- Πόντοι
- 638
Hey, muscular boy.blue είπε:Δεν θα ήταν κομψό εκ μέρους τους να συμπεριφερθούν διαφορετικά.
Μια κόπια και για μένα παρακαλώ στου Μάικ.
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Hey, muscular boy.blue είπε:Δεν θα ήταν κομψό εκ μέρους τους να συμπεριφερθούν διαφορετικά.
Θα πρέπει να έρθουν με φορτηγό τελικά στου Mike's! ;DThe Genius Loci είπε:Hey, muscular boy.
Μια κόπια και για μένα παρακαλώ στου Μάικ.![]()
ωχ.. να το προσέξεις αυτό...JohnyOh είπε:υγ. Προσωπικό αγαπημένο το Personnel..
ευχαριστούμε πολύ Γιάννη!εύθραυστες και προτώτυπες μουσικές που με έκαναν πραγματικά να ξεφεύγω.. Και πάλι μπράβο!
Νομίζω πάντως το toy-rock πρέπει να το κρατήσετε Μίλτο.
Κλασσικό πρόβλημα. Αναγκαίο κακό η ταμπέλα.WrTsXxx είπε:Και με αφορμή αυτό, θέλω να θέσω θέμα προς συζήτηση:
Γενικώς δε μ αρέσουν οι ταμπέλες, αλλά με αφορμή το ανέβασμα του δίσκου στο bandcamp έχουμε προβληματιστεί πολύ στο τι "ταμπέλες" {tags} πρέπει να βάλουμε ώστε να μας εντοπίσει και να μας ακούσει όποιος ενδιαφέρεται για μουσικές όπως η δικές μας.
Θα ήθελα λοιπόν, προτάσεις από εσάς που ακούσατε ή όταν ακούσετε το δίσκο. Πως θα ονομάζατε εσείς το στυλ που κατατάσσεται; Με τι keywords θα το αναζητούσατε στο χάος του διαδυκτύου;
Κι εγώ ζηλεύω πολύ τις μουσικές σου.neeq είπε:Μπορω να πω οτι ζηλευω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Θα ηθελα κι εγω να βρω μουσικους να καναμε κατι αναλογο, ή να ημουν Αθήνα και να σας φορτωνομουν με το ζόρι.
Το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρον ειναι να βαλω μια δωρεαν κοπια στο mp3 μου για τις απαλευτες ώρες της θητειας (μιας και δεν υπαρχει καρτα με υπολοιπο) και να συνεχίσω να ζηλεύω ελπιζοντας να βρω καποτε τετοιους μουσικους να συνεργαστω στο μελλον.
Οριστε... αυτο ειναι το ειδος! Αυτο θα απαντατε οταν σας ρωταν τι μουσικη παιζετε! ;D (δεν νομιζω να ακουγεται ψωνισμενοAlchemist είπε:διεστραμμένος ρομαντισμός... Γλυκιά διάθεση που θυμίζει ρετρό καταστάσεις και "πειραγμένες" πινελίες, όλα δεμένα πάνω σε υπέροχες μελωδίες.
κανείς δεν θα το κάνει...φοβούνται μήπως τους δείρει ο Blue...WrTsXxx είπε:Περιμένω τους τολμηρούς που θα αναφέρουν χωρίς δισταγμούς τα “αρνητικά” του δίσκου.
Οι προλαλήσαντες με κάλυψαν με τα σχόλιά τους για την εξαιρετική,πραγματικά,προσπάθειά σας.WrTsXxx είπε:Θα ήθελα λοιπόν, προτάσεις από εσάς που ακούσατε ή όταν ακούσετε το δίσκο. Πως θα ονομάζατε εσείς το στυλ που κατατάσσεται; Με τι keywords θα το αναζητούσατε στο χάος του διαδυκτύου;
Θέλεις σώνει και ντε να ακούσεις αρνητικά σχόλια? ;DWrTsXxx είπε:Περιμένω τους τολμηρούς που θα αναφέρουν χωρίς δισταγμούς τα “αρνητικά” του δίσκου.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D XOoxoxoo afto ine!Jazzjoker είπε:Τα κομμάτια σας δεν έχουν ούτε ένα blues solo ;D
ευχαριστούμε Χάρη!Haris είπε:Υ.Γ. Εξαιρετικό το CD σας!
Do yourself a favourWrTsXxx είπε:Θα με κάνεις να ψάξω να βρω τα Dark City και Syberia... είμαι περίεργος!