• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

SnoozeLoop event 1/5

WrTsXxx

Miltos
Πόντοι
48
Μεγάλη γιορτή του πολιτισμού ετοιμάζει η κολεκτίβα των σνούζλουπ. Ένα release party με αφορμή το SnoozeLoop EP +/-, έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Ως μουσική μπάντα, με τετραμελή σύνθεση, θα αποδώσουν ζωντανά το υλικό του δίσκου, για πρώτη φορά μπροστά στο Ελληνικό κοινό με νέες, ειδικές ενορχηστρώσεις.

Οι πόρτες ανοίγουν από νωρίς{μιας και όλο το σκηνικό θα γίνει νωρίς και θα τελειώσει νωρίς} και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αυτή την πρωτομαγιά, ελάτε το βράδυ να γιορτάσουμε μαζί, στους “Αφανείς”, Αριστοφάνους 13, Ψυρρή.

www.snoozeloop.bandcamp.com

< στο παραπάνω λινκ υπάρχει ολόκληρο το EP

Ιδού η αμφισημία κυρίες και κύριοι: και εργατική πρωτομαγιά, και Κυριακή του Θωμά.

Πηγή μας, που βρίσκεται πολύ κοντά στους αντισυμβατικούς περφόρμερς των Β.Π., επιμένει πως η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία. Είναι γνωστή άλλωστε η true στάση των SnoozeLoop μέσα από τον ξεκάθαρα πολιτικοποιημένο στίχο τους.

Εξάλλου δεν επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ οι φήμες που θέλουν το γκρουπ να περνά τις άγιες ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο, στην παρέα γνωστού εφοπλιστή και bon-viveur.

Κατά τ'άλλα, καλά νά'μαστε, θα τα πούμε εκεί. ;D ;D ;D

It's a date !! 8)

Αν γίνεις και λίγο πιο σαφής σχετικά με την έναρξη του γεγονότος, θα με βοηθούσες πολύ.

Earendil είπε:
Είναι γνωστή άλλωστε η true στάση των SnoozeLoop μέσα από τον ξεκάθαρα πολιτικοποιημένο στίχο τους.
Αρα δεν θα είναι live; (κατά το αργία/απεργία)

Θα ναι jive;

Θα ναι hive;

Θα ναι Μάη(β);

Απορία μεγάλη το χω ....

:'(

Λυπάμαι που θα το χάσω, αλλά όλο και κάποιο βιντεάκι θα πάρετε να δούμε κ εμείς :)

Καλή επιτυχία!

Ναι ρε Μίλτο, define το "νωρίς" γιατί θέλω κι εγώ να 'ρθω, και θα προτιμούσα να μην τη στήσω από τις 6 το πρωί!  :D

Εύη, αφού θα είμαι κι εγώ,  θα υπάρχει επαρκές footage(αρκεί να συναινέσουν και τα παιδιά βέβαια...).

Κώστα,

Πάμε μαζί με ή χωρίς γυναίκες... ;) Γουστάρω...

Τώρα το θέμα της ώρας να λυθεί ρε παιδιάααααααααααα

Nikolas είπε:
Κώστα,

Πάμε μαζί με ή χωρίς γυναίκες... ;) Γουστάρω...

Τώρα το θέμα της ώρας να λυθεί ρε παιδιάααααααααααα
Ακριβώς επειδή είμαι για "συν γυναιξί" αλλά "άνευ τέκνοις" ρωτάω για την ώρα προκειμένου να κάνουμε τα κουμάντα μας.

Υπάρχει βέβαια και το "αχ μωρέ θα αργήσουν που να τραβιέσαι τώρα, θα ναι και βαβούρα κι εγώ βαριέμαι αλλά να τα παιδιά είναι φίλοι, άραξε καλύτερα εσύ εδώ με τα παιδιά και πετάγομαι μόνος μου"  ;D

Η καταλληλότητα του event για παρακολούθηση από παιδιά έχει πιστοποιηθεί από:

- Το χαμόγελο του παιδιού

- Την οδοντόκρεμα Ούλοντεντ

- Το φρέσκο γάλα "Φάνης"

- Τα καταστήματα "Μπάμπω"

- Την αδελφότητα "Φίτζλ"

Η καταλληλότητα του event για κυρίες (μέχρι 39 ετών), έχει πιστοποιηθεί από:

- Τα καταστήματα "Βρόντος"

- Τα καταστήματα "Καλόβωλος"

- Το γαλάκτωμα Άβρα

- Τις σερβιέτες "Πλημμύρα"

- Το αλάτι "Μπάλας"

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Dancing With The Cars, το οποίο θα παρουσιάσει η Φέτα Μακρυμπούλια, στην οποία θα επιτραπεί να θωπεύσει το αριστερό μπράτσο του Πέτρου.

