νομίζω ότι ισχύει πια. Ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει το εξής φαινόμενο, τα παιδιά να γουστάρουν την μουσική των γονιών τους και να πηγαίνουν μαζί σε συναυλίες των Maiden ξερω 'γω.

Δηλαδή αυτό το ''ο παππούς μου θεωρούσε άθλιο αυτό που άκουγε ο πατέρας μου ο οποίος θεωρεί άθλια αυτά που ακούω εγώ'' δεν νομίζω ότι ισχύει πια. Ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει το εξής φαινόμενο, τα παιδιά να γουστάρουν την μουσική των γονιών τους και να πηγαίνουν μαζί σε συναυλίες των Maiden ξερω 'γω.
Θεωρώ άθλια αυτά που ακούν οι θυγατέρες μου

εκΣο παμαι καλλα
H μνα-ρα με το τραγούδι της Αυστρίας που πάτωσε στον διαγωνισμό, είναι πολύ πιο ψηλά. 

Βέβαια αν το ίδιο τραγούδι το έλεγε ένα αξύριστο αντροειδές με ψηλοτάκουνα τότε θα φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις στην ευροβύζιον.

Βέβαια αν το ίδιο τραγούδι το έλεγε ένα αξύριστο αντροειδές με ψηλοτάκουνα τότε θα φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις στην ευροβύζιον.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το "αντροειδές" μπορεί να είναι και αξύριστο και ξουρισμένο κόντρα και με 12ποντο και ξυπόλυτο.Γενικά μπορεί να είναι και να τραγουδάει ό,τι θέλει χωρίς τη δική σου ή τη δική μου έγκριση,όπως και δικαιούται να έχει όση απήχηση μπορεί.

...Αν δεν το καταλαβαίνεις,μη σκας.Απλά κάνεις στην άκρη και το απολαμβάνεις.

Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι όλα σχεδόν τα μαγαζιά παίζουν μουσικές με τις οποίες μεγάλωσα και εγώ.

Δεν μιλάω για μαγαζιά εξειδικευμένα που απευθυνονται σε μεγαλύτερους σε ηλικία ή κάτι τέτοιο αλλά γενικά σε μαγαζιά που μαζεύεται πιτσιρικαρία.

Είχε ένα roof party πρόσφατα απέναντι από το σπίτι μου και ήταν μαθητές λυκείου (κάποιο φροντιστήριο έκανε πάρτυ, για λυκειοπαιδα μαθητές) και τα τραγούδια ήταν επίσης τα κλασσικά ελληνάδικα που ακούγονταν όταν και εγώ σαν εικοσάρης πήγαινα σε ελληνάδικα πριν 20 χρόνια. Τα ήξερα σχεδόν όλα που έπαιζε ο dj. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε τουριστόμπαρα που πάει η πιτσιρικαρία να ξεσαλώσει αλλά και το βλέπω ο ίδιος σε μέρη που εργάζομαι ως μουσικός.

Έτσι νομίζω και εγώ, δεν κάνει πια κύκλους η φάση, η μουσική φθίνει από τα μέσα του 2000ς και μετά

Θεωρώ άθλια αυτά που ακούν οι θυγατέρες μου

εγώ δεν έχω παιδιά αλλά ο πατέρας μου με τον αδερφό μου ακούνε ακριβώς τα ίδια (Λοϊζο, εντεχνολαϊκά) αλλά και το classic rock του αρέσει που ακούω εγώ (άκουγε και αυτός μικρός)

ο πεθερός μου όπως και η κόρη του είναι φανατίλες Springsteen αλλά και Thunder - Guns n Roses - Def Leppard κτλ κτλ και έχουν πάει σε πολλά λάιβ μαζί ενώ ο πατριός-πεθερός είναι φανατικός με Marillion-Genesis (παλιούς) και όποτε πάω σπίτι τους στο UK μου βάζει dvd και βλέπουμε παρέα

https://www.noiz.gr/uploads/monthly_2024_05/image.png.59b8e3c3991e236140e3597a45441cfa.png

To viral top 50 του Spotify που αναφερθηκε παραπανω και οτι μπηκε η Ελλαδα σε αυτο ειναι κατι σαν τις "τασεις στη μουσικη" του Youtube.

Στο "κανονικο" παγκοσμιο top 50 του Spotify δεν υπαρχει κανενα αλλο τραγουδι της Eurovision πλην των "Europapa" και "The Code".

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZEVXbMDoHDwVN2tF

Αν δεν κανω λαθος, γενικα αυτα πουν καναν καποια σχετικη επιτυχια (σε πολυ χαμηλες θεσεις βεβαια) και μπηκαν σε ευρωπαικα τσαρτς(airplay+Spotify+Youtube) ειναι μονο της Ολλανδιας,της Ελβετιας και της

Ιταλιας.

https://top40-charts.com/chart.php?cid=31&date=

Aν βεβαια ακουσει ο Καταρράκτης τα υπολοιπα τραγουδια (αυτα που κανουν δηλαδη επιτυχια στα τσαρτς και δεν ειναι της Eurovision), πιστευω πως ισως  εκτιμησει τελικα υπερ του δέοντος το τραγουδι του Ελβετου ?

