Τυλιχτές είναι οι 3 μπάσσες χορδές :wink:ΤΙ εννοείτε με την τυλιχτή; Πίτα είναι; 8O
Τα βαριά σετ απο 13άρες και πάνω την έχουν τυλιχτή πάντωςΑ και καλά που έχουν σύρμα γύρω γύρω! Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι ήταν νέα μέθοδος κουρδίσματος!![]()
Τα βαριά σετ απο 13άρες και πάνω την έχουν τυλιχτή πάντωςΑ και καλά που έχουν σύρμα γύρω γύρω! Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι ήταν νέα μέθοδος κουρδίσματος!![]()
O SRV έπαιζε με 13άρες(ατύλιχτη σολ όμως)κουρδισμένες μισό τόνο κάτω.Καλά και τί τις κάνετε τόσο χοντρές χορδές; Σε μένα οι 11 μου είναι υπερβολή και γιαυτό χρησιμοποιώ 10ρες! Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη που τις απαιτούν;
Και δεν παίζει πρόβλημα από την ισχυρή τους τάση στο μπράτσο;O SRV έπαιζε με 13άρες(ατύλιχτη σολ όμως)κουρδισμένες μισό τόνο κάτω.Καλά και τί τις κάνετε τόσο χοντρές χορδές; Σε μένα οι 11 μου είναι υπερβολή και γιαυτό χρησιμοποιώ 10ρες! Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη που τις απαιτούν;
Επίσης τις χρησιμοποιούν nu-metal μπάντες για βαριά κουρδίσματα :wink:
Δεν υπαρχει τετοιος πινακας για απλα υπαρχουν τα Truss Rods τα οποια σου επιτρεπουν να χρησιμοποιησεις οτι χορδη θελεις (σε λογικα βεβαια πλαισια μη πας και βαλεις 045-0120 :lol![]()
οχι 011-049 εβαλες. (οι 045-0120 ειναι μπασου..) :lol:
Μπα κανένα!!Ο SRV και όχι μόνο αυτός καβαλούσε το μπράτσο της Fender kai o ίδιος και δεν καταλάβαινε η κιθάρα τίποτα :lol: :lol:Και δεν παίζει πρόβλημα από την ισχυρή τους τάση στο μπράτσο;O SRV έπαιζε με 13άρες(ατύλιχτη σολ όμως)κουρδισμένες μισό τόνο κάτω.Καλά και τί τις κάνετε τόσο χοντρές χορδές; Σε μένα οι 11 μου είναι υπερβολή και γιαυτό χρησιμοποιώ 10ρες! Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη που τις απαιτούν;
Επίσης τις χρησιμοποιούν nu-metal μπάντες για βαριά κουρδίσματα :wink:
Δεν ξέρω αλλά προτιμώ την 7χορδή μου για τέτοια! 'Ισως και να είναι λάθος δεν ξέρω!