Smells like teen spirit, εντάξει;

Εντάξει ρε παιδιά εδώ,είχε κάνει ο Notis (τι ποιός Notis?!? ;)) διασκευή το Soldier Of Fortune (ΠΩΣ?!?!?)...Νομίζω ότι το επόμενο βήμα είναι Πετρέλης το Nothing Else Matters (ή οποιαδήποτε γνωστή ροκ-μεταλ μπαλάντα) κ στα Ελληνικά παρακαλώ??

Τι??να μη βάζω ιδέες?? :P

Καλά καλά δε το είπα 8)

Ησυχα ρε παιδιά. Πάρτε ανάσα.

Τραγούδησε ο Νίνο Nirvana. Και τι έγινε;

Οταν ο κάθε πανάσχετος πιάνει μια strat και βγαίνει να παίξει SRV ή Hendrix είναι εντάξει;

Δηλαδή όταν τα "ιερά τέρατα" του heavy rock προσπάθησαν να παίξουν κλασσική ήτανε εντάξει ;

ΝΑΙ, κύριοι, είναι εντάξει. Αυτό νοιώθεις (ή σου λένε, ή σε πληρώνουν) αυτό κάνεις.

Και όποιος δεν γουστάρει ΔΕΝ βλέπει MAD.

Και όποιος δεν γουστάρει ΔΕΝ πάει στη συναυλία, ΔΕΝ αγοράζει το CD.

Κι αν δεν γουστάρω Νινους και άλλες realitoBigbrotherόφατσες (που δεν γουστάρω αυτό που καλλιτεχνικά εκφράζουν γιατί προσωπικά δεν τα ξέρω και μπορεί να είναι γαμώ τα παιδιά) που λυμαίνονται τον χώρο της ελαφρολαικής νύχτας, δεν βγαίνω να λέω τι να μην κάνουν. Φλερτάρουμε επικίνδυνα με περιορισμούς ελευθερίας λόγου και έκφρασης. Και δεν κάνει.

ή πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη πιστοποίηση για να παίξεις Nirvana; (κατά την αυστηρά προσωπική μου άποψη, υπερεκτιμημένοι).

Υπάρχουν τόσα στην καθημερινότητά μας που προσβάλλουν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) την αισθητική μας που, πιστέψτε με, τι τραγουδάει ο Notis και ο Πετρέλης (όποιος και αν είναι αυτός) είναι από τα τελευταία στη λίστα μου.

haryy είπε:
Στα ηχογραφημένα καλοί είναι όλοι, ειδικά με autotune και melodyne, θεοί. Για ακούστε τον και live και μετά τα ξαναλέμε. ;)
menelae απάντησε in time ο harry...+2112 8)

Βέβαια δεν είναι μόνο για αυτό...Οι άνθρωποι είναι μεγάλες γελοιότητες από μόνοι τους. :)

Μην κελαηδήσετε οι υπόλοιποι! Προσωπικές εμπειρίες και ιστορίες γνωστών μου που έτυχε να συνεργαστούν με MAD, Τσαλίκηδες και σία. Αυτό γνωρίζω αυτό λέω ;)...

audiokostas είπε:
Ησυχα ρε παιδιά. Πάρτε ανάσα.

Τραγούδησε ο Νίνο Nirvana. Και τι έγινε;

Οταν ο κάθε πανάσχετος πιάνει μια strat και βγαίνει να παίξει SRV ή Hendrix είναι εντάξει;

Δηλαδή όταν τα "ιερά τέρατα" του heavy rock προσπάθησαν να παίξουν κλασσική ήτανε εντάξει ;

ΝΑΙ, κύριοι, είναι εντάξει. Αυτό νοιώθεις (ή σου λένε, ή σε πληρώνουν) αυτό κάνεις.

Και όποιος δεν γουστάρει ΔΕΝ βλέπει MAD.

Και όποιος δεν γουστάρει ΔΕΝ πάει στη συναυλία, ΔΕΝ αγοράζει το CD.

Κι αν δεν γουστάρω Νινους και άλλες realitoBigbrotherόφατσες (που δεν γουστάρω αυτό που καλλιτεχνικά εκφράζουν γιατί προσωπικά δεν τα ξέρω και μπορεί να είναι γαμώ τα παιδιά) που λυμαίνονται τον χώρο της ελαφρολαικής νύχτας, δεν βγαίνω να λέω τι να μην κάνουν. Φλερτάρουμε επικίνδυνα με περιορισμούς ελευθερίας λόγου και έκφρασης. Και δεν κάνει.

ή πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη πιστοποίηση για να παίξεις Nirvana; (κατά την αυστηρά προσωπική μου άποψη, υπερεκτιμημένοι).

