• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

SnoozeLoop event 1/5

Α ρε Σαμοθράκη, τι ονειρώδες show στερήθηκα για πάρτη σου... :'(

blue είπε:
Εγώ θα έλεγα δερματόδετο.
Χρυσοποίκιλτο φίλοσ! 8)

Skata hxolhpsia. O ntramer den akougotan katholou...

(Κατά τα άλλα πολύ ωραίο και ονειρικό, λίγο στα όρια του "ξυπνάω-δεν ξυπνάω"...)

Θεωρώ πως το κομμάτι αναδεικνύει το twang των Telecaster, ενώ οι χαμηλής εξόδου μαγνήτες σε συνδυασμό με τα μπρούτζινα vintage βαγονάκια πάνω στο τίμιο ξύλο, πρόσφεραν απλόχερα υψίσυχνες αρμονικές θωπεύοντας το πΣηφιακής ακρίβειας drum solo πιατινιών, αν και αναλογικό. Το μπάσο ρωμαλέο και σφιχτό έρεε σαν παραπόταμος του e-bow.

Δικός σας για πάντα... θα είμαι ο από τους από κάτω χειροκροτητές.

Δίνω άλλο ένα βίντεο {μην ανησυχείτε, δεν έχει άλλο}

Παρατηρήστε τον κιθαρίστα στο 2:48. Είναι ολοφάνερα playback...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολυ σας χαίρομαι :)

ισάξια με τον κύριο παρακάτω θα έλεγα.

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι :)

Neeq υπερβαλλεις : αμα δεν ήμασταν εμείς δεν θα υπήρχε Tiersen.

Σόρι για το bump και το spam, αλλά αξιωθήκαμε να κάνουμε κανάλι youtube και ανεβάσαμε εκεί άλλο ένα (protege). Για όποιον ενδιαφέρεται :

http://www.youtube.com/user/snoozeloop

Εδώ και κάποιες μέρες ήθελα να γράψω για σας μια ώριμη, εμπεριστατωμένη και φιλοσοφικά τεκμηριωμένη κριτική η οποία πλέον είναι έτοιμη και είναι η ακόλουθη:

Και  γ ;Dμώ!

Κανέναν με μουσικό πριόνι δεν βρήκατε; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη. (Σοβαρολογώ).

Αυτοί - και οι δύο - παίζουν μουσικό κουπί (tele). Άρα το ερώτημα ισχύει.

RayDTutto είπε:
Κανέναν με μουσικό πριόνι δεν βρήκατε; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη. (Σοβαρολογώ).
Ποιο σωστο θα ήταν το: "Αυτον με το μουσικο πριόνι δεν τον βρήκατε?" ;D

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

sfaku είπε:
ώριμη, εμπεριστατωμένη και φιλοσοφικά τεκμηριωμένη κριτική *
* ελπίζω να είναι απλή η διατύπωση για να την καταλάβουμε!  ;D

@ neeq: Ποιός είν αυτός ο άμπαλλος που μας συγκρίνεις; {μην ποστάρεις τέτοια πράματα... καρφωνόμαστε!}

Κανέναν με μουσικό πριόνι δεν βρήκατε;
βρήκαμε κάποιους αλλά δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να συνοδεύσουν τη μπάντα

τσέκαρε 2:17-2:21 του protege! άφησα το πλάνο ειδικά για σένα! χοχο

WrTsXxx είπε:
τσέκαρε 2:17-2:21 του protege! άφησα το πλάνο ειδικά για σένα! χοχο
yo.gif

;D ;D ;D

WrTsXxx είπε:
βρήκαμε κάποιους αλλά δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να συνοδεύσουν τη μπάντα

Τόσο λίγοι ε; :(

Πολύ ωραίοι! Αλλά πρέπει να σημειώσω μια εντύπωση που είχα πάντοτε: τα κομμάτια σας μου έβγαζαν πάντα μια αίσθηση του ανεκπλήρωτου, η οποία δεν έχω καταλάβει ακριβώς από πού προέρχεται. Mπορεί να πηγάζει από το ότι τα κομμάτια είναι πολύ όμορφα και ατμοσφαιρικά αλλά πάνω που το αυτί "ζεσταίνεται" και το μυαλό αρχίζει να πλάθει εικόνες αυτά τελειώνουν, ή από το ότι είναι πολύ λίγα...

RayDTutto είπε:
Εγώ μιλάω για αναλογικά πράγματα.
με κανα Θέρεμιν συμβιβαζόμαστε;  :P

τα κομμάτια σας μου έβγαζαν πάντα μια αίσθηση του ανεκπλήρωτου,
Είναι κάτι που επιδιώκουμε, ώστε ο ακροατής να θέλει να αγοράσει το φουλ άλμπουμ {όταν βγει}.

Μαρκετινίστικο κόλπο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back