Aν βεβαια ακουσει ο Καταρράκτης τα υπολοιπα τραγουδια (αυτα που κανουν δηλαδη επιτυχια στα τσαρτς και δεν ειναι της Eurovision), πιστευω πως ισως  εκτιμησει τελικα υπερ του δέοντος το τραγουδι του Ελβετου ?
Tα ακούω δυστυχώς από δω κι από κει, δεν ζω κλεισμένος σε κάνα σπήλαιο. Το ότι υπάρχουν και (πολύ) χειρότερα δεν λέει κάτι, το τραγούδι του Ελβετού παραμένει μια παιδιάστική cheesy βλακεία, μια βλακεία που απ'ότι φαίνεται θα την ακούμε όλο το καλοκαίρι παντού.?

μια βλακεία που απ'ότι φαίνεται θα την ακούμε όλο το καλοκαίρι παντού.?

να υποθέσω δηλαδής ρε πατριώτ' Καθηνιώτη, κατ εσέ σε πεδιάδες βουνά λαγκάδια και ραχούλες, 'Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλλοι, Ευοιώτες, θα έπρεπε (κατ ελάχιστον) να ακούμε τα άπαντα των Yes σε repeat (και επιμελώς μάλιστα γιατί μετά ενδέχεται να μας εξετάσεις ενδελεχώς επί της ύλης ταύτης)... ?

να υποθέσω δηλαδής ρε πατριώτ' Καθηνιώτη, κατ εσέ σε πεδιάδες βουνά λαγκάδια και ραχούλες, 'Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλλοι, Ευοιώτες, θα έπρεπε (κατ ελάχιστον) να ακούμε τα άπαντα των Yes σε repeat (και επιμελώς μάλιστα γιατί μετά ενδέχεται να μας εξετάσεις ενδελεχώς επί της ύλης ταύτης)... ?
Καλά θα ήταν, αλλά που...

Μια και τους ανέφερες, ένα κομμάτι YES έπαιζαν όλο κι όλο τις τελευταίες δεκαετίες στα μαγαζιά, και το έκοψαν κι αυτό (και καλά έκαναν εδώ που τα λέμε...?)

@Waterfall-K To like πάει στο owner..., όχι στο ότι το έκοψαν... ?

ΥΓ: Άτιμο πράγμα η τέχνη... Να έχεις γράψει ένα Tales from topographic oceans και να σε παίζουν για το owner...?

@Waterfall-K To like πάει στο owner..., όχι στο ότι το έκοψαν... ?

ΥΓ: Άτιμο πράγμα η τέχνη... Να έχεις γράψει ένα Tales from topographic oceans και να σε παίζουν για το owner...?
Κοίτα, το κομμάτι δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό των YES. Έβγαλαν φράγκα πάντως από αυτό. Το "το έκοψαν κι αυτό και καλά έκαναν" πάει στο ότι το είχαν κάψει το κομμάτι από τις επαναλήψεις τόσες δεκαετίες, μαζί και τ'αυτιά μας.? Το μόνιμο πρόβλημα με τους ανίδεους DJs, παίζουν την ίδια "κασέτα" τα τελευταία 800 χρόνια. DP - Smoke On The Water, Joan Jet - I Hate Myself for Loving You, Kansas - Dust In The Wind, Bruce Springsteen - Born In The USA, Clash - Rock The Casbah, Kiss - I Was Made For Lovin' You, Iggy Pop - The Passenger....
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!?

Βάλε βέβαια μέσα και το Hold The Line - λες και οι Toto δεν έπαιξαν τίποτα άλλο ?
Ναι, κι αυτό βέβαια, και καμιά δεκαριά άλλα. Αλλά το χειρότερο μακράν, για μένα τουλάχιστον, είναι το παρακάτω. Απλά δεν παλεύεται... ?? 

Γνωστή η ασθένεια,λέγετε θέλω να γίνω dj στην θέση του dj.Σε ένα mainstream μαγαζί,πανυγήρι,γάμο,κέντρο διασκέδασης με μπουζούκια,ραδιοφωνικό σταθμό με κατεύθυνση κ.α υπάρχουν πάντα κομμάτια που θα παίζονται για πάντα.Δεχτείται το κάποια στιγμή να περνάτε καλά χωρίς να τρελαίνεστε.

Αν ζητούσε ένα απο αυτά η κυρία που συνοδεύεστε και σας έλεγε ο dj,η το μουσικό σχήμα,δέν το βάζω/παίζω γιατί το έχω βαρεθεί,θα ήταν καλύτερα?

Υπάρχουν εξιδεικευμένα μαγαζιά,events οπου εκεί υπάρχει λόγος να μην μπούν overplay κομμάτια.Για δείτε τριγύρω σας,είστε μέσα σε ένα απο αυτά?

Κανονικά, όχι πώς βγαίνω βέβαια, αλλά η μουσική πρέπει να καταργηθεί στα μαγαζιά.

Σε ένα καφέ που πάω και φυσικά γνωρίζω τους ιδιοκτήτες, όταν δεν έχει κόσμο τους λέω "δεν το κλείνεται τώρα αυτό , που μου έχει πάρει το κεφάλι" (και παίζει και συντηρητικά πράγματα) ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είπαμε,οχι και ετσι,απλά η βραδια σε εναν σωστο επαγγελματία που κοιτάει κάτω οταν παίζει και δεν είναι σαν τον αγαπητό τσιαντακη που κατεβαζε το κεφαλι και ετρεχε μεχρι να τελειώσει το γήπεδο και φωνάζαμε όλοι,δώστη Νικόλα,σέντρα,μεχρι να μας σκάσει,εξαρτάται και απο τον κόσμο απο κάτω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back