νωρίς = από τις 20:30 θα είμαστε εκεί, με μπύρες και μουσικές που μας αρέσουν, και κατά τις 23:00 όλο το πράμα θα σχολάσει.

Κάπου μέσα σ όλο αυτό το διάστημα, θα ανεβούμε να παρουσιάσουμε λάηβ τα 5 κομμάτια του δίσκου.

Haris είπε:
θα υπάρχει επαρκές footage(αρκεί να συναινέσουν και τα παιδιά βέβαια...).
προφανώς και συναινούμε, το θέλουμε κι εμείς! τέτοια πράματα δε συμβαίνουν κάθε μέρα...

Πηγή μας, που βρίσκεται πολύ κοντά στους αντισυμβατικούς περφόρμερς των Β.Π., επιμένει πως η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία.
καλά ενημερωμένη βρίσκω την πηγή σας  ;)

Αχ ρε Μίλτο τι μΕ κάνεις... το πρωί της Πρωτομαγιάς αποχωριό.  >:( Αλλά μην ανησυχείς, το μυώδες έτερον ήμισύ σου σε pm μου υποσχέθηκε πως τα λεφτά της αλλαγής ημερομηνίας του εισιτηρίου θα μου τα δώσει αυτός από τις εισπράξεις της εσπερίδας σας (σου το λέω για να χαρείς και για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως :)).

Eπίσης, με μεγάλη μου χαρά μόλις είδα πως ο Φρουκσιάντε αποκάλυψε σε ένα tweet του πως το "1/5" δεν σημαίνει μόνο 1η Μαΐου, αλλά και πως θα είναι η παγκόσμια πρεμιέρα μιας μίνι τουρ πέντε εμφανίσεων του σχήματος σαν σαπόρτ στους επανενωθέντες Red Hot Chili Peppers, που εκτός της Αθήνας συμπεριλαμβάνει και ήδη sold out εμφανίσεις σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Βερολίνο και Καστανιές Εύρου.  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόλις γύρισα απο Θεσσαλονίκη και όλη η εθνική είναι διάσπαρτη με αφίσες του live... ανυπομονώ.

Για όποιον δεν πέρασε από εθνική:

SnoozeLoop_Afaneis1-5-11.jpg

WrTsXxx είπε:
νωρίς = από τις 20:30 θα είμαστε εκεί, με μπύρες και μουσικές που μας αρέσουν, και κατά τις 23:00 όλο το πράμα θα σχολάσει.

Κάπου μέσα σ όλο αυτό το διάστημα, θα ανεβούμε να παρουσιάσουμε λάηβ τα 5 κομμάτια του δίσκου.
Θε είμαι εκεί ρε βλαμμένα  :P :P. Για πείτε για την τετραμελή μπάντα? Πετύχε τελικά η κλωνοποίηση? Δύο Μίλτοι και δύο Πέτροι επί σκηνής?  8) 8) :P :P :P :P

Όχι, σοβάρα, γράψτε και για τα άλλα μέλη ρε κομπλεξικοί καλλιτέχνες...

Παρεμπιπτόντως, "σε όλο αυτό το διάστημα" μπορείτε να ανεβείτε να παίξετε όλο το σετ 4-5 φορές, να το εμπεδώσουμε.

Για σκεφτείτε το...  8)

Σας μισώ όλους  >:(

:'(

Haris είπε:
Εύη, αφού θα είμαι κι εγώ,  θα υπάρχει επαρκές footage(αρκεί να συναινέσουν και τα παιδιά βέβαια...).
Τουλάχιστον έχω εγγυημένη κάλυψη του event.

Οργάνωσε το για ζωντανή αναμετάδοση. Τι καλύτερα ήταν ο γάμος του Γουίλιαμ;

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι ο trolley έχει διασκευάσει τα έργα μου για τσέμπαλο και ότι οι χειροποίητες παρτιτούρες θα πωλούνται σε ειδικό τραπεζάκι.

[move]Προσφορά μόνο για το συγκεκριμένο event: Harilatron - light of Renaissance: 1.99/μέτρο +23%ΦΠΑ. Παύσεις προς 0.99/μέτρο+23%ΦΠΑ. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τη μείωση του Δημόσιου χρέους. [/move]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back