Υπάρχουν τόσα στην καθημερινότητά μας που προσβάλλουν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) την αισθητική μας που, πιστέψτε με, τι τραγουδάει ο Notis και ο Πετρέλης (όποιος και αν είναι αυτός) είναι από τα τελευταία στη λίστα μου.
+12:5....

Για αυτό λοιπόν ας ηρεμήσουμε, ζέστες που έχουμε...

FatalV είπε:
menelae απάντησε in time ο harry...+2112 8)

Βέβαια δεν είναι μόνο για αυτό...Οι άνθρωποι είναι μεγάλες γελοιότητες από μόνοι τους. :)

Μην κελαηδήσετε οι υπόλοιποι! Προσωπικές εμπειρίες και ιστορίες γνωστών μου που έτυχε να συνεργαστούν με MAD, Τσαλίκηδες και σία. Αυτό γνωρίζω αυτό λέω ;)...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ! :) Πίστεψέ με, τα αίσχη (από πλευράς φωνητικής) στη ροκ και μέταλ μουσική δεν έχουν προηγούμενο. Στην Ελληνική σκηνή κατά μέσο όρο η κατάσταση είναι ΠΟΛΥ καλύτερη. Τουλάχιστον οι άφωνοι πάνε και κάνουν κ δυο μαθήματα αντί να λένε "έχω αντισυμβατικό στυλ" ;)

ΧΑΧΑΧΑ!!! Ποιος μίλησε για Μέταλ σκηνή; ???

Καλά εκεί κι αν υπάρχουν :)...

Εγώ μιλώ για ελληνική ''μουσική'' :). Και συγκεκριμένα για το MAD, όπου το επίπεδο της ανωριμότητας, της γελοιότητας και της χαζοχαρουμενιάς χτυπάει κόκκινο. Ας σοβαρολογήσουμε...

Πάντως ξαναλέω πως από φωνή (σε αυτό το στυλ) δεν εχω ακούσει κάποιον άφωνο ή φάλτσο.

Ούτε πρόκειται να ακούσω...

Καλα ρε παιδιά... Κατουράτε και λίγο πια.

Σιγά τον "ύμνο" που σας βεβηλώσανε. 1 κομμάτι που είναι στα όρια να ενταχτεί στην ποπ και το ξέρει και η κουτσή τρέντυ Mary.

Θα εντάσοταν ολότελα στην ποπ αν δεν είχε σόλο του κερτ που κρύβει την κουλαράμα του πίσω απο το gain, filter, autopan flanger και chorus, οπότε είναι τέχνη.

Και δεν είναι καν διασκευή. Απλώς ραπάρανε στη λούπα του. Δεν αλλάξανε τίποτα. Και ραπάρανε πολύ καλα.

Αυτό είναι διασκευή όνομα και πράμα. Οι υπόλοιποι απλώς προσπαθούν:

;D

Για εμένα οι Nirvana είναι ένα συγκρότημα που όπως και να το κάνεις με τα τραγούδια τους, που μουσικά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο, στιγμάτισαν μια γενιά είτε σας αρέσει είτε όχι.

Νομίζω λοιπόν οτι ο dg* ξεκίνησε το θέμα όχι για τις φωνητικές ικανότητες του Νίνο πάνω στο τραγούδι. Για εμέαν δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε αυτό, όπως και στις αντίστοιχες περιπτώσεις ανθρώπων που παίρνουν μια start και παίζουν srv  και hendrix δεν εξετάζουμε τις ικανότητες τους. Σχολιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο ο νίνο είπε το τραγούδι. Τι είναι αυτό το κιτσαριό που είδα στο βίντεο ρε λούστη μου, με το μπλε παντελόνι και το ασημένιο σακάκι και τα γυαλιά ηλίου. Δηλαδή για αυτόν, αυτό το ντύσιμο εκφράζει το τραγούδι που αποτέλεσε σταθμός όπως και να το κάνουμε.

Εγώ παιδιά εκεί ενίσταμαι και όχι στα φωνητικά του γιατί φωνητικά το είπε και καλά ο τύπος και έχει και καλή φωνή το παραδέχομαι.

μάλιστα,το είδαμε κι αυτό. ο νινο μια χαρά τραγούδησε (δε περίμενα να βγάλει τέτοιο ηχόχρωμα η φωνή του),οι άλλοι το ξεφτίλησαν δεόντως. ίσως να μην υπάρχει πιο σύντομο ανέκδοτο απο το : "ελληνική rap"  :P

johnnyk είπε:
ίσως να μην υπάρχει πιο σύντομο ανέκδοτο απο το : "ελληνική rap"  :P
Υπάρχει ισάξιο:

"ελληνικό ροκ"

και ένα λίγο μεγαλύτερο:

"ελληνικό μεταλ"

;D ;D

lambrosgg είπε:
Υπάρχει ισάξιο:

"ελληνικό ροκ"

και ένα λίγο μεγαλύτερο:

"ελληνικό μεταλ"

;D ;D
επιμένω ,"ελληνικό rock" =12 χαρακτήρες  :P

lambrosgg είπε:
Καλα ρε παιδιά... Κατουράτε και λίγο πια.

