Πέτρο και λοιποί λούπερς εγώ προσωπικά βρίσκω το κομμάτι σας σαν τουλάχιστον 2-3 βήματα προς τα εμπρός σε πολλές κατευθήνσεις....νομίζω ότι αποκτάτε σιγά σιγά οντότητα και υπόσταση ως μπάντα....πολύ πιο ολοκληρωμενο από πολλές απόψεις....
Σε ότι αφορά την τρομπέτα νομίζω πως εσείς οι ίδιοι την αδικείτε με την κάπως μονολιθική και (σόρρυ αν ακουστεί βαρύγδουπο) επιφανειακή αρμονική προσέγγιση στην σύνθεση αυτή καθ'αυτή....στα αυτιά μου είναι ακόμη ένα εργαλείο στην ενορχηστρωτική σας παλέτα.
Και σε αυτό το κομμάτι είσαστε εξαιρετική έχετε δημιουργήσει ένα σύνολο που "ντύνει" και εξελίσει με ενδιαφέρον μια αρχική ιδέα....εκεί για εμένα σταματάενε οι φιλοφρονήσεις και αρχίζει το (καλώς εννοούμενο ελπίζω

) κράξιμο.......η αρχική ιδέα αλλά και η δύτερη κυρίως "βαλκανίζουσα" είναι τετριμένες, απλοικές και στην ουσία τους τίποτα(τηρουμένων των αναλογιών).....είναι σαν να τυλίγεις με το πιο ακριβό, όμορφο κα περίτεχνο περυτίλιγμα ένα κουτί οδοντογλυφίδες.....
Νομίζω πως τώρα που έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε αυτό το εξαιρετικό σύνολο σε ότι αφορά την ενορχήστωση (καταχραστική η χρήση του όρου αλλά anyway) και το στήσιμο ενός ηχοτοπίου και μιας πολύ καλής "σκηνοθεσίας και διέυθηνσης φωτογραφίας" είναι καιρός να δώσετε βάση στην πρωτογενή ιδέα και αν αισθάνεστε οι ίδιοι ότι μπορείτε να φθάσετε ως ένα σημείο να αναζητήσετε επειγόντως συνεργασίες.....οι διακριτοί ρόλοι δεν είναι κακό πράγμα..... υπάρχουν συνθέτες εκεί έξω που είμαι σίγουρος πως θα παρακαλούσαν για να υλοποιήσετε εσείς την δουλειά τους.
Ελπίζω να μην ακούγομαι σαν κακκιασμένος αλλά είναι κάτι που βλέπω συχνά....τρομερά ταλαντούχοι άνθρωποι να αναλώνωντε σε κύκλους γύρω από τον εαυτό τους είτε αυτοί είναι αποκλειστικά συνθέτες-δημιουργοί ανίκανοι να φανταστούν την μουσική τους πέρα από τα στενά πολλές φορές όρια του δικού τους ήδη κορεσμένου ηχητικά λόγω ενασχόλησης μουσικού μικρόκοσμου, είτε μουσικούς-εκτελεστές-"ενορχηστρωτές" με άποψη και "υπογραφή" και που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι ίσως πρέπει να μοιραστούν και να χαρίσουν την οπτική και αισθητική τους στο δημιούργημα κάποιου άλλου......get in touch with each other.