- Πόντοι
- 16
J, δεν νομίζω να υπάρχει ψυχή που να έχει ασχοληθεί με μουσική και να μη γνωρίζει για το gearslutz. Αλλά το φανερό είναι ότι εκεί συχνάζουν εκτός απο χομπίστες και μουσικοί παραγωγοί, πάρα πολλοί mixing/mastering μηχανικοί επαγγελματίες (και μου δώθηκε και η ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς θρύλους εξαιτίας αυτού). Στο forum αυτό, οι επαγγελματίες σπανίζουν (αν και εννοείται πως υπάρχουν μπόλικοι) και η πλειονότητα του κοινού είναι χομπίστες, ή αν ενοχλεί ο όρος, δεν έχουν ως βασική τους επαγγελματική απασχόληση κάποιο πεδίο της μουσικής.jmone είπε:εγώ δεν έχω παίξει καμια απ τις 2 αλλά μπορώ να υποδείξω κάποια forum
που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τα έχουν χρησιμοποιήσει και τελειώνει
εκεί το θέμα όλες οι υπόλοιπες μπαρούφες είναι περιττές
ας μιλήσουμε για κουρδισμένα ξύλα ξανά και ξανά, ποια κιθάρα
έχει κλανκ τουανγκ και άλλα περίεργα ηχάκια και ποιο πετάλι
κάνει για metal αφού μέχρι εκεί φτάνουμε και δεν το βαριόμαστε
το ίδιο και το ίδιο σκηνικό αντί για forum μουσικής τεχνολογίας
έχουμε γίνει κιθαροφόρουμ
και επειδή βαρέθηκα να λέω τα αυτονόητα
www.gearslutz.com
Δεν είναι τυχαίο που θεωρούμε high-end κάτι που κάνει πάνω απο 300 ευρώ, λες και είναι ξέρω γω απίστευτα χρήματα

Προσωπικά έχω δουλέψει μερικές ώρες με ssl mixing desk (και αυτό επειδή ήμουν υπερτυχερός και είχα γνωριμίες στο εξωτερικό), όμως η έλλειψη εμπειρίας με άλλα μηχανήματα, δεν μου επιτρέπει να πετάω πιπ...., όπως βλέπω να συνηθίζεται πλέον (βλ. οποιοδήποτε thread όπου συγκρίνονται daw και ποιότητες export).