Σιγά τον "ύμνο" που σας βεβηλώσανε. 1 κομμάτι που είναι στα όρια να ενταχτεί στην ποπ και το ξέρει και η κουτσή τρέντυ Mary.

Θα εντάσοταν ολότελα στην ποπ αν δεν είχε σόλο του κερτ που κρύβει την κουλαράμα του πίσω απο το gain, filter, autopan flanger και chorus, οπότε είναι τέχνη.
καλως ή κακως προκειται για ενα απο τα κομματια που αλλαξαν την μουσικη, αρα οντως ειναι "υμνος" (μας αρεσει ή οχι). απλως καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν 16 χρονια μετα.. κακο δικο τους  ;)

οντως ειναι ποπ κομματι αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την κουλαμαρα ή μη. και οι beatles pop ηταν. θεωρεις τον χαρισον κουλο κιθαριστα  ;D ;

εγω παντως ξερω για τον κερτ οτι με επαιζε με 2 (αντε καμια φορα με 3 δαχτυλα), ενα ξεσκισμενο twin reverb που δουλευαν ουτε οι μισες λαμπες, και επαιζε στα lives κυριως με μεξικανικες strat. και καταφερνε να βγαζει ηχο με ολα αυτα τα "λαθη", ακομα και οταν ηταν off tune:

http://youtube.com/watch?v=MG2aD2xhL-A

αυτο γινεται για εναν μονο λογο: καποιοι ανθρωποι εχουν ιδιαιτερη επαφη με τη μουσικη. μεσα σε αυτους ηταν κ ο κομπέιν. και αυτο λυπαμαι αλλα δεν μπορεις να το αποκτησεις αν δεν το εχεις μεσα σου.

και 19... χρονια σε ωδεια να εχεις περασει, και 100 φορες "καλυτερος" του και λιγοτερο κουλος να εισαι.. λιγη σημασια εχει  ;)

συγνώμη ήχος ήταν αυτός? Εγώ μετά το πρώτο λεπτό το έκλεισα δεν άντεξα την φασαρία.

orbital είπε:
αυτο γινεται για εναν μονο λογο: καποιοι ανθρωποι εχουν ιδιαιτερη επαφη με τη μουσικη. μεσα σε αυτους ηταν κ ο κομπέιν. και αυτο λυπαμαι αλλα δεν μπορεις να το αποκτησεις αν δεν το εχεις μεσα σου.
Κάτι σαν "με ειδικές ανάγκες" δηλαδή? Επειδή ο κομπειν ήθελε να έχει μια ιδιαίτερη επαφή με τη μουσική σημαίνει ότι έκανε και καλή μουσική?

Η μια επιτυχία που μπορεί να άλλαξε τη μουσική όπως λες και εσύ δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί να ήταν απλώς τυχαίο.

και 19... χρονια σε ωδεια να εχεις περασει, και 100 φορες "καλυτερος" του και λιγοτερο κουλος να εισαι.. λιγη σημασια εχει  ;)
Γιατί? Επειδή δεν είναι κάποιος άλλος στη σκηνή? Εγώ το βλέπω σαν αρνητικό αυτό και όχι σαν υπεροχή του κομπειν και οποιαδήποτε άλλου κομπειν.

Να σημειώσω ότι δεν έχω τίποτα με τον κύριο, ούτε τους Nirvana. Το συγκεκριμένο τραγούδι το έχω και στο τσινητό μου.

Παιδιά,

Καινούριος που είμαι να ρωτήξω κάτι τις: Τι είναι τούτο με τα ωδεία και με το ωδείο το γνωστό των Νοτίως προαστίων; Ντε καταλαβαίνει... σορρυ...

Το παραπάνω, μπράβο στον Κερτ που το διόρθωσε χωρίς να κόψει το κομμάτι, μπράβο στη μπάντα που συνέχισε. Ο καθένας με τις αντοχές του και τις ανοχές του νομίζω.

Αυτό που έχω να πω εγω είναι κρίμα που το Big brother δεν έχει γίνει τσόντα, όπως στη Γερμανία. Καλύτερο θα ήταν έτσι... ;D

gate4a_jpg.jpg

Η εξίσωση όμως είναι απλή.

