Smells like teen spirit, εντάξει;

exarhos είπε:
Σοβαρα το λεω. Σας τη χαλαω αλλα οντως μαρεσουν στοιχεια απο τις ενορχηστρωσεις μερικων κομματιων και η φωνη. :-\
Κανείς δεν είναι τέλειος! (just kiddin'  ;D)

Πάντως όταν είχε πει το wake me up when september ends το είχε πει αξιοπρεπώς. Από τον άλλον τον απαράδεκτο τον Νίκο Μίχα δηλαδή......... έτη φωτός μπροστά. Αν και το ΜΟΝΟ που μου άρεσε από αυτά που έκαναν πέρσι ήταν αυτό που έλεγε η Σοφία Στρατή που ήταν πολύ καλή διασκευή κατά τη γνώμη μου (ΔΕΝ κάνω πλάκα).

exarhos είπε:
Σοβαρα το λεω. Σας τη χαλαω αλλα οντως μαρεσουν στοιχεια απο τις ενορχηστρωσεις μερικων κομματιων και η φωνη. :-\
δεν μας χαλάς τπτ φίλε μου,ίσα ίσα........

κοίτα,όντως μπορώ να πώ οτι και μένα μου 'αρέσουν' 2,3 κομμάτια του-ούτε καν τίτλους δεν ξέρω-...και η φωνή του ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.......αλλά...γιατί δεν μένει εκεί το παληκάρι...και ο οποιοσδήποτε απο την δικιά τους 'φάση'?!Αυτό είναι το θέμα!

menelaos είπε:
Πάντως όταν είχε πει το wake me up when september ends το είχε πει αξιοπρεπώς.
Ναι ρε φίλε,αλλά......τον βγάλανε όλες οι.... 'εκπομπές' τον μεγαλύτερο ροκά που υπάρχει και καλά!!!!!θυμάσαι?!Ενώ απλά είχε τραγουδήσει συμπαθητικά....

Το smells like teen spirit το έχει κάνει διασκευή και η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish.

Φυσικά όταν το άκουσα δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν αυτό το κομμάτι γιατί η διασκευή ήταν ΑΘΛΙΑ

Καλά ναι...... τέλος πάντων πάω να συνεχίσω να ακούω τη ΔΙΣΚΑΡΑ "i am a bird now" από antony & the johnsons!

Yep. Απλά το μετέδιδε η τηλεόραση, το συγκεκριμένο απ'ότι φαίνεται είναι τραβηγμένο με κινητό...

μάλιστα, απ 'ότι βλέπω σ 'αυτό είναι και οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ πάντως.....

στο τηλεορασάτο αν εξαιρέσω το οτι ξέρω ποιος ειναι ο νινο η φωνή του τα σπάει για το κομμάτι.Ας αφήσει το λαικο να κάνει πάνκ καλύτερα θα είναι.

Υ.Γ.Ο Αδάμας ειναι Pro Sinnerz.Καλή φάση πήγε μακρια ο τύπος, τον θυμάμαι σε κάτι καψολαιβάκια σαλονική.Μπράβο

Ο Νίνος τα πήγε μια χαρά. Η σκηνοθεσία ήταν γτπ όπως κάθε χρόνο βέβαια, και φυσικά το αναγκαστικό playback (believe me και να θές να παίξεις live εκεί δεν σε αφήνουν) ξενερώνει τελείως, αλλά όπως και να έχει τέτοιου τύπου συντηρητικότατες τοποθετήσεις μου πρόκαλούν μόνο θλίψη .....

dg* είπε:
Και καλά ήταν σε αυτό το καρακιτσαριό που λέγεται ΜΑD Music Awards και κάνανε τα...πειράματά τους....πάλι!!!!! ???

Και ρωτάω τώρα εγώ.......καλά ρε.....οι συγκεκριμένοι 'καλλιτέχνες' δεν ξέρουν,αυτοί που τους βάζουν να τα πούν δεν ντρέπονται λίγο?!?!?!?!?Ο νίνο να τραγουδάει nirvana κλπ κλπ..?!

Και τα κοριτσάκια να νομίζουν οτι έβγαλε καινούριο τραγούδι!!!!!! :o
Βέβαια ανέκαθεν το πιο δύσκολο ήταν να βρείς κάτι καλό να πείς, αλλά προφανώς δεν μας είναι καθόλου εύκολο  ::)

Καλά ρε παιδιά, μην τρελαίνεστε. Καθένας έχει το δικαίωμα να γουστάρει ή να μην γουστάρει κάτι, δεν τρέχει και τίποτα.

Ντάξει...

Δεν ακούγεται και ΤΟΣΟ χάλια πιά. Τουλάχιστον στο youtube, έτσι;

Τι να πώ...

Διασκευές κάνει και η κουτσή Μαρία πλέον, και η Μαρία η άσχημη, και η *αχεμ* και ότι νά'ναι... Τι πειράζει ο καημένος ο Νινο... Στο κάτω κάτω, αν είναι καλός, πέρα απο ωραίος και τυχερός θα κρατήσει. Αν όχι θα εξαφανιστεί. Υπάρχει δικαιοσύνη ακόμη και στη Τιβι!

Κατα τα άλλα, ωραία η διασκεύουλα! Έξυπνοι οι στίχοι! ;D ;D

Μεταξύ μας στη showbiz υπάρχει σαφώς περισσότερη δικαιοσύνη απ'όση στο δημόσιο.............. ;)

boukas είπε:
Βασικά αν αυτή ήταν η φωνή του νινο, μια χαρά το είπε.
Μα κανένας από τους γελοίους του MAD και της ελληνικής ''μουσικής'' δεν έχει άσχημη φωνή...

Έχεις ακούσει κανένα άφωνο ή φάλτσο;

Το σημεία που τραγουδάει ο νίνο, τα λέει μια χαρά για μένα...

Άλλωστε στην εφηβεία του νομίζω τραγουδούσε σε rock μπάντα...

Ας μην τον κρίνουμε επειδή λέει αυτά που λέει τώρα (που μερικά αξίζουν).

Αν θέλετε να σχολιάσουμε όοοοολα τα υπόλοιπα για τη συγκεκριμένη

διασκευή οκ... αλλά η φωνή πιστεύω ήταν μια χαρά...

FatalV είπε:
Μα κανένας από τους γελοίους του MAD και της ελληνικής ''μουσικής'' δεν έχει άσχημη φωνή...

Έχεις ακούσει κανένα άφωνο ή φάλτσο;
Λεμπέσης, Τσαλίκης και αρκετοί άλλοι. Από τους πιο γνωστούς όχι έχουν καλή φωνή. Γιατί είναι γελοίοι όμως;

Στα ηχογραφημένα καλοί είναι όλοι, ειδικά με autotune και melodyne, θεοί. Για ακούστε τον και live και μετά τα ξαναλέμε. ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back