- Πόντοι
- 38
Tα γνωστα ,
ψηφιστε και πειτε την γνωμη σας για την ηχογραφηση και γενικα για οτι θελετε...
ψηφιστε και πειτε την γνωμη σας για την ηχογραφηση και γενικα για οτι θελετε...
Oxi εχω ποσταρει μεσα στο βιντεο τις ακριβεις ρυθμισεις αν θες να δεις...thanos7string είπε:O Mesa χαλαρα στο συγκεκριμενο βιντεο για μενα. Περισσοτερο ογκο και πιο γεματος ηχος. Τα +50βατ μαλλον βοηθανε σε αυτο νομιζω. Btw ειναι και οι δυο στα ιδια settings στο EQ?
φιλε μου αν θες ψηφισε κιολας για να βγει ενα τελικο συμπερασμα...soldano
HeathenMV είπε:Soldano ψήφισα, ακούγεται πιο ζεστός και τον προτιμώ.
Αν και τον αδικείς λίγο στη μίξη σε σχέση με τον boogie.
Παιδια ετσι γραφει ο ενισχυτης λαμβανομενου υποψη του εξοπλισμου μου... Μια κλασικη ρυθμιση χρησιμοποιησα η οποια ακουγοταν πολυ ωραια εκτος ηχογραφησης... Στην ηχογραφηση εγραψε ετσι.Ασχετα με τις ρυθμισεις εχεις τον mesa στον θεο σε σχεση με τον soldano στη μειξη. :-\
Τα γκαζια παντα ξεγελανε
Λοιπον ψηφιζω το πορτοκαλι μπλουζακι και την καρεκλα! ;D
Ψηφισε mesa λοιπον και ας σε ποναει ;D ;DΣτο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κλιπ ακουγεται καλυτερα ο mesa.
Ωστοσο δεν ειναι καθολου ενδεικτικο του soldano καθως εχει υπερβολικα μπασσα και τενεκεδιζει λιγο λογω του πεταλιου.
mesa στο συγκεκριμενο...
Πρεπει να φτιαξω εγω ενα κλιπ με το soldano τελικα...
Ναι ρε συ...σαν ΚΝΙΤΟΜΕΤΑΛΛΑΣ εισαι... ;D....κριμα τοσο ωραιο παιδι... ;DΤόσους ενισχυτές έχεις αγοράσει, ξυραφάκια δεν έχεις να πάρεις;
Θα του πηγαινε μπασιστας εεε? ;DSuperfunk είπε:Ναι ρε συ...σαν ΚΝΙΤΟΜΕΤΑΛΛΑΣ εισαι... ;D....κριμα τοσο ωραιο παιδι... ;D
Δεν γινεται να βαλω τις ιδιες ρυθμισεις διοτι ο σολντανο ειναι πιο κεντραρισμενος στα μεσσαια ενω ο boogie πιο μπασοπριμος... Οπως ειπα και στον γερασιμο η συγκεκριμενη ρυθμιση του σολντανο ειναι μια κλασσικη ρυθμιση που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι σολντανοκατοχοι στο youtube , επειδη ομως ξερω οτι αυτο δεν λεει και πολλα , για τα δικα μου αυτια αυτος ο συγκεκριμενος ηχος του σολντανο μου αρεσε περισσοτερο σε σχεση με καποιους αλλους που δοκιμασα...immortalx είπε:Αν και μου αρεσουν και οι δυο, ψηφιζω Soldano. Εχει ωραιο ογκο και δεν φαινεται να λασπωνει ακομη και με το bass ανεβασμενο. Αν τα levels τους ηταν παρομοια θα κερδιζε ποντους σιγουρα!
+1immortalx είπε:Αν και μου αρεσουν και οι δυο, ψηφιζω Soldano. Εχει ωραιο ογκο και δεν φαινεται να λασπωνει ακομη και με το bass ανεβασμενο. Αν τα levels τους ηταν παρομοια θα κερδιζε ποντους σιγουρα!