Είδα MAD

Είχα ανοιχτή την τηλεόραση

Ημουν μέρος της στατιστικής τηλεθέασης

Αρα ο Νίνο έχει πέραση

Αρα ο Νίνο πουλάει

Αρα θα τον ξαναφάνε στη μάπα.

Οσοι βλέπουν MAD.............

Παρεπιπτόντως, όταν οι (αντεναμηνπω) Γκαζερόζες βογγάγανε με χαζό (κατ΄εμέ) τρόπο (και καλά κάνανε για τους δικούς τους λόγους) πάνω στο Knocking on Heaven's door δεν άκουσα κουβέντα.

Και ναι, παρεπιπτόντως ο Dylan ούτε για να σώσει την ζωή του δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει καλά ή να παίξει καλή κιθάρα (άσε που δεν ψιλοβλέπεται). Αλλά το πε (στη ταινία ειδικά) όπως κανείς άλλος και είναι Αρέσει δεν αρέσει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Γιατι δεν είναι μόνο η τεχνική.

Είναι αυτό το je ne sais quoi βρε παιδί μου.

Που αμήχανα το ονομάσαμε Rock.

Nikolas είπε:
Το παραπάνω, μπράβο στον Κερτ που το διόρθωσε χωρίς να κόψει το κομμάτι, μπράβο στη μπάντα που συνέχισε. Ο καθένας με τις αντοχές του και τις ανοχές του νομίζω.
Δεν είναι σχολική εορτή να επαινούμε τέτοια πράγματα (αν και ούτε σε σχολική γιορτή δεν βγαίνεις να κουρδίσεις ενώ παίζεις).

Το να μην έχεις 1ον το ήθος 2ον το μυαλό 3ον και βασικότερο το ΣΕΒΑΣΜΟ σε αυτούς που σε ακούνε (παρόλ αυτά) και βγαίνεις και κουρδίζεις ενώ παίζεις το κομμάτι με σκατά ήχο και παίξιμο για μένα είναι απαράδεκτο.

Όταν πάλι αυτό γίνεται πιο σεβαστό απο το να παίζει ένας σοβαρός μουσικός ΑΣΧΕΤΩΣ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ (έλεος με αυτή τη μ@λ@κι@ πια) που έχει κάνει την πρόβα του και κάνει ΣΥΝΑΥΛΙΑ και όχι την προσωπική του κ@βλ@, τότε νομίζω ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Όντως είχε μια "ιδιαίτερη επαφή" με τη μουσική. Σεξουαλική μάλιστα και με τάσεις βιας.

Βρώμα εφηβείας

πολλές βλακώδεις ρίμες

κακή διασκευή

το παραπάνω χάικου αποτελεί ευγενική χορηγία του γράφοντος

Εγω παντως, το μονο που εχω να πω ειναι πως το να βλεπω εναν σκυλα καραγκιοζη, που την ειδε (δεν την ειδε βασικα, τον βαλαν να την δει και να μην το ξεχναμε-star system βλεπεις..) ενα βραδυ ροκας, να παιρνει μια τελεκαστερ και να βγαινει να τραγουδησει playback μαζι με μια γαματη μπαντα της Θεσσαλονικης η οποια πουληθηκε οπως τοσες αλλες στο MAD, ενα τετοιο τραγουδι-υμνο και συνυφασμενο ουσιαστικα με ενα ολοκληρο μουσικο κινημα, πραγματικα βιαζει βαναυσα την αισθητικη μου. Δεν ειναι θεμα cliche και κολληματος-οταν ειχα ακουσει προ καιρου την διασκευη των pro sinners μου αρεσε πολυ, αλλα το να το ακους υπο αυτες τις συνθηκες ειναι τουλαχιστον εμετικο.  Οπως οι "rockαδες", οι "grungαδες" η τελοσπαντων βαλτε  οτι ταμπελα θελετε δεν βγαινουν να τραγουδησουν "Επιρρεαστηκα-Σπαστηκα" και τα λοιπα, ετσι δεν μου αρεσει αυτο το Θεαμα. Δεν ξερω πως αλλιως να το πω..Το οτι εγω δεν θεωρω αυτο το πραγμα Τεχνη, δεν αποκλειει το οτι για καποιους αλλους αποτελει την επιτομη της Τεχνης. Απλα, πως να το κανουμε, ολη αυτη η φαση ειναι καπως σαν τον Λουμιδη: Εκαστος στο ειδος του.

Bloody να περιμενεις το εξωδικο σου.

deadendmind είπε:
πραγματικα βιαζει βαναυσα την αισθητικη μου.
Η λύση είναι απλή: Μην το δεις. Η αν πέσει το μάτι σου, κλείστα γρήγορα!  ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back